Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Γκερντ Γουός: «Όταν εξοικονομούμε νερό, εξοικονομούμε χρήματα»


Με χρήσιμα συμπεράσματα ολοκληρώθηκε διημερίδα ενημέρωσης στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας "συμμαχία για το νερό" που διοργανώθηκε από το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS, το Δίκτυο Ελληνικών Πράσινων Πόλεων και την Αντιπροσωπεία του Ιδρύματος Χάινριχ Μπελ. 

Αίσθηση προκάλεσε η ομιλία του Γερμανού επικεφαλής της οργάνωσης BUND στο Ανόβερο, Γκερντ Γουός ο οποίος έδωσε στοιχεία για τις καθημερινές ανάγκες νερού ανά άτομο, καθώς και τις τακτικές εξοικονόμησης.

"Όταν εξοικονομούμε νερό εκτός των άλλων εξοικονομούμε χρήματα. Αυτός είναι ένας παράγοντας που δεν πρέπει να ξεχνάμε για πολλούς και διάφορους λόγους. Κάθε σταγόνα που φεύγει από το νοικοκυριό, πρέπει να φεύγει προς τη φύση καθαρισμένο. Ένας άνθρωπος θέλει ημερησίως 125 περίπου λίτρα νερού, από τα οποία μόνο τα 5 λίτρα είναι για να πιει. Από αυτά τα 60 λίτρα θα χρειάζεται για το μπάνιο, τα 30 για την τουαλέτα και τα 20 για το πλυντήριο. Έτσι γίνεται εύκολα κατανοητό ότι εκτός από αυτά που πίνουμε, τα υπόλοιπα σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας", ανέφερε ο κ. Γουός και συνέχισε: "Το τελευταίο χρονικό διάστημα όλο και περισσότεροι άνθρωποι πίνουν από το μπουκάλι. Είναι μια τάση που συνεχώς κερδίζει έδαφος, αφού θεωρούν ότι το νερό στο μπουκάλι είναι πιο υγιεινό. Για να μπορέσουμε να κάνουμε οικονομία θα πρέπει να υπάρχει ένας μετρητής σε κάθε διαμέρισμα, οι βρύσες να είναι νέου τύπου ώστε να έχει διαβαθμίσεις στο άνοιγμα, όταν κάνουμε μπάνιο το νερό να μην πέφτει ως μια δεσμίδα, αλλά διάσπαρτα, ενώ στην λεκάνη να υπάρχει ένας διακόπτης για να περιορίζει την ποσότητα του νερού. Τα πλυντήρια πιάτων το 1980 χρειάζονταν 47 λίτρα σε κάθε πλύση, το 1993 περιορίστηκαν στα 23 λίτρα, ενώ σήμερα βρίσκονται κοντά στα 9 λίτρα".

Όσο για τις γενικές ανάγκες κατανάλωσης του νερού, ο κ. Γουός επισήμανε: "το περισσότερο νερό το καταναλώνει η γεωργία. Το ποσοστό στην Γερμανία είναι 25%, ενώ στην Ελλάδα αγγίζει το 60%. Έτσι σημαντικό ρόλο θα παίξει η ανακύκλωση του νερού, καθώς και τα γκρίζα νερά. Έχει υπολογιστεί ότι η κατώτατη χρήση νερού ανά άτομο ημερησίως είναι μόλις 20 λίτρα, γεγονός που σημαίνει ότι οι ανάγκες είναι αυξημένες και χρειάζεται να βρούμε λύσεις για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της λειψυδρίας".

Θέμα συνολικής αξιολόγησης της λειτουργίας της κυβέρνησης θα θέσει ο Ευ. Βενιζέλος


Θέμα «συνολικής αξιολόγησης της λειτουργίας της κυβέρνησης και των προσώπων», καθώς επίσης και της επικαιροποίησης της προγραμματικής συμφωνίας, θα θέσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, στη σύσκεψη των τριών αρχηγών, που στηρίζουν την κυβέρνηση, την ερχόμενη Δευτέρα, όπως τόνισε στην κεντρική εισήγησή του στη εν εξελίξει συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος.
Venizelos Evangelos min.jpg
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι η επιτυχία της κυβέρνησης μπορεί να διασφαλιστεί εάν εφαρμοστούν αυτά τα οποία λέει το κόμμα και πως χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει κυβερνητική πλειοψηφία. «Δεν ανεχόμαστε μια ανιστόρητη, κουτοπόνηρη και άδικη κατανομή του κόστους και του οφέλους σε σχέση με τα πεπραγμένα της κυβέρνησης και της χώρας» είπε, αφήνοντας αιχμές για τη στάση που είχαν τηρήσει ΝΔ και ΔΗΜΑΡ επί των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και του Λουκά Παπαδήμου.

Αναφορικά με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, το οποίο θα τεθεί και αυτό ως θέμα στη σύσκεψη της Δευτέρας, έκανε λόγο για «ανεπίτρεπτη δημόσια διαφωνία» σχετικά με την πορεία του νομοσχεδίου, υποστήριξε ότι «η συζήτηση για το νομοσχέδιο δημιουργεί κακή εικόνα που αδικεί την κυβέρνηση και το πολιτικό πλαίσιο λειτουργίας της». Τόνισε εξάλλου ότι εξαιτίας της «πολύμηνης καθυστέρησης», το ΠΑΣΟΚ «αναγκάστηκε» να καταθέσει την πρόταση νόμου για να καλύψει το κενό και να πιέσει την κυβέρνηση.

Αναφερθείς στη ΝΔ, χωρίς ωστόσο να την κατονομάσει, έκανε λόγο για «ανεπίτρεπτες, αλαζονικές τοποθετήσεις που προκαταλαμβάνουν τη Βουλή». Υποστήριξε ακόμη ότι πίσω από την τεχνητή πόλωση καλύπτεται η Χρυσή Αυγή ως αντιμνημονιακή δύναμη.


Χέρμαν φαν Ρομπέι: Άμεση προτεραιότητα για την ΕΕ η εξάλειψη της ανεργίας των νέων


Οι ευρωπαίοι ηγέτες αποφάσισαν ότι η ανεργία στους νέους και ο κίνδυνος κοινωνικής κατάρρευσης είναι δύο από τις ισχυρότερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και η εξεύρεση λύσεων θα είναι στόχος ύψιστης σημασίας για τους επόμενους μήνες, επισημαίνει το Ρόιτερς.
Herman Van Rompuy at the Belgian Chamber of Representatives - 20081205 - portrait.jpg
Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Σε επιστολή του που δόθηκε στη δημοσιότητα αργά χθες το βράδυ, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν βαν Ρομπάι ανέφερε ότι η ανεργία στους νέους είναι ένα από τα πιο επιτακτικά προς επίλυση ζητήματα για την ΕΕ των 27.

"Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Ιουνίου θα είναι μία ευκαιρία για την αύξηση των προσπαθειών σε όλα τα επίπεδα γύρω από έναν κοινό στόχο: να στείλουμε πίσω στον εργασιακό χώρο ή στην εκπαίδευση τους νέους", είπε αναφερόμενος στις προγραμματισμένες συνομιλίες.

"Πρέπει να τους δώσουμε εγγυήσεις ότι τέσσερις μήνες μετά την αποφοίτησή τους από το σχολείο, είτε θα κάνουν πρακτική, είτε θα σπουδάζουν ή θα εργάζονται", πρόσθεσε ο ίδιος.

Οι υπουργοί της ΕΕ συμφώνησαν στις αρχές του χρόνου στην λήψη μέτρων για την διασφάλιση ότι άτομα κάτω των 25 ετών θα δέχονται κάποια εργασιακή πρόταση ή θα εκπαιδεύονται στον εργασιακό χώρο στο πλαίσιο μία πρωτοβουλίας ύψους έξι δισεκατομμυρίων ευρώ για την αντιμετώπιση της ανεργίας στους νέους στις ευρωπαϊκές αυτές χώρες που έχουν πληγεί περισσότερο.

Ο κίνδυνος κοινωνικών ταραχών είναι ορατός και οι έρευνες προειδοποιούν για "χαμένες γενιές" ανέργων και των παιδιών τους.

Ο βαν Ρομπάι δήλωσε σε αυτή την ανοιχτή του επιστολή ότι χρειάζεται να γίνουν προπαρασκευαστικές εργασίες ώστε τα σχέδια για την βοήθεια των νέων να είναι "πλήρως λειτουργικά" μέχρι τον προσεχή Ιανουάριο.


Φώτης Κουβέλης: Η Ελλάδα μπορεί και πάλι να ελπίζει

«Η Ελλάδα ξεπερνάει τις δυσοίωνες εκτιμήσεις και τις αρνητικές αξιολογήσεις. Επιχειρεί την οικονομική σταθεροποίηση, την αντιμετώπιση της ύφεσης και την ανάκαμψη. Και μπορεί πάλι να ελπίζει. Υπάρχει αισιοδοξία, υπάρχει για πρώτη φορά μετά από χρόνια η πεποίθηση πως μπορούμε να τα καταφέρουμε»υπογράμμισε το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, από το βήμα της ετήσιας γενικής συνέλευσης των βιομηχάνων της Θεσσαλίας, στον Βόλο, όπου ήταν ο κεντρικός ομιλήτής.
Fotis Kouvelis (cropped).jpg
Φώτης Κουβέλης Πρόεδρος Δημοκρατικής Αριστεράς

Ο κ. Κουβέλης πρόσθεσε ότι η Ελλάδα έχει αποφύγει την χρεοκοπία και ήδη καταγράφονται οι πρώτες θετικές εκτιμήσεις για την πορεία της χώρας και ότι τα μεγέθη φανερώνουν μία αντιστροφή της πορείας. «Τα προβλήματα δεν έχουν λυθεί. Έχουν μπει, όμως, σε έναν δρόμο αντιμετώπισης. Έχουν γίνει αρκετά. Πρέπει, όμως, να γίνουν πολύ περισσότερα και αυτό είναι υπόθεση όλων μας» σημείωσε και εξήγησε ότι η Δημοκρατική Αριστερά ανέλαβε εθνική ευθύνη με τη στήριξή της στην κυβέρνηση συνεργασίας, καθώς μετέβαλε τα δεδομένα και ενίσχυσε την διαπραγματευτική θέση τής κυβέρνησης και θα συνεχίσει τις υπερβάσεις για καλύτερο μέλλον στον τόπο.


Αντώνης Σαμαράς: "Η αξιοπιστία στο επίκεντρο κάθε σοβαρής προσπάθειας για ανάπτυξη"


Χαιρετισμός σε συνέδριο

Στο επίκεντρο κάθε προσπάθειας για την ανάπτυξη η αξιοπιστία, λέει ο πρωθυπουργός


Πρωθυπουργός της Ελληνικής Δημοκρατίας
Η ευθύνη, η συνέπεια και η αφοσίωση πρέπει να χαρακτηρίζουν κάθε σοβαρό εγχείρημα, τόνισε ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς σε χαιρετισμό του στο συνέδριο Re-engineering Greece, υπογραμμίζοντας ότι η αξιοπιστία πρέπει να βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε σοβαρής προσπάθειας για την ανάπτυξη της οικονομίας.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι, αγωνιζόμαστε νυχθημερόν, με γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας μας, κι αυτό θέλουμε και από εσάς για να ανοικοδομήσουμε όλοι μαζί την Ελλάδα, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο πρωθυπουργός.


Προβάδισμα 2,8% της ΝΔ σε νέα δημοσκόπηση της Αlco

Προβάδισμα 2,8% υπέρ της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει δημοσκόπηση της Αlco για το «Πρώτο Θέμα» στην αναγωγή επί των εγκύρων. Δημοσκόπηση Alco: Προβάδισμα της ΝΔ με 24,9% έναντι 22,1% του ΣΥΡΙΖΑ
   Συγκεκριμένα η ΝΔ συγκεντρώνει 24,9% και ακολουθούν ΣΥΡΙΖΑ 22,1%, Χρυσή Αυγή 11%, ΠΑΣΟΚ 5,8%, Αν. Έλληνες 5,2%, ΚΚΕ 5,1%, ΔΗΜΑΡ 4,1%, Νέα Ελλάδα (Λοβέρδος)2,2%, Σχέδιο Β (Αλαβάνος) 2%, Οικολόγοι -Πράσινοι 1,6%, άλλο κόμμα 6% και αναποφάσιστοι 10%. 

   Το προβάδισμα στην πρόθεση ψήφου είναι 2,4%. 

   Το 52% έναντι 35% τάσσεται υπέρ ενός νέου αντιρατσιστικού νομοσχεδίου.



Αλέξης Τσίπρας:"Χωρίς κεκτημένα και προαπαιτούμενα η μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ"




«Ανάγκη για ενότητα της Αριστεράς»

«Χωρίς κεκτημένα και προαπαιτούμενα» η μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ, λέει ο Τσίπρας

Alexis Tsipras Syriza.JPG

Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης

Tη μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο δημοκρατικό κόμμα της Αριστεράς, περιγράφει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «ΈΘνος της Κυριακής» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. 
Μιλά για μια καινούργια προσπάθεια «χωρίς κεκτημένα και προαπαιτούμενα» και φέρνει ως παράδειγμα τη στάση, που θα τηρήσει ο Συνασπισμός, με τις αποφάσεις του Διαρκούς Συνεδρίου του. 

«Δεν υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που θα ισχυριστεί ότι το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η μειωμένη δημοκρατία. Ας τελειώνουμε με τα ανέκδοτα» υπογραμμίζει ο κ. Τσίπρας.

Επιμένει στην ανάγκη για ενότητα της Αριστεράς, η οποία θα φθάνει έως την Αριστερά της σοσιαλδημοκρατίας. 

Υποστηρίζει πως τριβές στην κυβέρνηση δεν προκαλεί η στάση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά «το ακροδεξιό περιβάλλον Σαμαρά που κυβερνά τον τόπο» και επικρίνει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως «δείχνει να μην έχει καταλάβει ότι δεν άλλαξαν οι προοδευτικοί πολίτες, αλλά το κόμμα του για να γίνει συνιστώσα της Δεξιάς».  




Υπέρ ενός αντιρατσιστικού νομοσχεδίου ο Α. Σπηλιωτόπουλος

Ηθικά, πολιτικά και ιδεολογικά υπέρ ενός αντιρατσιστικού νομοσχεδίου τάσσεται ο Άρης Σπηλιωτόπουλος μιλώντας στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία αλλά επισημαίνει ότι «επί συγκεκριμένων διατάξεων υπάρχουν πράγματα που μπορούν να συζητηθούν ή να μην συζητηθούν, διότι οι υφιστάμενοι νόμοι τα έχουν καλύψει».
Άρης Σπηλιωτόπουλος, Aris Spiliotopoulos, Nea Demokratia, Νέα Δημοκρατία
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ http://www.e-aris.gr/aris/cv

Υπογραμμίζει ενόψει και του Συνεδρίου πως η διεύρυνση της ΝΔ δεν είναι ζήτημα προσώπων αλλά πολιτικών σημειώνοντας πως «τα πρόσωπα πρέπει να συμβιβαστούν και να αποδεχθούν τη φυσιογνωμία της ΝΔ και των πολιτικών της».

ΠΗΓΗ grafida-sintikis.blogspot.gr

Βασίλης Παπαγεωργόπουλος: Με βρώμικο πόλεμο δημιουργήθηκε η «περιρρέουσα ατμόσφαιρα»…

ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ  ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ 
vaspap_plateia_s
3 μήνες στην φυλακή!
3 μήνες στα κάτεργα!   Χωρίς λόγο!   Χωρίς αιτία!
Ή μήπως υπάρχει αιτία;
Μήπως κάποιοι με στοχοποίησαν πριν από χρόνια και τελικά πέτυχαν τον στόχο τους;
Διότι τώρα που γυρίζει το μυαλό μου πίσω και προσπαθώ να ερμηνεύσω κάποια γεγονότα, θυμάμαι ότι μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή άλλαξε απότομα η στάση ορισμένων απέναντι στο πρόσωπό μου και την Παράταξή μου! Ήταν λίγους μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές του 2006!
Είχε διενεργήσει τότε μία εφημερίδα της πόλης μας δημοσκόπηση μέσω της εταιρείας ΑLCΟ εν όψει των εκλογών.
Εγώ ήδη ήμουν 7 χρόνια Δήμαρχος, είχα κερδίσει 2 φορές τις δημοτικές εκλογές, οι Θεσσαλονικείς με είχαν εκλέξει εκπρόσωπο τους στο Κοινοβούλιο άλλες 7 φορές (!) και φυσιολογικά έπρεπε να υπήρχε μία σχετική κόπωση του εκλογικού σώματος προς το πρόσωπό μου.
          Δυστυχώς για μένα -όπως απεδείχθη αργότερα- η αγάπη των θεσσαλονικέων προς το πρόσωπό μου είχε μείνει ανεπηρέαστη παρά την πάροδο τόσων ετών.
          Ή μάλλον συνεχώς μεγάλωνε!
          Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης εξέπληξαν ευχάριστα ακόμη και εμένα!
          Έγραφε η εφημερίδα της πόλης μας στο πρωτοσέλιδό της με τεράστια γράμματα:
«Ζητείται αντίπαλος».
Και από κάτω:
«Κυρίαρχος στις προτιμήσεις ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος»!
          Στην πρώτη επίσης σελίδα:
«Το 55% δηλώνουν ευχαριστημένοι λιγότερο ή περισσότερο, ενώ το 53,9% θα τον ψήφιζε»! Και υπήρχαν και 8% αναποφάσιστοι….
          Πρωτοφανή δηλαδή ποσοστά.
          Στις εσωτερικές δε σελίδες παρουσιαζόταν έρευνα για τα πολιτικά πρόσωπα η οποία κατέληγε: «Οι θετικές γνώμες για τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο είναι της τάξης 62%. Ακολουθούν ο Ευάγγελος Βενιζέλος με 54%, ο Χάρης Καστανίδης με 49% κ.λ.π.»
          Τι την ήθελε αυτή την δημοσκόπηση η καλή εφημερίδα;
          Μετά λίγες εβδομάδες άρχισε μια ανεξήγητη για μένα μεταστροφή παραγόντων της πολιτικής και οικονομικής ζωής, παραγόντων που ήλεγχαν τα περίφημα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης!
          Άρχισε μια ανεξήγητη επίθεση εναντίον μου από το μεγαλύτερο θέμα μέχρι το μικρότερο.
          Όποια θέση και αν παίρναμε ως Διοίκηση του Δήμου, σε όποια ενέργεια και αν προχωρούσαμε , όποιο έργο και αν ξεκινούσαμε , οι κατηγορίες ήταν έτοιμες.
          Από την υπεράσπιση του ιερού ονόματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας μέχρι την στήριξη του έργου του ΜΕΤΡΟ, από το Νέο Δημαρχείο μέχρι τον αγώνα κατά των ναρκωτικών, από την υπεράσπιση της ΔΕΘ μέχρι την στήριξη της υποθαλάσσιας, από την Σημαία της Θεσσαλονίκης μέχρι το Δίκτυο των μεγάλων Βαλκανικών πόλεων με έδρα την Θεσσαλονίκη, από την ανάπλαση όλου του παραλιακού μετώπου με Ευρωπαϊκά χρήματα μέχρι την κατασκευή 12 κτιρίων σε αντίστοιχα δημοτικά οικόπεδα για να γλυτώσουμε από τα ενοίκια κ.λ.π. κ.λ.π. η αντίδραση ήταν τεράστια.
          Παρ’ όλα αυτά, παρά τις φοβερές επιθέσεις που δεχόμουν, ο Λαός της Θεσσαλονίκης με εξέλεξε και πάλι Δήμαρχό του στις εκλογές εκείνες!
Από την επόμενη όμως μέρα ξεκίνησε μια φοβερή επίθεση, σε νέα  αυτήν την φορά βάση.
          Επειδή δεν μπορούσαν να μας κάνουν κριτική στο θέμα των έργων, αφού ο Δήμος είχε μεταβληθεί σε ένα απέραντο εργοτάξιο, αλλά και στο θέμα των γενικότερων υποχρεώσεων μιας δημοτικής αρχής (καθαριότητα, κοινωνική πολιτική ,πολιτισμός κ.λ.π.) άρχισαν τον πόλεμο λάσπης!
          Λάσπη – λάσπη – λάσπη…..
          Μια τεράστια εκστρατεία εναντίον  εμού προσωπικώς και της Παράταξής μου.
          Ένας βρώμικος πόλεμος για να δημιουργηθεί «περιρρέουσα ατμόσφαιρα»…
          Στόχος η προετοιμασία του εδάφους…..
          Έτσι φθάσαμε στο απίστευτο σημείο 3 ακριβώς ημέρες πριν την απόφαση του Δικαστηρίου και ενώ δεν είχε κατατεθεί απολύτως τίποτε εναντίον μου, δημοσιογράφος της πόλης μας να γράφει ότι «έμπειρος δικαστής» υποστήριζε ότι « Μία υπόθεση δεν μπορείς να την αξιολογείς μόνο από τα χειροπιαστά αποδεικτικά μέσα που έχεις στα χέρια σου.  Η έρευνα είναι μια ζωντανή διαδικασία, στην οποία αξιολογείται και η ατμόσφαιρα»!…
          Και λίγο παρακάτω στο ίδιο ρεπορτάζ να υπενθυμίζει ότι ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου «αρκετές φορές κατά την διάρκεια της διαδικασίας αναφέρθηκε στην «περιρρέουσα ατμόσφαιρα»!…
          Διάβαζα και δεν πίστευα στα μάτια μου,
          Δηλαδή «Κολοσσαίον» τον 21ο αιώνα, αναρωτήθηκα..
Δηλαδή «Ιησουν ή Βαραββάν» τον 21ο αιώνα;
Δηλαδή να στείλουμε «μήνυμα» προς διάφορες κατευθύνσεις βάζοντας στην φυλακή έναν άνθρωπο που δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα;
Ήταν δυνατόν; Και όμως ήταν.
Και έτσι σήμερα συμπληρώνω 3 μήνες  στην φυλακή!
Χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο όπως παραδέχεται και η παραπάνω εφημερίδα και ενώ έχω ζητήσει 11 εν συνεχεία φορές την ψήφο των Θεσσαλονικέων και αυτοί μου την έδωσαν και τις 11 φορές απλόχερα και εγώ τους έχω υπηρετήσει με πλήρη ανιδιοτέλεια, βρίσκομαι εδώ και 3 μήνες στην φυλακή!
Κάποιοι πρέπει να έχουν φοβερές τύψεις.
Οι οποίες σε συνδυασμό με όσα θα αποκαλυφθούν το επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνουν ακόμη μεγαλύτερες.
-- 
Vassilis Papageorgopoulos