Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Στον Λευκό Οίκο ο Αντώνης Σαμαράς

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ

Στον Λευκό Οίκο έφθασε λίγο πριν τις 22.00 ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για την συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, η οποία είναι προγραμματισμένη να διαρκέσει περίπου 1 ώρα.

Στον Λευκό Οίκο ο Αντώνης Σαμαράς
Κυρίαρχα θέματα στη συνάντηση με τον Μπαράκ Ομπάμα, θα είναι η οικονομία και η ενέργεια.
Παρόντες θα είναι επίσης ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζέικομπ Λιού, ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Ντάνιελ Σμιθ, η σύμβουλος Ασφαλείας Σούζαν Ράις, η σύμβουλος για θέματα διεθνούς οικονομίας και πρώην στέλεχος του ΔΝΤ Κάρολι Άτκινσον και τα στελέχη του Λευκού Οίκου για ευρωπαϊκά ζητήματα, Κάρεν Ντόνφριντ και Μάικλ Σέσαμς.
Στη συνάντηση θα συμμετέχουν, ο επιτελάρχης του Λευκού Οίκου Ντένις Μακ Ντόναφ και ο Γουίλιαμ Μπέρνς, δεύτερος στην ιεραρχία στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Προηγήθηκε συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών, Τζον Κέρι, στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, κατά την οποία, ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ εξέφρασε την αλληλεγγύη του στον ελληνικό λαό

"Είμαι ζωντανός" δηλώνει ο Γκορμπατσόφ μετά από φήμες περί θανάτου του, στο Twitter

Ο τελευταίος ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης Μιχαήλ Γκορμπατσόφ διέψευσε σήμερα τις φήμες για το θάνατό του που ανακοινώθηκε από χάκερς στους λογαριασμούς στο Twitter ρωσικού ειδησεογραφικού πρακτορείου.

"Μάταια το ελπίζουν. Είμαι ζωντανός και είμαι καλά", δήλωσε ο ηλικίας 82 ετών Γκορμπατσόφ στην εφημερίδα Nova?a Gazeta της οποίας είναι μέτοχος.

"'Η κάποιος θέλει να προβάλει τις σελίδες του στο Twitter ή εκτελεί εντολές κάποιου κέντρου εξουσίας", τόνισε ο Γκορμπατσόφ. 

Χάκερς επιτέθηκαν χθες το βράδυ στο λογαριασμό του στα γερμανικά στο Twitter του ειδησεογραφικού πρακτορείου Ria-Novosti και του γραφείου Τύπου του πρακτορείου, αναρτώντας ψευδή ανακοίνωση για το θάνατο του Γκορμπατσόφ σε καφέ του Εκατέρινμπουργκ (Ουράλια).

Το Ria-Novosti υπογράμμισε σήμερα ότι το μήνυμα αποσύρθηκε από τους λογαριασμούς του στο Twitter πέντε λεπτά μετά την ανάρτησή του και ανακοίνωσε την πρόθεσή του να ζητήσει από την εισαγγελία και την ομοσπονδιακή υπηρεσία ασφαλείας (FSB) να διενεργήσουν έρευνα.

Ψάρι του Αμαζονίου εντοπίστηκε στα νερά της λίμνης της Καστοριάς

Μακριά από το σπίτι του

Ψάρι του Αμαζονίου βρέθηκε στην... Καστοριά

Ψάρι του Αμαζονίου βρέθηκε στην... Καστοριά
Το παράξενο ψάρι είναι καφέ και φέρει κίτρινες κηλίδες  

Καστοριά
Στην Καστοριά βρέθηκε ένα παράξενο ψάρι από τον μακρινό Αμαζόνιο. Πιθανότατα, το ψάρι άφησε ελεύθερο στο υδάτινο περιβάλλον της λίμνης κάποιος ιδιώτης που το είχε στο ενυδρείο του.

Το ασυνήθιστο αυτό, για τα νερά της λίμνης Καστοριάς, ψάρι εντοπίστηκε από επαγγελματία ψαρά κι αμέσως ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές.

Το ψάρι είναι γένους Ανκίστρους (Ancistrus), έχει μήκος 26,5 εκατοστά και βάρος 144 γραμμάρια.

«Δεν είναι σωστό, με βάση τη νομοθεσία, αλλά και για λόγους περιβαλλοντικής συνείδησης να αφήνεις ελεύθερα στο υδάτινο περιβάλλον τέτοιου είδους ψάρια γιατί μπορεί να αλλοιώσουν το υδάτινο οικοσύστημα» δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αρμόδιος υπάλληλος του Τμήματος Αλιείας της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς Παύλος Φίλος.

Το συγκεκριμένο ψάρι είναι σκούρο καφέ, με κιτρινωπές κηλίδες, από τις πλημμυρικές περιοχές της λεκάνης του Αμαζονίου και είναι ψάρι των γλυκών νερών. Τρώει φύκια και άλγη.

Σύμφωνα με τον κ. Φίλο, όσοι σχεδιάζουν την απελευθέρωση των ψαριών που έχουν στα ενυδρεία θα πρέπει να ενημερώνουν τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η ατζέντα των συνομιλιών στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Την επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στις ΗΠΑ σχολίασε η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Τζεν Ψάκι, ενώ ααναφορά έκανε και στα θέματα τα οποία θα συζητήσουν ο υπουργός εξωτερικών της Αμερικής, τον Έλληνα πρωθυπουργό.
Η ατζέντα των συνομιλιών στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ
Η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, χαρακτήρισε την επίσκεψη ως μια επιβεβαίωση για την «ισχύ των διμερών σχέσεων» των δύο χωρών.
Αναλυτικά, η αξιωματούχος του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, δήλωσε: «Η επίσκεψη την οποία πραγματοποιεί στην Ουάσινγκτον ο Αντώνης Σαμαράς, υπογραμμίζει την ισχύ των σχέσεων ΗΠΑ-Ελλάδας. Ο υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι, θα επαναβεβαιώσει την υποστήριξη των ΗΠΑ προς την Ελλάδα καθώς [η κυβέρνησή της] εφαρμόζει διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, οι οποίες αποτελούν κλειδί για ένα μέλλον με περισσότερη ευημερία για το λαό της. Οι δύο ηγέτες θα συζητήσουν επίσης σχετικά με ένα ευρύ φάσμα θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος, περιλαμβανομένων της συνεργασίας στο πεδίο της άμυνας, των προσπαθειών καταπολέμησης της τρομοκρατίας σε παγκόσμιο επίπεδο και της περιφερειακής συνεργασίας».

ΣΟΚ: Έσφαξε τη γυναίκα του και πωλούσε κομμάτια της στο κρεοπωλείο..

Ένας κρεοπώλης έσφαξε τη γυναίκα του και κατόπιν την τεμάχισε και πουλούσε τα κομμάτια της στο κρεοπωλείο του. Μάλιστα, ξεγελούσε τους πελάτες λέγοντας τους πως πρόκειται για εκλεκτό κατσίκι και τους χρέωνε 27 ευρώ το κιλό....

Σύμφωνα με την αραβόφωνη υπηρεσία του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων, ένας πελάτης ήταν που παρατήρησε κάτι ύποπτο στο κομμάτι που είδε στο κρεοπωλείο και κάλεσε την αστυνομία.

Το DNA της γυναίκας ταυτοποιήθηκε και ο δράστης ομολόγησε το φρικτό έγκλημά του.


ΠΗΓΗ: eglimatikotita.gr ,grafida-sintikis.blogspot.gr 

Προσοχή!! Αυτό είναι το «ροζ» μπλογκ που ανεβάζει φωτογραφίες γυναικών από το facebook μαζί με διευθύνσεις και ονόματα..

«Ροζ» μπλογκ ανεβάζει φωτογραφίες γυναικών από το facebook μαζί με διευθύνσεις και ονόματα.

 
«Φωτιά» στην προστασία των προσωπικών δεδομένων έρχεται να βάλει ένα «ροζ» μπλογκ, το οποίο ανεβάζει φωτογραφίες γυναικών από το facebook χωρίς την συγκατάθεση τους, δημοσιεύοντας παράλληλα τα ονόματα τους και τις διευθύνσεις τους..........

Το «ροζ» μπλογκ το οποίο φέρει τον τίτλο ks€kola
, δημοσιεύει τις φωτογραφίες εκατοντάδων γυναικών οι οποίες διατηρούν λογαριασμό στο facebook, αναρτώντας παράλληλα υβριστικά ή σεξουαλικού περιεχομένου σχόλια, ενώ δημοσιεύει και τα ονόματα των γυναικών καθώς και τον τόπο καταγωγής τους και τις διευθύνσεις τους, αναφέρει η Espresso. 

Αποτέλεσμα είναι, να δέχονται οι γυναίκες που έπεσαν θύμα του «ροζ» ιστότοπου φραστικές επιθέσεις από χρήστες του facebook, δεκάδες αιτήματα φιλίας και μηνύματα, τα οποία έχουν σεξουαλικό περιεχόμενο. 

Ο ιστότοπος ο οποίος διατηρεί και group στο facebook, έχει «πέσει» συνολικά έξι φορές, ωστόσο συνεχίζει να δημοσιεύει κανονικά τις φωτογραφίες και τα στοιχεία δεκάδων ανυποψίαστων γυναικών, πολλές από τις οποίες μάλιστα δεν γνωρίζουν καν ότι έχουν μπει στο στόχαστρο του μπλογκ. 



ΣΟΚ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ – ΕΞΕΔΙΔΕ ΤΙΣ ΑΝΗΛΙΚΕΣ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ 10 ΕΥΡΩ‼!

Μάνα-τέρας οδήγησε στην πορνεία τα τρία ανήλικα κορίτσια -ηλικίας 10, 13, 14 ετών αντίστοιχα


Συγκλονίζει η υπόθεση παιδικής πορνείας, που έλαβε χώρα στη Χαλκίδα τους τελευταίους μήνες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το eviazoom, τα τρία ανήλικα κορίτσια ηλικίας 10, 13 και 14 ετών αντίστοιχα, πλησίαζαν οδηγούς και πεζούς που κινούνταν τις βραδινές κυρίως στην περιοχή, με σκοπό την ερωτική συνεύρεση, έναντι χρηματικής αμοιβής από 10 έως 20 ευρώ.



Οι γείτονες της οικογένειας, που αντιλήφθηκαν τυχαία τι συμβαίνει, κατήγγειλαν άμεσα τα περιστατικά στις Αρχές και έπειτα από έρευνα διαπιστώθηκε ότι τα ανήλικα κορίτσια ενεργούσαν με εντολή της μητέρας τους, η οποία και αναζητείται.

Επίσης, η μία ανήλικη έχει συλληφθεί παλαιότερα από την αστυνομία για κλοπές στην περιοχή της Χαλκίδας.

Η δικογραφία σε βάρος της μητέρας είναι κακουργηματικού χαρακτήρα και οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.