Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011

Ομιλία Ανδρέα Μουντράκη στη 2η Συνεδρίαση Κεντρικής Επιτροπής 15/10/11

Υπεύθυνος τομέα Υποδομών & Μεταφορών - Μέλος Κεντρικής Επιτροπής


ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΚΕ ΑΝΔΡΕΑ ΜΟΥΝΤΡΑΚΗ

Θα σας διαβάσω κάτι που θα σας ξενίσει :«O Χρόνος δεν περνάει . Ο Άνθρωπος δυσκολεύεται πολύ να επικεντρωθεί στο παρόν. Σκέφτεται πάντα τι έκανε, με ποιο τρόπο θα μπορούσε να το είχε κάνει καλύτερα, ποιες είναι οι συνέπειες των πράξεών του, γιατί δεν έκανε αυτό που έπρεπε. Ή να τον απασχολεί το μέλλον , τι θα κάνει αύριο, τι μέτρα πρέπει να λάβει, ποιος κίνδυνος τον περιμένει στη γωνία, πώς να αποφύγει αυτό που δε θέλει και πώς να πετύχει αυτό που πάντα ονειρευόταν.
Όπως και να έχει εδώ και τώρα αρχίζεις να αναρωτιέσαι: μήπως κάτι δεν πάει καλά; Ναι, κάτι δεν πάει καλά. Την ίδια στιγμή ωστόσο έχεις επίσης την αίσθηση ότι μπορείς να αλλάξεις το μέλλον σου και φέρνοντας το παρελθόν στο παρόν. Το παρελθόν και το μέλλον υπάρχουν μόνο στο μυαλό μας.
Παρόλα αυτά , τούτη η στιγμή είναι πέρα από το χρόνο : είναι η αιωνιότητα. Είναι η έννοια της ειμαρμένης, που δεν εξηγείται επαρκώς. Δεν επηρεάζουν το παρόν σου τα όσα έκανες στην περασμένη σου ζωή. Αυτά που κάνεις στο παρόν θα απολυτρώσουν το ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
Πάολο Κοέλιο

ΑΣ έρθουμε λοιπόν τώρα στο παρόν που είναι οι ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ που διαβάζουμε συχνά πυκνά… Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ…Και γιατί το λέω αυτό; Μας δίνουν επί μονίμου βάσεως 2 με 2,5 τοις ΕΚΑΤΟ Και λίγο παραπάνω. Είναι η Νέα Παγκόσμια σταθερά στη φυσική που ο κόσμος να χαλάσει δεν φτάνει στα νούμερά τους το 3%, πλήν κάποιων εξαιρέσεων ΠΟΥ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΤΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.
Δεν θα ήθελα να σας κάνω δημοσκοπική ανάλυση ούτε να μιλήσω για παραστάσεις Νίκης που τις ψυχανεμίζονται με τους τρόπους τους , όπως και  τον φοβερό όρο «Εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος» που δημιούργησαν για να στηρίξουν τον κο Σαμαρά.
Γύρω στις 150,000 ψήφοι είναι το 3 τοις εκατό που υποτίθεται ότι ψάχνουμε. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ. Υποθέστε προς στιγμή ότι έχουμε το 2,5% που λένε δηλαδή γύρω στις 125000 ψήφους. Για να πάμε στο 3% λείπουν 20 με 25.000 ψήφοι.
Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ από έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη που άνετα μπορούν να γράψουν ως νέα μέλη 25 άτομα ο καθένας, ΕΤΣΙ 200 ΑΤΟΜΑ ΕΠΙ 25 ΙΣΟΝ 5.000 Ψήφοι.
Ο κάθε πρόεδρος Τ.Ο. αν χρεωθεί κάποιον μικρό αριθμό νέων εγγραφών και μελών π.χ 10 μαζί με τα μέλη του Συμβουλίου του, που θα φέρουν 3-4 άτομα ΤΟΤΕ ΣΕ ολόκληρη την Ελλάδα θα συγκεντρωθεί  ένα μεγάλο νούμερο… Σε αυτό τον αριθμό προσθέστε και τη Θετική Δυναμική της Προσέλευσης του κόσμου.
Γιατί προφανώς η Δυναμική την οποία εσείς θα δημιουργήσετε θα οδηγήσει και άλλους πολίτες να συστρατευθούν στις τάξεις μας.

Σας Προκαλώ , κάντε το σε όλη την Ελλάδα και θα δείτε το 3% να γίνεται 4% ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ με έναν «Μαγικό» τρόπο.

Ας φέρουμε λοιπόν το παρελθόν μπροστά στο παρόν όπως γράφει ο παραπάνω συγγραφέας. Αν το κάνουμε αυτό το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι : Μην αφήσετε τον ΕΠΙΟΡΚΟ να σκέφτεται καν την Αυτοδυναμία ούτε τα παπαγαλάκια του να προπαγανδίζουν κάτι τέτοιο. Σηκωθείτε επάνω όλοι και όλες και βγείτε στο Δρόμο. Κρατήστε Ψηλά τη Σημαία της Συμμαχίας. Κρατήστε ψηλά το ΚΕΦΑΛΙ. Δεν μπορούν, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΗΘΙΚΟ ΕΡΕΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΟΥΝ…
Κρατήστε το 4 % , ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΖΩΝΤΑΝΟ Μπροστά στα μάτια σας. Και όταν θα έρθουν οι Εκλογές μην θορυβηθείτε… Γιατί τότε θα δείτε ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΑΣ στο πρόσωπο του Αντιπάλου. Αυτού που έχασε τα λόγια του και παραπατούσε μετά τα αποτελέσματα των Περιφερειακών Εκλογών. Σκεφτείτε το πρόσωπό τους μετά την Αρνητική Εξέλιξη που είναι μπροστά για τη χώρα και ιδίως για Αυτούς.

Και τότε εμείς Η ΔΗ.ΣΥ , Θα έχουμε κατά κράτος ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. Οι Δυνάμεις της Υπευθυνότητας ΘΑ Νικήσουν, Οι Δυνάμεις της Αληθινής Ελλάδας θα Θριαμβεύσουν.
Εγώ υπόσχομαι στους Συμμάχους του Οργανωτικού μέχρι την Παρασκευή να κάνω τις νέες εγγραφές στον αριθμό που μου αναλογούν. Κάντε και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μου το ίδιο Και να μην ανησυχείτε καθόλου για τα Δημοσκοπικά ευρήματα. Η ΔΗ.ΣΥ ΘΑ Πετύχει την είσοδό της στην Βουλή. Μην έχετε ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ!!!!!!!!!!!


ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΟΥΝΤΡΑΚΗΣ

ΜΕΛΟΣ Κ.Ε. ΔΗ.ΣΥ----ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ


Εισήγηση Κεντρικής Επιτροπής 15.10.2011 ΑΝΔΡΕΑ ΜΟΥΝΤΡΑΚΗ
Διαβάστε κι αυτά, είναι σχετικά:
Σχετικοί Δικτυακοί Τόποι: 

Ανακοίνωση Τομέα Υποδομών ΔΗΣΥ για το νομοσχέδιο περί αδειών δόμησης

από τον Θάρρος Τόλμη Αλήθεια, Πέμπτη, 13 Οκτώβριος 2011 στις 11:09 μ.μ.
 Ανδρέας Μουντράκης

Υπεύθυνος τομέα Υποδομών & Μεταφορών - Μέλος Κεντρικής Επιτροπής

 Προσωπικά στοιχεία:
Τηλεφωνά Επικοινωνίας: (+30) 2106958463783 και (+30) 2109799883

ΑΝΔΡΕΑΣ Μουντράκης

@ AMOUNTRAKIS Αθήνα Ελλάδα http://twitter.com/#!/amountrakis
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Comp.Engineer MBA, Σύμβουλος, Τομεάρχης Υποδομών Δημοκρατικής Συμμαχίας, Αρθρογράφος, ακτιβιστής, Blogger! Φίλος του τένις, Ενεργός Πολίτης.
Face book Andreas Mountrakis http://www.facebook.com/amountrakis

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!!  Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου