Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Η Αλεξάνδρα Καπετάνιου καλωσορίζει την Ντόρα στην Όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης που την αγαπά ιδιαίτερα με τον υποψήφιο Βουλευτή της Α΄ Θεσσαλονίκης Δρ. Δημήτριο Α. Δρογίδη 1.2.2012

Στιγμιότυπα από την είσοδο της Προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας στην αποθήκη Δ στον 1ο προβλήτα του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης όπου πραγματοποιήθηκε πολιτική ομιλία μπροστά σε πυκνό ακροατήριο.
Φωτογραφίες με την Ντόρα την Αλεξάνδρα Καπετάνιου και τον υποψήφιο Βουλευτή της Α΄ Θεσσαλονίκης Δρ. Δημήτριο Α. Δρογίδη 1.2.2012






Φωτογραφία με τον Γραμματέα της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ιωάννη Οικονόμου  την Αλεξάνδρα Καπετάνιου και τον υποψήφιο Βουλευτή της Α΄ Θεσσαλονίκης Δρ. Δημήτριο Α. Δρογίδη 1.2.2012

Διαβάστε κι αυτά, είναι σχετικά:
Σχετικοί Δικτυακοί Τόποι:  

Από Χρήστος Α. Κατσαρός , Τετάρτη, 1 Φεβρουάριος 2012 στις 7:53 μ.μ.


 Η κοπέλα που παρέδωσε την ανθοδέσμη στην ομιλία της Ντόρας Θεσσαλονίκη 1 Φεβρουαρίου 2012
Η Αλεξάνδρα Καπετάνιου, μου περιγράφει τη έχει γράψει στον διαγωνισμό Λογοτεχνίας – Ποίησης 8-8-2010

277. Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΣΗΣ

Συνέντευξη Α. Καπετάνιου/Λογοτεχνία-Ποίηση 2010 http://youtu.be/dt7yc7-8qD0


Παιδοχρώματα 7 & 8 Αύγουστου 2010
269. Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ Συνέντευξη Α. Καπετάνιου/Παιδικής Ζωγραφικής 2010 http://youtu.be/r5SzkGcCx7w
Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.


Ζητώ την κατανόηση σας!!!  Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.





Γιώργος Κοντογιάννης: Ώρα μηδέν για τον πολιτισμό


Δελτίο Τύπου Γιώργου Κοντογιάννη 31.01.2012

P Να αντιμετωπιστούν άμεσα τα προβλήματα
σε Μουσείο Ολυμπίας και Ψηφιακή Έκθεση

Την άμεση παρέμβαση του Υπ. Πολιτισμού ώστε να αντιμετωπιστεί η


απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ολυμπίας και στο Μουσείο Ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων της Αρχαιότητας, λόγω της διαρροής ομβρίων υδάτων, ζητεί με Αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή ο Βουλευτής Ηλείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιώργος Κοντογιάννης.
Ο πρώην Υφυπουργός Απασχόλησης αναφέρθηκε στα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί, με τα όμβρια ύδατα να φτάνουν μέχρι και τις προθήκες του Αρχαιολογικού Μουσείου, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν σημαντικά εκθέματα όπως πήλινα αρχιτεκτονικά μέλη από το εργαστήριο του Φειδία. Επίσης, από τον περασμένο χειμώνα υπάρχει πρόβλημα και στο Μουσείο Ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων της Αρχαιότητας, καθώς κατά καιρούς έχει κινδυνεύσει ο πανάκριβος εξοπλισμός της Ψηφιακής Έκθεσης, καθώς τα νερά της βροχής έφτασαν στο χώρο που φυλάσσονται τα μηχανήματα.
Ο Γιώργος Κοντογιάννης τόνισε ότι το Υπ. Πολιτισμού οφείλει να ενεργήσει άμεσα και να διασφαλίσει τα απαραίτητα κονδύλια για τη συντήρηση και τη λειτουργία των δύο Μουσείων, καθώς η Αρχαία Ολυμπία αποτελεί έναν από του σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας, το οποίο επισκέπτονται κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες από όλο τον κόσμο.

Γιώργος Κοντογιάννης
Πολιτικό γραφείο

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.


Ζητώ την κατανόηση σας!!!  Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.