Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Η κόρη του Μιχαλολιάκου και 2 βουλευτές προσήχθησαν για ξυλοδαρμό αλλοδαπού


Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής οδηγήθηκαν χθες το βράδυ η Ουρανία Μιχαλολιάκου, κόρη του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νικου Μιχαλολιάκου και δύο βουλευτές του κόμματος, ο Ηλίας Παναγιώταρος και ο Γιάννης Βουλδής,   μετά τον ξυλοδαρμό μεταναστών στην οδό Πειραιώς, κατά την διάρκεια μοτοπορείας μελών της Χρυσής Αυγής.

Και οι τρεις μαζί με άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής παρέμειναν μέχρι τα ξημερώματα στο κτίριο της Ασφάλειας αλλά τελικά δεν ασκήθηκαν σε βάρος τους κατηγορίες και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ο κ. Μιχαλολιάκος, παρεμβαίνοντας σε τηλεοπτική εκπομπή υποστήριξε ότι ο ξυλοδαρμός μεταναστών έγινε «4 χλμ μακριά από το σημείο που ήταν τα στελέχη» της Χρυσής Αυγής και πρόσθεσε ότι τη Δευτέρα θα επιχειρήσει να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο για να διαμαρτυρηθεί για την συμπεριφορά των αστυνομικών.


Στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής αναρτήθηκε σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:
«Σε συνέχεια του περιστατικού της Πλατείας Κυψέλης, όπου η αστυνομία ακολουθώντας άνωθεν εντολές παρεμπόδισε νόμιμη προεκλογική ενημερωτική δράση της Χρυσής Αυγής, έτσι και χθες το απόγευμα βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής συνελήφθησαν από την Αστυνομία, επειδή χιλιόμετρα μακριά από αυτούς έγινε ένα περιστατικό εναντίον κάποιου αλλοδαπού με το οποίο τα μέλη της Χρυσής Αυγής δεν θα μπορούσαν να έχουν καμμία σχέση.

Όχι για κάποιο άλλο λόγο, αλλά γιατί βρίσκονταν χιλιόμετρα μακριά από το περιστατικό.
Η Χρυσή Αυγή, όπως έχει ξαναγραφεί, αρνείται την ανάμιξη με περιστατικά βίας και καταγγέλλει την ανάμιξη της αστυνομίας στον προεκλογικό αγώνα του συστήματος εναντίον της Χρυσής Αυγής».

 
Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.


Ζητώ την κατανόηση σας!!!  Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.