Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Β.Παπαγεωργόπουλος: “Η σκευωρία κατέρρευσε… Πως στήθηκε η σκευωρία;” 28/12/11


Σήμερα (Τετάρτη) 28.12.2011,  ΩΡΑ 12:00,
 στο Ξενοδοχείο Holliday Inn,
Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος  αναφορικά με τα τελευταία γεγονότα  έδωσε Συνέντευξη Τύπου.

  ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ






ΔΕΙΤΕ video της συνέντευξης








Β.Παπαγεωργόπουλος Πώς στήθηκε η σκευωρία;

Σχετικά με τις τελευταίες συκοφαντίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο κ. Βασίλης Παπαγεωργόπουλος  έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ» !

Η εις βάρος μου συκοφαντία των τελευταίων ημερών ότι δήθεν δεν μπορώ να δικαιολογήσω κατά τα  12 χρόνια που ήμουν Δήμαρχος Θεσσαλονίκης καταθέσεις στους τραπεζικούς μου λογαριασμούς ύψους1 εκ.€, κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος μόλις εμφανίσθηκε το διαβόητο πλέον «πόρισμα».

Πως στήθηκε η σκευωρία;

Απλά το «πόρισμα» θεωρεί ως προσωπικό μου περιουσιακό στοιχείο όλες τις εκλογικές δαπάνες της παράταξης ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ κατά το 1998, το 2002, και το 2006!

Όταν είναι γνωστό ότι η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ -πρωτοπόρος πάντα- είχε δικό της τραπεζικό λογαριασμό από τον Αύγουστο του 1999, τέσσερα ολόκληρα χρόνια πριν την ψήφιση του νόμου 3202/03 που επέβαλε στις δημοτικές παρατάξεις την δημιουργία τραπεζικών λογαριασμών κατά την προεκλογική περίοδο.

Είναι πράγματι τραγικό και συγχρόνως γελοίο…..

Και πως προσπαθεί να εμπλέξει τον Δήμαρχο με τον γνωστό επίορκο υπάλληλο που ευθύνεται για την υπόθεση της υπεξαίρεσης και τον οποίον δεν έχω ποτέ συναντήσει έστω και μία φορά στην ζωή μου;

Και εδώ πολύ απλά, το «πόρισμα» ρίχνει την ευθύνη στον Δήμαρχο, διότι αυτός ήταν Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και ο βασικός ένοχος της υπεξαίρεσης ήταν ένας από τους 4.500 υπαλλήλους του Δ.Θ.!

Με αυτό βεβαίως το αχαρακτήριστο σκεπτικό όλοι οι Δήμαρχοι, όλοι οι Νομάρχες, όλοι οι Περιφερειάρχες όλοι οι Υπουργοί και βεβαίως όλοι οι Πρωθυπουργοί θα έπρεπε να ήταν κατηγορούμενοι, αφού σε όλα τα στρώματα της Ελληνικής κοινωνία  υπάρχουν καταχραστές.

Όλοι πλέον αντιλαμβάνονται ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια άθλια και συγχρόνως γελοία σκευωρία !

Πρόκειται δυστυχώς, για άλλη μία προσπάθεια διοχέτευσης χαλκευμένων στοιχείων προς την Δικαιοσύνη στην προσπάθεια ορισμένων κύκλων να την παρασύρουν.

Ας μην αυταπατώνται όμως.

Η ώρα της αλήθειας έφθασε!

Με τις τελικές αποφάσεις της Δικαιοσύνης, οι Θεσσαλονικείς σε λίγους μήνες θα γνωρίζουν πολύ καλά και τους σκευωρούς και τους συκοφάντες!»




--
Vassilis Papageorgopoulos
Πολιτικό Γραφείο                                .
Βασίλη Παπαγεωργόπουλου             .
Μητροπόλεως 55 54623 Θεσσαλονίκη  .
τηλ.             2310234836       fax.2310244223  

Διαβάστε κι αυτά, είναι σχετικά:
Σχετικοί Δικτυακοί Τόποι:   


Β.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ: “Ο πόλεμος της λάσπης συνεχίζεται με όχημα αυτή την φορά τις δαπάνες της Δημοτικής Παράταξης «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»”


Β. Παπαγεωργόπουλος: “24 ώρες κράτησε η σκευωρία” 22/12/11


Βασίλης Παπαγεωργόπουλος: “Θέλουν να με δολοφονήσουν πολιτικά” 20/12/2011


ΑΠΑΝΤΗΣΗ Β.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΩΞΗ


Β.Παπαγεωργόπουλος: «Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ»



 Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!!  Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.




Νέα παρέμβαση για τις παράνομες ελληνοποιήσεις πατάτας


Γραφείο Τύπου Γεωργίου Κοντογιάννη 28/12/2011
Σε νέα παρέμβαση για τις παράνομες  ελληνοποιήσεις πατάτας προέβη ο Βουλευτής Ηλείας

της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιώργος Κοντογιάννης με Αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή, στην οποία διαβίβασε δημοσιεύματα του τοπικού τύπου.
Ο Γιώργος Κοντογιάννης επανέρχεται στο θέμα, καθώς όπως καταγγέλλουν οι αγρότες πολλαπλασιάζονται τα φαινόμενα ελληνοποιήσεων εισαγώμενης πατάτας από τρίτες χώρες.
Πριν ένα χρόνο ο πρώην Υφυπουργός Απασχόλησης είχε καταθέσει Ερώτηση προς τον αρμόδιο Υπουργό ζητώντας τη λήψη μέτρων ώστε να σταματήσει τα φαινόμενο της παράνομης ελληνοποίησης πατάτας, χωρίς όμως να εισακουστεί καθώς από την απάντηση του Υπουργού προέκυπτε πως ακολουθούνται απλά οι τυπικές διαδικασίες  χωρίς να λαμβάνονται συγκεκριμένα μέτρα για την περίπτωση της Ηλείας.
            Ως προς τις παράνομες ελληνοποιήσεις ο κ. Σκανδαλίδης στην απάντησή του ανέφερε ότι: «Οι έλεγχοι στα νωπά οπωροκηπευτικά διενεργούνται από τις Διευθύνσεις Αγροτικής Ανάπτυξης/Γεωργίας των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων της χώρας και τα Περιφερειακά Κέντρα Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού Ελέγχου.
            Η Υποχρεωτική τυποποίηση εξασφαλίζει στην αγορά συστήματα αναγνωσιμότητας για κάθε προϊόν (υποχρεωτική αναγραφή της χώρας προέλευσης, της ποιοτικής κατηγορίας, του μεγέθους της ποικιλίας κ.τ.λ.). Επί πλέον, με τη λειτουργία του προγράμματος «Βάση δεδομένων των συναλλασσόμενων στον τομέα των νωπών οπωροκηπευτικών» που εισάγονται και διακινούνται από τις χώρες της ΕΕ, με σκοπό την οργάνωση και διενέργεια ελέγχων για τη διάθεση στην αγορά ποιοτικά κατάλληλων προϊόντων και την προστασία των καταναλωτών
            Σε περίπτωση που δεν τηρούνται οι όροι που προβλέπονται στους εν λόγω κανονισμούς, επιβάλλονται οι νόμιμες κυρώσεις από τις Πρωτοβάθμιες και Δευτεροβάθμιες επιτροπές επιβολής κυρώσεων που συγκροτούνται σε κάθε Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση». 

Γιώργος Κοντογιάννης
Πολιτικό γραφείο

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.


Ζητώ την κατανόηση σας!!!  Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.