Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Β.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΩΞΗ



«Θα υπομείνω και αυτή την δοκιμασία.
            Όλη μου η ζωή άλλωστε είναι μία δοκιμασία και μία προσφορά στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
            17 χρόνια αθλητής, Σημαιοφόρος της Ολυμπιακής Ομάδος, 17 χρόνια Βουλευτής, 2 χρόνια Υπουργός, 12 χρόνια Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
            Τα τελευταία 4 χρόνια δέχομαι μία πρωτοφανή επίθεση για λόγους που πιστεύω ότι όλοι οι Θεσσαλονικείς, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθετήσεως, εύκολα αντιλαμβάνονται.
            Σήμερα ισχυρίζονται ότι δεν μπορούν να δικαιολογηθούν 1 εκ.€ των εισοδημάτων μου κατά τα τελευταία 12 χρόνια, όταν τα δηλωθέντα και φορολογηθέντα έσοδα εμού και της οδοντιάτρου συζύγου μου ανέρχονται στο ύψος των 2,2 εκ €.
            Απευθύνομαι ευθέως προς κάθε Θεσσαλονικιό, προς κάθε συμπολίτη μου για να τον διαβεβαιώσω ξεκάθαρα κοιτώντας τον στα μάτια ότι τίποτε  - απολύτως τίποτε – το γκρίζο δεν υπάρχει στην υπόθεση αυτή και θα με θυμηθεί όταν σύντομα ελπίζω αυτή η πλάνη τερματισθεί.
            Το μόνο που ζητώ από την Ελληνική Δικαιοσύνη είναι να προχωρήσει ταχύτατα η όλη διαδικασία.
            Το χρωστάμε στους Θεσσαλονικείς.»

--
Vassilis Papageorgopoulos
Πολιτικό Γραφείο                                .
Βασίλη Παπαγεωργόπουλου             .
Μητροπόλεως 55 54623 Θεσσαλονίκη  .
τηλ. 2310234836 fax.2310244223        . 

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.


Ζητώ την κατανόηση σας!!!  Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Ενορχηστρωμένη εμπάθεια Λυκείου και Αραμπατζή Κατά Μάρκου Μπόλαρη


Λόγω του Δέντρου της Αγάπης

Τιμούμε τους βουλευτές Μ.Μπόλαρη και Μ.Κόλια-Τσαρουχά για τη σθεναρή και υπεύθυνη στάση τους, στις Ορέξεις Αραμπατζή. Αποτελούν παράδειγμα για μίμηση για ιδιοτελείς και αδαείς ή αφελείς.

Θλιβερή η στήριξη Αραμπατζή των κ. Βουλευτών Τζελέπη, Κουτμερίδη και Λεονταρίδη (με πρόσχημα το «δέντρο της αγάπης»).

 Η ακροδεξιού ύφους, ενορχηστρωμένη και αήθης εμπάθεια κατά του συμπολίτη μας Υφυπουργού Μάρκου Μπόλαρη από το κανάλι των Αδελφών Αραμπατζή άφησε άφωνη την Σερραϊκή Κοινωνία. Πρωταγωνίστρια της ορχήστρας η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Σερρών κ.Στέλλα Ελευθεριάδου, η οποία διατηρεί εξόχως επιλεκτικές σχέσεις με το κανάλι των πιο πάνω κυρίων.

 Πρόσχημα της αήθους εμπάθειας, η ερμηνεία των προθέσεων του υφυπουργού ως προς την αδειοδότηση διενέργειας του περίφημου «τηλεμαραθώνιου αγάπης»,τη διαφήμιση του οποίου επιλεκτικά αναθέτει η κ. Ελευθεριάδου στους κ.κ.Αραμπατζή, οκτώ συνεχή χρόνια
τώρα, αποκλείοντας τα άλλα τοπικά κανάλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η καθυστέρηση της αδειοδότησης οφείλεται αποκλειστικά σε υπαιτιότητα του Λυκείου, το οποίο δεν προσκόμισε έγκαιρα τα υπό του νόμου προβλεπόμενα δικαιολογητικά, η σχετική δε άδεια χορηγήθηκε από τον αρμόδιο  γεν. γραμματέα του Υπουργείου μετά την αποστολή όλων των δικαιολογητικών. Σημειώνεται πως ο τρόπος οργάνωσης και διεξαγωγής του γνωστού «δέντρου της αγάπης» και του «τηλεμαραθώνιου» με την εμπλοκή διαφόρων χορηγών μεταξύ Λυκείου και «ΔΙΚΤΥΟΥ» σκανδαλίζουν εδώ και χρόνια τη Σερραϊκή κοινωνία για την «αποτελεσματικότητά» τους και αποτέλεσαν αντικείμενο δυσμενών σχολίων καθώς και έρευνας των διωκτικών αρχών, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

 Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε επίσης στον Σερραϊκό λαό η θλιβερή ανάμειξη των βουλευτών κ.κ.Κουτμερίδη, Τζελέπη και Λεονταρίδη, οι οποίοι πρόθυμα και για δικούς τους ανταγωνιστικούς ψηφοθηρικούς λόγους έσπευσαν στην προχθεσινή αήθη ενορχηστρωμένη κατά του Μάρκου Μπόλαρη εκπομπή στο «ΔΙΚΤΥΟ», να καταφερθούν κατά του συναδέλφου τους προς χάριν του κ.Αραμπατζή ,ανταποδίδοντας την αμφίβολη τηλεοπτική φιλοξενία που τους παρέχει, αγνοώντας προφανώς ότι τους εκθέτει.

 Τιμώ τους βουλευτές μας Μάρκο Μπόλαρη και Μαρία Κόλια-Τσαρουχά για τη σθεναρή έντιμη στάση τους και την αντίστασή τους στις ορέξεις των Αδελφών Αραμπατζή και τα παραρτήματά τους. Αποτελούν φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση για τους λιπόψυχους, τους άνευ λόγου και ουσίας ιδιοτελείς, ακόμη και για τους αφελώς αδαείς.

ΠΗΓΗ:  
http://www.bolaris.gr/index.php?page=description&article_id=5271

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.


Ζητώ την κατανόηση σας!!!  Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.