Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Ποιός θεωρεί τον Κ. Καραμανλή εφεδρεία για τη χώρα


"Όταν όλα μοιάζουν στη χώρα χαμένα, το να παραμένουν ζωντανά κάποια πολιτικά ονόματα ίσως έχει μεγάλη σημασία για την ίδια τη χώρα. Θεωρώ ότι ο Κώστας Καραμανλής είναι εφεδρεία για τη χώρα", ανέφερε.

Εφεδρεία για τη χώρα θεωρεί τον τέως πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ο βουλευτής Ηλείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γ. Κοντογιάννης. Σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό Flash, είπε πως ο κ. Καραμανλής είναι πολιτική εφεδρεία για τη χώρα και ότι η πορεία των πολιτικών πραγμάτων στην Ελλάδα έχει αποδείξει πολλές φορές ότι δικαιώνει πρόσωπα που κατά καιρούς αδικήθηκαν.


Αίσθηση προκαλεί όμως και η απάντησή του για το θέμα των υποκλοπών καθώς επίσης υπερασπίστηκε τον Κώστα Καραμανλή διατυπώνοντας όμως παράλληλα σειρά ερωτημάτων με αιχμές για τη σκοπιμότητα των υπευθύνων αλλά και πολιτικών προσώπων χωρίς να τα κατονομάσει.

"Καλό είναι να σκεφτούμε πότε ξεκίνησαν οι υποκλοπές. Έχουν σχέση με την πολιτική των αγωγών και το οικονομικό άνοιγμα προς τη Ρωσία, για τη ματαίωση του οποίου έδιναν διαβεβαιώσεις στον αμερικανό πρέσβη Έλληνες πολιτικοί που φιλοδοξούν να κυβερνήσουν την Ελλάδα; Έχουν σχέση μήπως με την έναρξη της πορείας του βέτο στο Βουκουρέστι για το θέμα των Σκοπίων;", αναρωτήθηκε.
  Πηγή:NewsIt.gr


 (Επιμέλεια: Χρήστος Α. Κατσαρός - Chris Sintiki )
Διαχειριστής του blog:
Χρήστος Α. Κατσαρός - Chris Sintiki
Xrhstos_katsaros@yahoo.gr


Διαβάστε κι αυτά, είναι σχετικά:
Σχετικοί Δικτυακοί Τόποι:

 

Ποιός θεωρεί τον Κ. Καραμανλή εφεδρεία για τη χώρα

από τον Θάρρος Τόλμη Αλήθεια, Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 10:13 μ.μ.
Ο βουλευτής Ηλείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γ. Κοντογιάννης. Σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό Flash 
 
Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!!  Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

  Σας παρακαλώ γράψτε αν θέλετε το σχόλιο σας;