Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Β.Παπαγεωργόπουλος: “Με συκοφαντικά δημοσιεύματα στοχεύουν στην ηθική και πολιτική μου εξόντωση”

Σχετικά με συκοφαντικά δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας χθες και σήμερα, ο κ. Βασίλης Παπαγεωργόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση:       

«Επειδή τελείως «συμπτωματικά» λίγα 24ωρα πριν την απόφαση της Δικαιοσύνης για την συνέχιση ή μη της άδικης προφυλάκισης του τέως Γ. Γραμματέα του Δ.Θ., είδαν το φως της δημοσιότητας «καινούργιες διαρροές» -που σημειωτέον αποτελούν βαρύτατο ποινικό αδίκημα- για δήθεν οικονομικές εκκρεμότητες, με προφανή σκοπό την δημιουργία «περιρρέουσας ατμόσφαιρας» και τον έμμεσο επηρεασμό της Δικαιοσύνης, θα ήθελα να τονίσω ότι :

Το θέμα των λογαριασμών της Δημοτικής μου Παράταξης «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» για τους προεκλογικούς αγώνες της τελευταίας 12ετίας  έχει εξετασθεί προ τριών ετών σε βάθος από την Ελληνική Δικαιοσύνη η οποία απεφάνθη ότι τίποτε το μεμπτό δεν υπάρχει και η υπόθεση ετέθη στο Αρχείο.
Κανένα επιβαρυντικό στοιχείο δεν έχει κατατεθεί από κανένα μάρτυρα εις βάρος οποιουδήποτε μέλους της «Διοίκησης Παπαγεωργόπουλου» η οποία προ τετραετίας απεκάλυψε και έστειλε στον Εισαγγελέα την γνωστή υπόθεση υπεξαίρεσης που ταλαιπωρούσε τον Δ.Θ. όπως απεκάλυψε ο έλεγχος της Εφορίας από το 1993.
Παρ’ όλα αυτά τέσσερα ολόκληρα χρόνια μετά την καταγγελία αυτή στην Ελληνική Δικαιοσύνη συνεχίζεται η προσπάθεια εμπλοκής μου στην πεντακάθαρη αυτή υπόθεση με στόχο την ηθική κα πολιτική μου εξόντωση.

Δηλώνω ακόμη μία φορά ότι είμαι υπερήφανος για ότι έχω προσφέρει στην Πατρίδα και στην πόλη μου, ότι δεν έχω να κρύψω απολύτως τίποτε, ότι ποτέ κανένας δεν θα βρει κάτι το οικονομικά επιλήψιμο εναντίον μου, διότι όλες μου οι ενέργειες γινόταν πάντοτε κάτω από το φως της ημέρας, ότι θα συνεχίσω να εκφράζω ελεύθερα τις απόψεις μου για το καλό της Ελληνικής κοινωνίας και ότι ελπίζω μετά τέσσερα ολόκληρα χρόνια διερεύνησης της υπόθεσης της «υπεξαίρεσης» η Ελληνική Δικαιοσύνη να αποδώσει όσο γίνεται πιο σύντομα τα του «Καίσαρος τω Καίσαρι».

Για να επιστρέψει επιτέλους η λάσπη σε αυτούς που όλα αυτά τα τελευταία χρόνια για λόγους γνωστούς σε όλη την Θεσσαλονίκη, κατασυκοφαντούν ανθρώπους που έδωσαν και δίνουν την ζωή τους για την Πατρίδα, για την Μακεδονία, για την Θεσσαλονίκη μας». 
 
--
Vassilis Papageorgopoulos
Πολιτικό Γραφείο                                .
Βασίλη Παπαγεωργόπουλου             .
Μητροπόλεως 55 54623 Θεσσαλονίκη  .
τηλ.             2310234836       fax.2310244223   

 
Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.


Ζητώ την κατανόηση σας!!!  Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.