Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Εξετάζονται νέες πληροφορίες για τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Μεγάλης Βρετανίας, ο νέος ισχυρισμός για το θάνατο της Νταϊάνα αναφέρει ότι η πριγκίπισσα δολοφονήθηκε από ένα μέλος των βρετανικών ενόπλων δυνάμεων.
Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου δεν ανέφερε ποιες είναι οι πληροφορίες που διαθέτει, ούτε την πηγή από όπου προήλθαν, αλλά το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky News μετέδωσε ότι οι πληροφορίες προέρχονται από τα πεθερικά ενός πρώην στρατιώτη, που πέρασε από τη Βασιλική Στρατιωτική Αστυνομία.
Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι εξετάζει τις νέες πληροφορίες που διαθέτει, σχετικά με το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του συντρόφου της Ντόντι αλ-Φαγέντ το 1997.
Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Μεγάλης Βρετανίας, ο νέος ισχυρισμός για το θάνατο της Νταϊάνα αναφέρει ότι η πριγκίπισσα δολοφονήθηκε από ένα μέλος των βρετανικών ενόπλων δυνάμεων. Το βρετανικό υπουργείο Άμυνας, αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες. Τόσο το βρετανικό πρακτορείο ειδήσεων Press Association (PA), όσο και ο τηλεοπτικός σταθμός Sky News, μετέδωσαν ότι τα νέα αυτά στοιχεία δόθηκαν στην Σκότλαντ Γιαρντ, από τη Βασιλική Στρατιωτική Αστυνομία.
Σε ανακοίνωση της η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου ανέφερε απλά ότι εξετάζει τις πληροφορίες τις οποίες ελέγχει για την αξιοπιστία τους. «Δεν πρόκειται για επανέναρξη της έρευνας» ανακοίνωσε η αστυνομία, προσθέτοντας ότι η αναθεώρηση των νέων πληροφοριών δεν είναι μέρος της «Επιχείρησης Paget» που ήταν η κωδική ονομασία, που δόθηκε στην αστυνομική έρευνα σχετικά με τις θεωρίες συνωμοσίας για αυτό το αυτοκινητιστικό ατύχημα. Η έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι όλες αυτές οι θεωρίες ήταν αβάσιμες.
Η Νταϊάνα, πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου, διαδόχου του βρετανικού θρόνου, και ο σύντροφός της Ντόντι αλ-Φαγέντ γιος του αιγύπτιου επιχειρηματία Μοχάμεντ αλ-Φαγέντ σκοτώθηκαν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στις 31 Αυγούστου του 1997 στο Παρίσι. Ο πατέρας του Ντόντι, και πρώην ιδιοκτήτης των πολυκαταστημάτων Harrods, ισχυρίστηκε ότι το ζευγάρι είχε σκοτωθεί μετά από διαταγή του βρετανικού κατεστημένου.

ΠΗΓΗ

Τζορτζ Ιωαννίδης: Ο αποβιώσας πράκτορας της CIA που κρύβει το κλειδί για το μυστήριο της δολοφονίας του Τζορτζ Κένεντι

Ένας Έλληνας βρίσκεται στο επίκεντρο μίας από τις μεγαλύτερες ανεξιχνίαστες υποθέσεις του 20ου αιώνα και συνάμα μίας από τις πιο δημοφιλείς ιστορίες συνωμοσιολογικού χαρακτήρα, για την οποία έχουν χυθεί τόνοι μελάνι τα τελευταία 50 χρόνια, από τότε δηλαδή που έλαβε χώρα η δολοφονία του Τζορτζ Κένεντι.
Νέα στοιχεία για τη δολοφονία Κένεντι
O Tζορτζ Ιωαννίδης, γιος δημοσιογράφου, γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 5 Ιουλίου 1922. Η οικογένειά του έφτασε στη Νέα Υόρκη το 1923, δουλεύοντας εκεί σε ελληνικές εφημερίδες της ομογένειας. Ο μικρός Τζορτζ ανατράφηκε ως Έλληνας, και χάρη στους εργατικούς του γονείς απέκτησε μια πρώτης τάξεως εκπαίδευση στο City College και στο St. John's University, απ' όπου πήρε πτυχίο Νομικής για να εργαστεί στη συνέχεια για την ελληνόφωνη εφημερίδα National Herald, προτού μετακομίσει στην Ουάσινγκτον το 1949 και εργαστεί για την ελληνική πρεσβεία. Η καριέρα του στη CIA ξεκίνησε το 1951.
Το πρόσωπο του αποβιώσαντος Έλληνα πράκτορα επανέρχεται για πολλοστή φορά στην επικαιρότητα, έπειτα από γνωμοδότηση δικαστηρίου των ΗΠΑ, σύμφωνα με την οποία ο αποχαρακτηρισμός των αρχείων του Τζορτζ Ιωαννίδη που είχε η CIA στην κατοχή της είναι προς το δημόσιο συμφέρον και αναμένεται να αποτελέσει σημαντική πηγή πληροφοριών για τη μυστηριώδη δολοφονία του Αμερικανού Προέδρου.
Εκείνη την περίοδο, όπως αναφέρει ο δικτυακός τόπος jfkfacts.org, ο Ιωαννίδης υπηρετούσε ως επικεφαλής των επιχειρήσεων της CIA στο Μαϊάμι. Μετακόμισε στο Μαϊάμι το 1963. Η επίσημη θέση του ήταν «Αρχηγός του τμήματος Ψυχολογικού Πολέμου» της πόλης. Είχε 24 υπαλλήλους, έναν προϋπολογισμό 2,4 εκατομμυρίων δολαρίων, και αποστολή να ελέγξει τη δραστηριότητα των Κουβανικών οργανώσεων του Μαϊάμι, που δραστηριοποιούνταν κατά της κυβέρνησης του Κάστρο.
Υπήρχαν πολλές τέτοιες οργανώσεις –η πιο δραστήρια, και από πολλές απόψεις η πιο επικίνδυνη, ήταν το DRE (Directorio Revolucionario Estudantil), ένα μαχητικό φοιτητικό γκρουπούσκουλο που είχε ως ανεπίσημο στόχο την οργάνωση της δολοφονίας του Φιντέλ Κάστρο.Μετά τη δολοφονία του Κένεντι «οι πράκτορες του Ιωαννίδη χρηματοδοτήθηκαν από την CIA για να συνδέσουν τον Λη Χάρβεϊ Όσβαλντ με τον Κουβανό ηγέτη, Φιντέλ Κάστρο».
Σύμφωνα με άλλα στοιχεία και μαρτυρίες που αναμένεται να δημοσιεύσει το AP, το 1978 είχε δημιουργηθεί μία επιτροπή για να ερευνήσει το σενάριο της ύπαρξης δεύτερου σκοπευτή που πυροβόλησε τον Κένεντι. Σε αυτήν, η CIA είχε τοποθετήσει τον Ιωαννίδη σε θέση τέτοια που να περνούν από τα χέρια του όλα τα έγγραφα προτού εξεταστούν από τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής.
Τον αποχαρακτηρισμό ετούτων των μηνιαίων εκθέσεων του αναμένουν πλέον με μεγάλο ενδιαφέρον κοινό και ερευνητές στις ΗΠΑ, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η Μόσχα θέλει να χρησιμοποιήσει την αεροπορική βάση "Ανδρέας Παπανδρέου", στην Κύπρο

ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΙΤΗΜΑ

Κύπρος: Η Μόσχα θέλει την αεροπορική βάση "Ανδρέας Παπανδρέου"

Κύπρος: Η Μόσχα θέλει την αεροπορική βάση  Ανδρέας Παπανδρέου
Επίσημο αίτημα για χρήση της αεροπορικής βάσης «Ανδρέας Παπανδρέου» υπέβαλε στη Λευκωσία η ρωσική κυβέρνηση. Η εφημερίδα «Πολίτης» δημοσιεύει ενημερωτικό σημείωμα προς το Υπουργικό Συμβούλιο του υπουργού Άμυνας Φώτη Φωτίου για την επίσκεψή του τον περασμένο Μάιο στη Μόσχα. Στο σημείωμα αναφέρεται ότι ο υπουργός Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Σεργκέι Σόιγκου έθεσε το θέμα των διευκολύνσεων από την Κύπρο και συγκεκριμένα για: α) τον ελλιμενισμό πλοίων του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού, τη χρήση υποδομών για τη φύλαξη ανταλλακτικών των πλοίων και τη χρησιμοποίηση της Κύπρου για την αντικατάσταση των πληρωμάτων τους, β) τη χρησιμοποίηση της αεροπορικής βάσης «Ανδρέας Παπανδρέου» από τα αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το κυπριακό υπουργείο Εξωτερικών εμφανίζεται επιφυλακτικό έναντι ενός τέτοιου ενδεχομένου και έχει ήδη διαβιβάσει τις θέσεις του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Όλα δείχνουν, προστίθεται, ότι το θέμα θα τεθεί επί τάπητος, όταν πραγματοποιηθεί η επίσκεψη του Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη στη Μόσχα.

Δ. Αβραμόπουλος: Η Ελλάδα διεκδικεί νέο γεωπολιτικό ρόλο

«Παρά την παρατεταμένη διάρκεια της κρίσης στην Ευρωζώνη, η χώρα μας επανέρχεται στο γεωπολιτικό της περιβάλλον, διεκδικώντας με αξιώσεις και πειστικά επιχειρήματα νέο ρόλο, αφήνοντας πίσω την απομόνωση στην οποία τα τελευταία χρόνια την οδήγησε η εσωστρέφεια και η ιδιαίτερα αρνητική της ψυχολογία», υπογραμμίζει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος.ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
Σε άρθρο του στην εφημερίδα «Καθημερινή της Κυριακής» ο κ. Αβραμόπουλος τονίζει ότι «η κυβέρνηση Σαμαρά ξαναδίνει στη χώρα τον γεωπολιτικό της ρόλο, σε μια στιγμή που η ευρύτερη περιοχή μας εισέρχεται σε αβέβαιη και επικίνδυνη τροχιά».
Αναφερόμενος στις ελληνοαμερικανικές σχέσεις κάνει λόγο για νέα εποχή που «συμπίπτει με τη δύσκολη, αλλά αναγκαία αναζήτηση κοινής γραμμής πλεύσης, ανάμεσα στις ΗΠΑ και την ΕΕ, όχι μόνο για την ταχύτερη έξοδο από την οικονομική κρίση, αλλά και για την κοινή αντιμετώπιση όλων των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η Δύση».
«Ο επαναπροσδιορισμός της στρατηγικής σχέσης της χώρας μας με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, αποτέλεσμα πρωτοβουλίας της ελληνικής διπλωματίας τον χρόνο που πέρασε, έρχεται να ενισχύσει τη στρατηγική της Ελλάδας και να της ανοίξει και πάλι τον διεθνή της ορίζοντα», αναφέρει ο υπουργός Άμυνας.
Επισημαίνει μάλιστα ότι διαπίστωσε προσωπικά την αναβάθμιση του αμερικανικού ενδιαφέροντος για την Ελλάδα στις επισκέψεις του στις ΗΠΑ, ενώ η πρόσφατη «επιτυχής επίσκεψη του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά στις ΗΠΑ και οι συνομιλίες του με τον πρόεδρο Ομπάμα, επισφράγισαν με επιτυχία αυτήν τη στρατηγική επαναπροσδιορισμού των ελληνοαμερικανικών σχέσεων».
Μεταξύ άλλων, ο κ.  Αβραμόπουλος αναφέρεται και στις εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο κάνοντας λόγο για «απομυθοποίηση» της αποκαλούμενης Αραβικής Άνοιξης, για «δραματικές εξελίξεις στην Αίγυπτο», «αποτελμάτωση και εμφύλιο πόλεμο στη Συρία» και «κοινωνικούς κλυδωνισμούς στην Τουρκία», που έχουν διαμορφώσει ένα «ιδιαίτερα επικίνδυνο και ασταθές πολιτικό τοπίο, με πρόβλεψη για γενικότερη αστάθεια, με παράλληλη έξαρση του ισλαμικού φονταμενταλισμού, αλλά και εθνοτικές συγκρούσεις, που προαναγγέλλουν ιδιαίτερα δυσμενείς εξελίξεις, όχι μόνον για την περιοχή, αλλά και για την Ευρώπη».
«Την ίδια στιγμή», τονίζει ο υπουργός «η Ευρωζώνη κινδυνεύει από κοινωνική αστάθεια, που μπορεί να προκληθεί από τις κοινωνικές αντιδράσεις στον ευρωπαϊκό Νότο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την κοινωνική και πολιτική συνοχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τον δε τελευταίο καιρό ξαναγίνεται συζήτηση για μια Ευρώπη πολλών ταχυτήτων, που όμως θα γύριζε την Ευρώπη πίσω, αντί για μια δυναμική κίνηση εξόδου προς τα εμπρός, με κοινή απόφαση όλων για ολοκλήρωση της πολιτικής της ενοποίησης, προϋπόθεση για κοινές πολιτικές που μπορούν να οδηγήσουν και πάλι στην οικονομική σταθερότητα και την ανάπτυξη».
Σε άλλο σημείο αναφέρει ότι «η χώρα μας παρά και πέρα από την κρίση, διαθέτει ένα από τα πιο αξιόπιστα αμυντικά συστήματα στην Ευρώπη, η δε γεωπολιτική της θέση στην καρδιά της ευρύτερης γειτονιάς, την καθιστά αξιόλογο στρατηγικό παίκτη. Ένας ρόλος που αναβαθμίστηκε τους τελευταίους μήνες με το άνοιγμα νέων ενεργειακών διαδρομών προς την Ευρώπη, όπως ο TAP. Αυτήν τη δυνατότητα καλείται να αξιοποιήσει με βασική της αρχή την έντιμη διπλωματία και με στρατηγική, που στην πρόβλεψή της να κινείται πέραν, μετά και μακριά από την οικονομική κρίση».
«Βασική προϋπόθεση, ωστόσο», σημειώνει ο κ. Αβραμόπουλος, «είναι η δημιουργία ενός εσωτερικού κλίματος πολιτικής συναντίληψης και κατ' επέκταση συνεννόησης, ώστε η στρατηγική αυτή να θεμελιωθεί σε ισχυρές βάσεις και να αποφευχθεί πάση θυσία η έκθεσή της σε αμφισβήτηση ή ακόμα και ακύρωση από τις όποιες εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις».
Καταλήγοντας ο υπουργός Άμυνας υπογραμμίζει ότι «η ελληνική προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, από την 1η Ιανουαρίου του 2014, συνιστά μια ευκαιρία ολικής επαναφοράς της Ελλάδας στο γεωστρατηγικό προσκήνιο, αλλά και ουσιαστικής συμβολής της στην αναζωογόνηση της Διατλαντικής Συμμαχίας, που ιστορικά αποτελούσε έναν σταθερό άξονα συνεργασίας, αλλά και ενιαίο μέτωπο για την αντιμετώπιση και υπέρβαση κρίσεων και απειλών για την παγκόσμια κοινωνία».

Ευ. Βενιζέλος: «Εφικτή η οριστική έξοδος από την κρίση»

«Ο Σεπτέμβριος πρέπει να σηματοδοτήσει «την είσοδο στην τελική ευθεία», προσθέτει.

«Η οριστική έξοδος από την κρίση είναι και αναγκαία και εφικτή», δηλώνει σε άρθρο του σε κυριακάτικη εφημερίδα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, επισημαίνοντας ότι ο Σεπτέμβριος πρέπει να σηματοδοτήσει «την είσοδο στην τελική ευθεία για την οριστική έξοδο από την κρίση» και τη «σταδιακή, αλλά οριστική έξοδο από το Μνημόνιο, που αποτυπώνει μία συνεχόμενη, σκληρή αλλά άνιση διαπραγμάτευση με τους εταίρους και πιστωτές μας μέσω της περιβόητης τρόικας που τους εκπροσωπεί».
Ο κ. Βενιζέλος τονίζει ότι για να το πετύχουμε αυτό «πρέπει να συσπειρώσουμε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της ελληνικής κοινωνίας γύρω από το δικό μας «εθνικό μνημόνιο», γύρω από το εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης που ξανακάνει την Ελλάδα αυτοδύναμη και ουσιαστικά ισότιμη μέσα στην Ευρώπη».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τάσσεται εναντίον του ενδεχομένου λήψης νέων δημοσιονομικών μέτρων «που δεν αντέχει κανείς» ενώ αναφερόμενος στην κρίση σημειώνει ότι «μάς έφερε αντιμέτωπους με μία πικρή αλήθεια που κρύβαμε στη χώρα μας επιμελώς. Τώρα αυτή την αλήθεια κανείς δεν μπορεί να την αποφύγει. Η οριστική έξοδος από την κρίση είναι και αναγκαία και εφικτή, το πρώτο δε στοιχείο που περιλαμβάνει είναι η διαφύλαξη της κοινωνικής συνοχής και η αποκατάσταση αδικιών που έγιναν πάνω στη μάχη της εθνικής επιβίωσης».
«Στην προσπάθεια αυτή», αναφέρει ο κ. Βενιζέλος, «ο μεγαλύτερος αντίπαλος είναι n κοινή επιλογή σχεδόν όλης της αντιπολίτευσης να επενδύσει πολιτικά στο σενάριο της οικονομικής καταστροφής, της κοινωνικής διάλυσης, της θεσμικής αποδιοργάνωσης και της εθνικής ταπείνωσης. Αυτή είναι δυστυχώς η αλήθεια. Κάθε καλή είδηση, κάθε ίχνος προοπτικής τούς ενοχλεί και τους εκνευρίζει πολιτικά. Δεν αποδέχονται ένα ελάχιστο πλαίσιο εθνικής συναίνεσης. Αυτό είναι, όμως, το πρώτο που χρειαζόμαστε για την πατρίδα μας. Πρέπει να κινητοποιηθούν όλες οι δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας. Και η αντιπολίτευση να πάψει να επενδύει στην προσδοκία της καταστροφής» τονίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Πηγή: AMΠE

Βόμβες μολότοφ βρέθηκαν μέσα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Εντοπίστηκαν από εργαζόμενο εταιρείας φύλαξης
Βόμβες μολότοφ βρέθηκαν στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο

Είκοσι βόμβες μολότοφ βρέθηκαν μέσα σε πλαστικό κιβώτιο σε χώρο του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από εργαζόμενο εταιρείας φύλαξης χθες το πρωί. 

Για την ακρίβεια, όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου της αστυνομίας, πρόκειται για δεκαεπτά γυάλινες φιάλες με εύφλεκτο υγρό και προσαρμοσμένο τεμάχιο υφάσματος στο στόμιο της κάθε φιάλης και τρεις πλαστικές φιάλες των 750 ml με εύφλεκτο υγρό, στις οποίες είχαν προσαρμοστεί με αυτοκόλλητη ταινία ισχυρές κροτίδες και μεταλλικές βίδες. 

Οι παραπάνω βόμβες μολότοφ παραδόθηκαν χθες το βράδυ στο Τμήμα Προστασίας Κράτους και Δημοκρατικού Πολιτεύματος της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, το οποίο και διενεργεί προανάκριση σχετικά με την υπόθεση.

ΠΗΓΗ

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σιντικής

Με 12 θέματα στην ημερήσια διάταξή του συνεδριάζει την προσεχή Τρίτη 20 Αυγούστου στις 8.30 το βράδυ το δημοτικό συμβούλιο Σιντικής.


Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

ΘΕΜΑ 1.         Πραγματοποίηση έκθεσης φωτογραφίας και πολεμικών κειμηλίων από το ΥΜΑΘ το 2ο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.
ΘΕΜΑ 2.         Τροποποίηση συστατικής πράξης του Ν.Π.Δ.Δ ¨ΠΡΟΝΟΙΑ & ΑΓΩΓΗ¨.
ΘΕΜΑ 3.         Επί αιτήσεως Αντωνιάδη Αντώνιου του Ευσταθίου για διακοπή της σύμβασης μίσθωσης του 2ου ορόφου του τουριστικού περιπτέρου Δ.Δ Σιδηροκάστρου.
ΘΕΜΑ 4.         Επί αιτήσεως Μπονέρη Γεωργίου του Νικολάου για χορήγηση παραγωγικής άδειας πωλητών λαϊκών αγορών για το προϊόν αρώνια.
ΘΕΜΑ 5.         Αναμόρφωση του προϋπολογισμού έτους 2013.
ΘΕΜΑ 6.         Πρόσληψη εκτάκτου προσωπικού με πενθήμερη απασχόληση για το μήνα Αύγουστο
ΘΕΜΑ 7.         Επί αιτήσεως Μαρκιανού Γεωργίου, ΕΔΕ, για σύσταση κοινοπραξίας για την εκτέλεση του έργου ¨Συντήρηση Οδικού Δικτύου¨.
ΘΕΜΑ 8.         Καταβολή οδοιπορικών εξόδων στους υπαλλήλους του  Δήμου Σιντικής Φυντανίδη Αλέξανδρου και Ιντζέ Χαρίκλειας  για συμμετοχή σε σεμινάριο.
ΘΕΜΑ 9.        Επί αιτήσεως ΣΥΦΑΜΟΣ για δωρεάν παραχώρηση δημοτικού χώρου.
ΘΕΜΑ 10.       Επί αιτήσεως Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατανακίων για επιχορήγηση.
ΘΕΜΑ 11.       Καθορισμός δικαιώματος χρήσης χώρων εμποροπανηγύρεως.
ΘΕΜΑ 12.       Ενημέρωση για την κατάργηση της ΕΡΑ Σερρών και λήψη σχετικής απόφασης.

Νεκρός 79χρονος που έπεσε από δέντρο στην Κερκίνη Σερρών

Κατά τη διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο των Σερρών εξέπνευσε.
Τραγικό θάνατο βρήκε, ο 79χρονος Σιάπκας Θεοχάρης από την Κερκίνη Σιντικής Σερρών  όταν στην προσπάθειά του να κλαδέψει ένα δέντρο, πάτησε σε κεραμίδι που υποχώρησε και έπεσε από ύψος δύο μέτρων, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.
Ο άτυχος ηλικιωμένος, μεταφέρθηκε άμεσα, με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, στο Κέντρο Υγείας Ροδόπολης  όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αλλά κατά τη διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο των Σερρών εξέπνευσε.

Επιμέλεια: Χρήστος Α. Κατσαρός ( Chris Sintiki)