Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Αγανακτισμένοι πολίτες & επιλεκτική χρεοκοπία/ Εκπομπή " Με τα Χρώματα του Λόγου "


Μ.Μ.Ε. - Εκπομπή: " Με τα Χρώματα του Λόγου®"

Η Lena Livanos παρουσιάζει την προσωπική της εκπομπή με τίτλο: "Με τα Χρώματα του Λόγου"

Η εκπομπή αντλεί τη θεματολογία της από την επιστήμη, την τεχνολογία, την αρχαιολογία, την φιλοσοφία, την ψυχολογία και την παραψυχολογία. Επίσης ασχολείται με έκτακτα θέματα της επικαιρότητας που αφορούν τον ελληνικό χώρο.

Λογότυπο Εκπομπής "Με τα Χρώματα του Λόγου"

Αφιερώστε 30 λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο σας αξίζει!

Ακούστε τη συνέντευξη  που παραχώρησαν τη Παρασκευή (02/09/11) τα πολιτικά στελέχη  της  Ένωσης Κεντρώων , Πρόεδρος Βασίλης Λεβέντης, & Δημοκρατικών, Αντιπρόεδρος Αναστάσιος Τσάμης,  στην Εκπομπή " Με τα Χρώματα του Λόγου " με την Λένα Λίβανος, για τους αγανακτισμένους πολίτες και επιλεκτική χρεοκοπία.




Επιλεκτική χρεοκοπία, Με τα Χρώματα του Λόγου 2.9.11(1) http://youtu.be/0k-sttjYq50 


Επιλεκτική χρεοκοπία, Με τα Χρώματα του Λόγου 2.9.11(2) http://youtu.be/LxW0vIxBaTY 






Πρόεδρος ένωσης κεντρώων Βασίλης Λεβέντης 



Καθηγητή Παντείου και εκπρόσωπο κόμματος Λαϊκών
Αναστάσιος Τσάμης, Αντιπρόεδρος των Δημοκρατικών

 Βιογραφικό Αναστάσιου Τσάμη

Ο κος Αναστάσιος Δ.Τσάμης είναι Καθηγητής Χρηματοοικονομικής Λογιστικής στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.
Πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών (ΑΣΟΕΕ) και Πολιτικών Επιστημών (ΠΑΣΠΕ). Κάτοχος Μεταπτυχιακών Τίτλων στην Περιφερειακή Ανάπτυξη (Ινστιτούτο Περιφερειακής Ανάπτυξης) και στην Λογιστική και Χρηματοοικονομική (Μ.Α. in Accounting and Finance, University of Lancaster). Αριστούχος διδάκτωρ Χρηματοοικονομικής Λογιστικής, (Παντείου Πανεπιστημίου).
Είναι Compliance Officer μεγάλου Τραπεζικού Ιδρύματος και έχει υπηρετήσει σε πολλές Διευθυντικές Θέσεις στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.
Ο κος Αναστάσιος  Δ. Τσάμης έχει, παράλληλα, μεγάλη εκπαιδευτική και ερευνητική εμπειρία, και έχει παρουσιάσει εργασίες σε Συνέδρια και σε έγκυρα περιοδικά. Επίσης έχει ασχοληθεί συστηματικά με θέματα Λογιστικών Συστημάτων, Οργάνωσης, Ανάπτυξης Συστημάτων και Ανασχεδιασμού Διαδικασιών.
Διαβάστε κι αυτά, είναι σχετικά:
Σχετικοί Δικτυακοί Τόποι:



Αγανακτισμένοι πολίτες & επιλεκτική χρεοκοπία/ Εκπομπή " Με τα Χρώματα του Λόγου " http://www.facebook.com/note.php?note_id=258852294136863



Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!!  Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.