Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2011

Ενημέρωση χωρίς όρια και προκαταλήψεις στην εκπομπή του Zougla Radio «με την Ειρήνη Βανταράκη». Κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 18:00 το απόγευμα μέχρι το βράδυ στις 20:00Η Χανιώτισσα δημοσιογράφος Ειρήνη Γ. Βανταράκη και η Ελισάβετ Τσάπου, θα παρουσιάζουν κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 18:00 έως τις 20:00 το απόγευμα την εκπομπή <<
Ενημέρωση χωρίς όρια και προκαταλήψεις>> με την υπόσχεση ότι θα δώσουν ένα τέλος στην απογευματινή μελαγχολία στη λήξη του σαββατοκύριακου. Συζητήσεις και σχόλια με ειδήσεις και πρόσωπα, με επίκεντρο τον καθρέφτη του κοινωνικού γίγνεσθαι και στόχο την ενημέρωση.


18:00-20:00 Zougla Radio με την Ειρήνη Βανταράκη & Ελισάβετ Τσάπου http://www.youtube.com/watch?v=MtogmwkZX4M

  Ελισάβετ Τσάπου


Διαβάστε κι αυτά, είναι σχετικά:
Σχετικοί Δικτυακοί Τόποι: 
 
Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!!  Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Ο "απόηχος" μιας έκπτωτης Δημοκρατίας


Του Dr. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α. ΔΡΟΓΙΔΗ 
∆ιδάκτορα Ιστορίας του Πανεπιστηµίου Paris 1 Pantheon Sorbonne και τ. Υποτρόφου της UNESCO. 


29.10.2011 Τηλεφωνική συνέντευξη του  Δρ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α ΔΡΟΓΙΔΗ στην  Ενημέρωση χωρίς όρια και προκαταλήψεις στην εκπομπή του Zougla Radio «με την Ειρήνη Βανταράκη».
Μια προσπάθεια ερμηνείας της λαϊκής αντίδρασης μέσα από πολιτικές, ιστορικές και κοινωνιολογικές πραμέτρους. Ταυτόχρονα γίνεται μια αναφορά σε περιόδους του παρελθόντος που είχαν ανάλογα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά, τόσο στην Ελλάδα όσο και την Ευρώπη.

Σε μια αποκαλυπτική του συνέντευξη, που θα συζητηθεί, στο -> Ενημέρωση χωρίς όρια και προκαταλήψεις στην εκπομπή του Zougla Radio «με την Ειρήνη Βανταράκη». Κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 18:00 το απόγευμα μέχρι το βράδυ στις 20:00 

Ενημέρωση χωρίς όρια/ με την Ε Βανταράκη 29 10 11 Zougla Radio http://www.youtube.com/watch?v=FhYuAXYjm9M&feature=related

Δείτε τη συνέντευξη του  Δρ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α ΔΡΟΓΙΔΗ στην  Ενημέρωση χωρίς όρια και προκαταλήψεις στην εκπομπή του Zougla Radio «με την Ειρήνη Βανταράκη» 29.10.2011Ο "απόηχος" μιας έκπτωτης Δημοκρατίας(1) Tου Dr. Δ. ΔΡΟΓΙΔΗ http://youtu.be/8Ej8ZMdj9Mk 


Ο "απόηχος" μιας έκπτωτης Δημοκρατίας(2) Tου Dr. Δ. ΔΡΟΓΙΔΗ http://youtu.be/gIeOwLah2Rk

  


Ο "απόηχος" μιας έκπτωτης Δημοκρατίας(3) Tου Dr. Δ. ΔΡΟΓΙΔΗ http://youtu.be/_SYzU2BJhsE Διαβάστε κι αυτά, είναι σχετικά: Σχετικοί Δικτυακοί Τόποι: 

από τον Chris Sintiki, Σάββατο, 29 Οκτώβριος 2011 στις 7:00 μ.μ.
 από τον Χρήστος Α. Κατσαρός, Σάββατο, 29 Οκτώβριος 2011 στις 7:00 μ.μ.

Οι έκπτωτοι της Ελληνικής Δημοκρατίας. Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

 από τον Chris Sintiki, Παρασκευή, 28 Οκτώβριος 2011 στις 1:48 μ.μ.

από τον Χρήστος Α. Κατσαρός, Παρασκευή, 28 Οκτώβριος 2011 στις 1:48 μ.μ.
Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση
Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια. Ζητώ την κατανόηση σας!!!  Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.