Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Η Τζούλια Αλεξανδράτου στην Ν.Δ.!


Τσάκας, Τζούλια και Όζζι Όσμπορν στη Ν.Δ.!

Άλλα τρία στελέχη καλωσόρησε ο Αντώνης Σαμαράς, αργά χθες τα μεσάνυχτα, στη «μεγάλη πανστρατιά της ευρωπαϊκοπατριωτικής κεντρο-ακροδεξιάς» παράταξης που θα δώσει τη μάχη «υπερκατά» του μνημονίου!
22/05/2012

Ο πρόεδρος καλωσορίζει τρία ακόμα εξέχοντα μέλη του ευρωπαϊκού-πατριωτικού μετώπου της Ν.Δ. (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)
Τρία νέα διακεκριμένα πρόσωπα από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, που αν και εκπροσωπούν διαφορετικές τάσεις της ελληνικής κοινωνίας, τους συνδέει η ανάγκη να σώσουν την πάρτη τους και να βγουν βουλευτές, υποδέχθηκε χθες στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας ο πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς, στα πλαίσια της νέας προεκλογικής στρατηγικής «Οι απεγνωσμένοι παντού χωράνε».
Συγκεκριμένα ο Βλάσης Τσάκας που εκπροσωπεί το Αραβο-ευρωπαϊκό μέτωπο, η Τζούλια Αλεξανδράτου εκ μέρους της Ύπτιας πτέρυγας των Ευρωπαϊστών και ο Όζζι Όσμπορν που προέρχεται από τα σπλάχνα της «ευρωχεβιμεταλλάδικης» τάσης, ένωσαν τις δυνάμεις τους σε εκλόγιμη θέση, προκειμένου – όπως είπε ο πρόεδρος – «να βοηθήσουν την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και κατά συνέπεια την Ελλάδα να σταθεί και πάλι όρθια».
Μαζί με τους τρεις, ο κ. Σαμαράς, καλωσόρησε στην «παναστρατιά» και τον Γιάννη, τον διανομέα πίτσας, εκπρόσωπο του ευρωπαϊκού μετώπου οδηγών παπακίων χωρίς ποδιά, που βρέθηκε τυχαία στα γραφεία της Συγγρού για να κάνει διανομή και πείστηκε να συστρατευθεί κι αυτός αφού σύμφωνα με πληροφορίες μετά είχε διανομή στα γραφεία του ΛΑΟΣ, όπου υπήρχε περίπτωση να τον υφαρπάξουν και να τον βάλουν υποψήφιο εκεί.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

Πηγή: http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.moyfanet&id=15456
Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.


Ζητώ την κατανόηση σας!!!  Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.