Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Ο Άνανδρος νεοναζί υποψήφιος Βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής γρονθοκόπησε την Λιάνα Κανέλλη


Σκηνές αλλοφροσύνης εκτυλίχθηκαν το πρωί. Σε ζωντανή μετάδοση στην πρωινή εκπομπή του AΝΤ1, ο Ηλίας Κασιδιάρης, εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής γρονθοκόπησε τη Λιάνα Κανέλλη, ενώ πέταξε νερό στην Ρένα Δούρου.

O Άνανδρος Η. Κασιδιάρης γρονθοκόπησε την Λ. Κανέλλη http://youtu.be/mb2cau1hfCE


Η πολιτική αντιπαράθεση σkτην τηλεοπτική εκπομπή, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ - ΜΠΕ,
 
Ο διάλογος που προηγήθηκε του επεισοδίου Κασιδιάρη – Κανέλλη

Το απίστευτο σκηνικό στα πλατό της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 με πρωταγωνιστή τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, έγινε γύρω στις δέκα παρά είκοσι το πρωί. Ο Ηλίας Κασιδιάρης πέταξε ένα ποτήρι νερό σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και χτύπησε στο πρόσωπο τη Λιάνα Κανέλη!
Όλα ξεκίνησαν όταν η Ρένα Δουρου από τον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στον Ηλία Κασιδιάρη για τη δίκη που εκκρεμεί εις βάρος του και είπε ότι η Χρυσή Αυγή θα πάει τη χώρα 500 χρόνια πίσω. Τότε ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής πέταξε ένα ποτήρι με νερό στο πρόσωπο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία διατήρησε την ψυχραιμία της!
Άμεση ήταν η αντίδραση της βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλη, που αμέσως σηκώθηκε από τη θέση της, είπε στον κ. Κασιδιάρη «φύγε από ‘δω», ενώ νωρίτερα τον είχε αποκαλέσει «γερμανοτσολιά» και «φασισταριό», ενώ εκείνος «παλιοκουμμούνι». Ο Ηλίας Κασιδιάρης, παρά τις προσπάθειες του παρουσιαστή Γιώργου Παπαδάκη και του Αντώνη Δελατόλα, χτύπησε στο πρόσωπο τη Λιάνα Κανέλη, η οποία προσπάθησε να αμυνθεί ανταποδίδοντας τα χτυπήματα. Η εκπομπή διακόπηκε για διαφημίσεις.
Ο διάλογος πριν το επεισόδιο:
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Στη Χρυσή Αυγή μιλάς για τους χωροφύλακες του 1910; Άσε, εμείς είμαστε οι μόνοι που έχουμε παίξει ξύλο με τους χωροφύλακες
ΚΑΝΕΛΗ: Με γερμανοτσολιάδες δε θα μιλήσω εγώ το 2012
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Ο ΣΥΡΙΖΑ βγαίνει και λέει για αφοπλισμό των ΜΑΤ. Μη λες για χωροφύλακες σε μένα.
ΚΑΝΕΛΗ: Ούτε εσύ σε μένα για ΚΝΑΤ. Δεν υπερασπίστηκες τη Δημοκρατία
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Είμαστε οι μόνοι που έχουμε πάει κόντρα σε αυτό το σύστημα εξουσίας. Όταν ρώτησαν την Παπαρήγα αν συνεργάζεται με την Αστυνομία, αντί να τους καταγγείλει για προβοκάτορες έλεγε άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε. Συνεργαστήκατε; Να δούμε τα πλάνα
ΚΑΝΕΛΗ: Είσαι καλά μωρέ; Δεν ασχολούμαι με φασισταριά
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Δεν ασχολείσαι με φασισταριά παλιοκουμμούνι
ΔΟΥΡΟΥ: Πήρατε αναβολή;
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Πήρα λόγω παρέλευσης του ωραρίου. Ποιο είναι το πρόβλημά σου που πήρα αναβολή; Με τους παλιορουφιάνους; Που είναι μια ρουφιάνα από το κόμμα σου και μας σύρει στα δικαστήρια; Κυρία Δούρου, αναφερθήκατε σε ένα θέμα προσωπικό
ΔΟΥΡΟΥ: Πέρα από την κρίση της οικονομίας έχει κρίση Δημοκρατίας. Ξέρετε ποια είναι η κρίση της Δημοκρατίας; Είναι να έχουμε στο ελληνικό κοινοβούλιο άνθρωποι που θα πάνε τη χώρα 500 χρόνια πίσω
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Άντε βρε νούμερο (και πέταξε το ποτήρι με το νερό) που θα πάμε 500 χρόνια πίσω τη χώρα. Αεί στο διάολο
ΚΑΝΕΛΗ: Σήκω φύγε από ‘δω

Ακολούθως, μετά από διαφημιστικά μηνύματα, η κ. Κανέλλη εξέφρασε τη λύπη της και κάλεσε τους πολίτες να διορθώσουν την ψήφο που έδωσαν στη Χρυσή Αυγή. Όπως μεταδίδει το protothema.gr, η κα Κανέλη μίλησε "για πολιτικά κτήνη του 2012" και πρόσθεσε: "Δεν πρόκειται να μας κάνει σαπούνι κανένας Κασιδιάρης!".  "Είναι ζήτημα πολιτισμού", υπογράμμισε η κυρία Κανέλλη και τόνισε αναφερόμενη στον κ. Κασιδιάρη: "Να τον χαίρεται η μάνα που τον έκανε και αυτοί που τον ψηφίσανε!"  "Την μπουνιά την έφαγα προσπαθώντας να προστατεύσω την κυρία Δούρου!", εξερράγη εναντίον του Κασιδιάρη η κυρία Λιάνα Κανέλλη. "Δεν μπορείς να παριστάνεις ότι δεν υπάρχουν κάποια πράγματα, αυτά τα λέμε τόσα χρόνια!", τόνισε η κυρία Δούρου.

"Είναι οι σύγχρονοι ναζί! Μόνο κατ΄ ευφημισμό μπορούν να αποκαλούνται άνθρωποι αυτοί!", τόνισε ο Πάνος Σκουρλέτης από το Συνασπισμό.

Εντολή σύλληψης

Να συλληφθεί ο Ηλίας Κασιδιάρης με την αυτόφωρη διαδικασία, έδωσε εντολή στην αστυνομία η προϊσταμένη της εισαγγελίας Ελένη Ράικου, για απόπειρα επικίνδυνη σωματικής βλάβης σε βάρος της πρώην βουλευτού Λιάνας Κανέλλη. Το αδίκημα που φέρεται να διέπραξε σε βάρος της πρώην βουλευτού Ρένας Δούρου είναι απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση το οποίο όμως δεν είναι αυτεπαγγέλτως διωκόμενο από την εισαγγελία αλλά θα πρέπει η κα Δούρου να υποβάλει μήνυση. Σημειώνεται ότι καθώς έχει διαλυθεί η Βουλή δεν υφίσταται η βουλευτική ασυλία.

Ν. Μιχαλολιάκος: Πρώτη προκάλεσε η Κανέλλη

Ο Ηλίας Κασιδιάρης προκλήθηκε πρώτος από την κυρία Λιάνα Κανέλλη που του πέταξε τα χαρτιά, υποστήριξε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Πρώτο Θέμα, ο κ. Μιχαλολιάκος κάλεσε όλους να μελετήσουν καλύτερα το επίμαχο βίντεο.

Παράλληλα, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής εξέφρασε την απορία του για το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Ηλία Κασιδιάρη λέγοντας πως το θέμα έγινε Μεσανατολικό...

Ο κ. Μιχαλολιάκος επιφυλάχτηκε για επίσημες δηλώσεις μόλις ενημερωθεί πλήρως για το γεγονός και καταφέρει να έχει επικοινωνία με τον εκπρόσωπο του κόμματός του.

Ντ. Μπακογιάννη: Άνανδρος νεοναζί ο Ηλίας Κασιδιάρης
Η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Δραματική επιδείνωση της κρίσης δημοκρατίας που αντιμετωπίζει η Ελλάδα εμφανίζεται από τη στιγμή που ο πολιτικός διάλογος και τα επιχειρήματα υποκαθίστανται από τη βία.

Η χειροδικία του υποψήφιου νεοναζί βουλευτή κατά δύο υποψηφίων βουλευτών -η οποία, πέραν των άλλων, λόγω του φύλου τους, προδίδει και αποκρουστική ανανδρία- δείχνει ότι η Ελλάδα στην οποία γεννήθηκε η δημοκρατία κινδυνεύει σήμερα και από φασιστικά στοιχεία που εκμεταλλεύονται την κρίση, την οργή και το θυμό των πολιτών.

Οι δηλώσεις καταδίκης και αποτροπιασμού είναι αυτονόητες αντιδράσεις αλλά δεν αρκούν.

Είναι ευθύνη όλων μας να απομονώσουμε και να καταδικάσουμε κάθε φασιστικό, αλλά και γενικότερα κάθε αντιδημοκρατικό στοιχείο, το οποίο, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για τους Έλληνες, απειλεί την κοινωνία αλλά και την ίδια τη Δημοκρατία».


O Άνανδρος Η. Κασιδιάρης γρονθοκόπησε την Λ. Κανέλλη
 
 
Διαβάστε κι αυτά, είναι σχετικά:
Σχετικοί Δικτυακοί Τόποι: 
  

 
Από Θάρρος Τόλμη Αλήθεια , Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012 στις 4:41 μ.μ.

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.


Ζητώ την κατανόηση σας!!!  Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.