Τρίτη 7 Μαΐου 2013

ΗΠΑ - Βρέθηκαν τρεις γυναίκες οι οποίες είχαν πέσει θύματα απαγωγής πριν 10 χρόνια!..(Βίντεο)

Τρεις γυναίκες στο Οχάιο που πιστεύεται ότι είχαν απαχθεί χωριστά πριν από μια δεκαετία, βρέθηκαν ζωντανές χθες σε σπίτι στο Κλίβελαντ κοντά στο σημείο στο οποίο εθεάθησαν για τελευταία φορά.
Τρεις άνδρες, αδέλφια, συνελήφθησαν ως ύποπτοι για τις εξαφανίσεις αυτές, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για την τύχη των τριών γυναικών από ένα επείγον τηλεφώνημα μιας εξ αυτών, της Αμάντα Μπέρι, η οποία κατάφερε να βγεί από το σπίτι με τη βοήθεια ενός γείτονα, ο οποίος δήλωσε ότι την άκουσε να φωνάζει και έσπευσε να τη βοηθήσει.

Στη διάρκεια του τηλεφωνήματος η Μπέρι έδωσε το όνομα του ανθρώπου που την απήγαγε, είπε ότι αυτός βρισκόταν εκτός σπιτιού και κάλεσε την αστυνομία να έλθει επειγόντως. Είπε επίσης ότι γνώριζε ότι η εξαφάνισή της απασχόλησε για καιρό τα ΜΜΕ.

Ο γείτονας, ο Τσαρλς Ράμσεϊ, δήλωσε σε συνέντευξή του στο CNN ότι η Μπέρι ήταν απελπισμένη καθώς ήθελε να βγει από το σπίτι, αλλά η πόρτα δεν άνοιγε κανονικά.

"Προσπαθούσε απεγνωσμένα να βγει από το σπίτι", δήλωσε ο Ράμσεϊ και πρόσθεσε ότι τα έχασε όταν τού είπε ποια είναι.

'Υστερα κάλεσα το 911 για λογαριασμό της. Πϊστευα ότι είναι νεκρή", τόνισε ο Ράμσεϊ και πρόσθεσε ότι η Μπέρι βγήκε από το σπίτι μαζί με ένα κοριτσάκι.

Οι δύο γυναίκες που βρέθηκαν με την Μπέρι είναι η 23χρονη Τζίνα Ντετζεζούς, η οποία εξαφανίστηκε το 2004 σε ηλικία 14 ετών και η Μισέλ Νάιτ, η οποία ήταν περίπου 20 ετών όταν χάθηκαν τα ίχνη της πριν από 10 χρόνια.

Και οι τρεις γυναίκες μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο όπου, σύμφωνα με τον δόκτορα Τζέραλντ Μαλόνι, είναι όλες "ασφαλείς" και "σε καλή κατάσταση".





ΠΗΓΗ  grafida-sintikis.blogspot.gr