Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Επίσκεψη στο Σύλλογο Πολυτέκνων Φλώρινας η Ντόρα την Κυριακή 28 Αύγουστου

Η πρόεδρος του κινήματος «Δημοκρατική Συμμαχία» Ντόρα Μπακογιάννη
 Στην πενθήμερη περιοδεία η Ντόρα στη Δυτική Μακεδονία θα επισκεφτεί τον σύλλογο πολυτέκνων νομού Φλώρινας, έναν σύλλογο με τους περισσότερους πολυτέκνους σε αναλόγια πληθυσμού στην Ελλάδα με μεγάλο ευεργέτη του συλλόγου τον κ. Πρόδρομο Εμφιετζόγλου, πρόεδρο της << Μηχανικής >> Α.Ε. και ατόμου με ειδικές ανάγκες. 
Φωτο με τον ευεργέτη του συλλόγου τον κ. Πρόδρομο Εμφιετζόγλου, πρόεδρο της << Μηχανικής >> Α.Ε. και ατόμου με ειδικές ανάγκες. 





Χρήστος Α. Κατσαρός (Chris Sintiki) με την γραμματέα του συλλόγου πολύτεκνων Φλώρινας Μαρίνα Μπαρδακά 27.12.2010
Το όλο πρόγραμμα της Ντόρας
19.00: Επίσκεψη στο Σύλλογο Πολυτέκνων Φλώρινας.
Και αμέσως θα βρεθεί στα εγκαίνια
19.30: Εγκαίνια γραφείων «Δημοκρατικής Συμμαχίας» και συζήτηση με την Ομάδα Πρωτοβουλίας Φλώρινας (Π. Μελά & Τυρνόβου).


Π. Μελά & κοντά στο Τυρνόβου, Φλώρινα 53100, Ελλάς http://maps.google.com/maps?q=40.781191,21.412032&hl=el&sll=40.77968,21.412911&sspn=0.008953,0.013196&num=1&t=h&vpsrc=0&z=16
 
Προβολή μεγαλύτερου χάρτη


Δευτέρα 29 Αυγούστου
9.30: Επίσκεψη στο Δήμο Φλώρινας. Συνάντηση με το Δήμαρχο Φλώρινας κ. Ιωάννη Βοσκόπουλο.
10.00: Επίσκεψη στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Φλώρινας. Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου, το Διοικητικό Συμβούλιο και εκπροσώπους παραγωγικών φορέων.
10.30: Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ, στο Επιμελητήριο.
11.30: Συνάντηση με το Σύλλογο Εργαζομένων ΔΕΗ «ΛΥΓΚΙΣΤΗΣ».
12.30: Επίσκεψη στο οινοποιό ΕΑΣ Αμυνταίου και συνάντηση με τα μέλη του Συνεταιρισμού.
13.30: Επίσκεψη στο Δήμο Αμυνταίου. Συνάντηση με το Δήμαρχο Αμυνταίου κ. Μάκη Ιωσηφίδη.
14.30: Επίσκεψη στο κτήμα «ΑΛΦΑ».
  Στο Αμύνταιο και στο «Κτήμα Άλφα
  Θα ολοκληρώσει την περιοδεία της την επομένη μέρα 29 Αύγουστου στο Κτήμα Άλφα το στολίδι του Αμύνταιου και τον όμορφο αμπελώνα, που δημιουργήθηκε πριν δεκαπέντε χρόνια από τον γνωστό οινολόγο Άγγελο Ιατρίδη και τον αμπελουργό Μάκη Μαυρίδη. Αυτό είναι το κτήμα του τελικού προορισμού της περιοδείας Ντόρας Μπακογιάννης στην Δυτική Μακεδονία.
Υπερσύγχρονο, μεταμοντέρνο, το οινοποιείο του Κτήματος Άλφα βλέπει από τη μία τη Λίμνη των Πετρών και από την άλλη το Καϊμάκτσαλαν.

 Μάκης Μαυρίδης (όρθιος), Άγγελος Ιατρίδης: οι οραματιστές του Κτήματος Άλφα.  


ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ (Α) Α.Ε. 
Διαβάστε κι αυτά, είναι σχετικά:
 Σχετικοί Δικτυακοί Τόποι:
 Εξετάζεται η πρόταση Κοντογιάννη για ένταξη των πολυτέκνων στις Ειδικές Ομάδες πληθυσμού http://political-ethics-for-the-national-int.blogspot.com/2011/08/9211-9211-9211-9211.html Ο Γ. Κοντογιάννης στο πλευρό των πολυτέκνων από το βήμα της Βουλής 9.2.11

Ο Γ. Κοντογιάννης στο πλευρό των πολυτέκνων/9.2.11 http://youtu.be/fBKD__icsp8

 


Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!!  Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Γ. Κοντογιάννης στο πλευρό των πολυτέκνων από το βήμα της Βουλής 9.2.11


Συνεδρίαση Ολομέλειας ΟΕ', 9/2/2011 (Α' μέρος)
 ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
Συνέχιση της συζήτησης επί του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υγείας Και Κοινωνικής Αλληλεγγύης: ΄΄ Διαρθρωτικές αλλαγές στο σύστημα υγείας και άλλες διατάξεις .


Όχι μπαλώματα στο χώρο της υγείας Πρόταση για απόδοση του επιδόματος σε τριγενούς μέχρι και το 25 έτος των τέκνων που σπουδάζουν και σε άτομα με αναπηρία σε ποσοστό 67% και άνω ισοβίως, ανεξαρτήτως ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης.


Ο Γ. Κοντογιάννης στο πλευρό των πολυτέκνων/9.2.11 http://youtu.be/fBKD__icsp8


Για αποσπασματικές λύσεις και μπαλώματα, που δεν δίνουν λύση στην ταλαιπωρία που υφίστανται καθημερινά οι πολίτες στην προσπάθειά τους να λάβουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, έκανε λόγο ο Βουλευτής Ηλείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιώργος Κοντογιάννης στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση του Νομοσχεδίου για την Υγεία.
Ο πρώην Υφυπουργός Απασχόλησης τόνισε πως υπάρχουν ευθύνες για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο χώρο της υγείας, για την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος και το «πάρτυ» συμφερόντων στο χώρο των προμηθειών και ζήτησε από την Κυβέρνηση να κάνει δεκτή την πρόταση της Δημοκρατικής Συμμαχίας για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής. 
Ο Γιώργος Κοντογιάννης βρέθηκε για άλλη μια φορά στο πλευρό των τρίτεκνων και των ατόμων με αναπηρία όταν από το βήμα της Βουλής, απευθυνόμενος στον Υπουργό Υγείας, ζήτησε να χορηγηθεί το επίδομα για τους τρίτεκνους, των οποίων τα τέκνα σπουδάζουν ή εκπληρώνουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό πέμπτο (25ο) έτος της ηλικίας τους και στα τέκνα αυτά να συνυπολογίζονται και τα άτομα με οποιαδήποτε αναπηρία σε ποσοστό 67% και άνω ισοβίως, ανεξαρτήτως ηλικίας και οικογενειακής κατάστασης.

Ναι στην ελεύθερη διέλευση αναπηρικών αυτοκινήτων από τα διόδια
Να κατοχυρωθεί θεσμικά η εφαρμογή του μέτρου της ελεύθερης διέλευσης αναπηρικών αυτοκινήτων από όλα τα διόδια της χώρας, ζητεί με Αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή προς τον Υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων ο Βουλευτής Ηλείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιώργος Κοντογιάννης. 
Ο πρώην Υφυπουργός Απασχόλησης διαβίβασε την Επιστολή της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Ε.Σ.Α.με.Α. και ζήτησε από τον αρμόδιο Υπουργό να προχωρήσει στη θεσμική επίλυση του θέματος, λαμβανομένης υπ΄ όψιν-μεταξύ άλλων-και της επιστολής της «Ολύμπιας Οδού Α.Ε», η οποία εκφράζει την επιθυμία της να τακτοποιηθεί το εν λόγω ζήτημα οριστικά με πρωτοβουλία του Υπουργείου Υποδομών. 





Σύλλογος Πολυτέκνων Ν. Φλώρινας. Αεροπόρου 3
  Χρήστος Α. Κατσαρός (Chris Sintiki) με την γραμματέα του συλλόγου πολύτεκνων Φλώρινας Μαρίνα Μπαρδακά 27.12.2010

Εξετάζεται η πρόταση Κοντογιάννη για ένταξη των πολυτέκνων στις Ειδικές Ομάδες πληθυσμού
Εξετάζει η Κυβέρνηση την πρόταση του Βουλευτή Ηλείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιώργου Κοντογιάννη για προσθήκη των πολύτεκνων στις Ειδικές Ομάδες Πληθυσμού στο πλαίσιο του νομοσχεδίου «Θεσμοθέτηση της Κοινωνικής Οικονομίας και Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας».

Αυτό προκύπτει από την απάντηση της πρώην Υπουργού Εργασίας κ. Λούκας Κατσέλη στην Αναφορά που κατέθεσε ο πρώην Υφυπουργός Απασχόλησης και αφορούσε στο αίτημα της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδας να μην τεθούν εισοδηματικά κριτήρια στα επιδόματα για τρίτεκνους και πολύτεκνους.
Σύμφωνα με την απάντηση της αρμόδιας Υπουργού:
«Βρίσκεται σε τελικό στάδιο νομοθετικής ρύθμισης η κατηγορία παρεμβάσεων σχετικά με δράσεις ενίσχυσης της Κοινωνικής Οικονονίας, ύψους 60.000.000 €.
Πρόκειται για σχεδιασμό και υλοποίηση εξειδικευμένων προγραμμάτων κατάρτισης και συμβουλευτικής σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης Κοινωνικής Οικονομίας και υποστήριξη της δημιουργίας κοινωνικών επιχειρήσεων.
Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο αυτής της κατηγορίας πράξης περιλαμβάνονται ενδεικτικά:
1. Η ενίσχυση σχεδίων δράσης για τη δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας, που μπορεί να αφορά:
- Επιδότηση της έναρξης επιχειρηματικής δραστηριότητας στον τομέα 
της Κοινωνικής Οικονομίας.
- Επιδότηση της υλοποίησης ενεργειών εξειδικευμένης κατάρτισης απευθυνόμενων σε επαγγελματίες-επιχειρηματίες που ανήκουν σε ομάδες Ευπαθών Κοινωνικά Ομάδων (ΕΚΟ) ή που απασχολούν στην πλειοψηφία άτομα που ανήκουν σε Ευπαθείς Κοινωνικά Ομάδες (ΕΚΟ).
2. Σχεδιασμός και υλοποίηση εξειδικευμένων προγραμμάτων κατάρτισης και συμβουλευτικής σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων.
3. Υποστήριξη της δημιουργία κοινωνικών επιχειρήσεων
Σημειώνουμε ότι οι παραπάνω δράσεις θα υλοποιηθούν σε τοπικό επίπεδο και πως στόχος είναι να καλυφθεί γεωγραφικά όλη η Ελλάδα.
Τέλος, σας ενημερώνω ότι με βάση τις παρατηρήσεις που τέθηκαν στη διαβούλευση του σχεδίου νόμου για τη «Θεσμοθέτηση της Κοινωνικής Οικονομίας και Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας» εξετάζεται η προσθήκη των πολύτεκνων στις Ειδικές Ομάδες Πληθυσμού.
Χρήστος Α. Κατσαρός (Chris Sintiki)


Ιδρυτικό μέλος Δημοκρατικής Συμμαχίας
Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Περιφερειακή Ενότητα Σερρών
Δήμος Σιντικής Σερρών
Δημοτικό Διαμέρισμα Λιβαδιάς

με τον Γιώργο Κοντογιάννη Βουλευτής Ηλείας


 Διαβάστε κι αυτά, είναι σχετικά:
 Σχετικοί Δικτυακοί Τόποι:

 Ο Γ. Κοντογιάννης στο πλευρό των πολυτέκνων από το βήμα της Βουλής 9.2.11 http://www.facebook.com/note.php?saved&&note_id=124857290945712





Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!!  Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.