Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Ευχές της Αγγελικής Μήκα

Αγαπητοί συνδημότες

 Ένας χρόνος κλείνει με ανάμικτα συναισθήματα για όλους, ένας χρόνος δύσκολος όπου το σύνολο των πολιτών δοκιμάζεται από μια δυστυχώς άδικη και αδιέξοδη όπως αποδείχθηκε, πολιτική λιτότητας και ύφεσης. Εύχομαι στον καινούργιο χρόνο που έρχεται να επικρατήσουν η σύνεση, η κοινωνική δικαιοσύνη και η ανθρωπιά.

 Ως Δημοτική Ανανεωτική Κίνηση κλείσαμε μια περίοδο δημιουργικής και ρεαλιστικής αντιπολίτευσης, τιμώντας τη δική σας εντολή και με μοναδικό γνώμονα να συμβάλουμε στην καλυτέρευση της ζωής και στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας του συνδημότη μας.

 Κάναμε το καθήκον μας με επιχειρήματα και προτάσεις στον αντίποδα μιας ξύλινης κούφιας γλώσσας που στερείται τεκμηρίωσης και οράματος για τον τόπο μας. Παραμένουμε πιστοί στο δρόμο της πολιτικής που πρέπει και οφείλει να είναι χρήσιμη για τον άνθρωπο, μακριά από πελατειακές σχέσεις και δημοκοπία.

 Πίστευα και πιστεύω ότι μόνο μέσα από ένα ειλικρινή διάλογο με το κοινωνικό σύνολο και μέσα από μια ουσιαστική κατάθεση προτάσεων μπορούμε να μπούμε στο δρόμο της ανάκαμψης.

 Η υποκρισία και ο ωφελιμισμός έχουν πληγώσει τους απλούς πολίτες που δίνουν το δύσκολο αγώνα της επιβίωσης καθημερινά, ας ελπίσουμε ότι ο νέος χρόνος θα φέρει την ειλικρίνεια, την ανιδιοτέλεια, την αξιοκρατία και το όραμα που χρειάζεται η δημοκρατία μας, προκειμένου να συνάψει ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο με τους πολίτες στη βάση της αμοιβαιότητας και της εμπιστοσύνης.

 Εύχομαι σε εσάς και τις οικογένειες σας, υγεία, αγάπη και κάθε επιτυχία στους σκοπούς που θέτετε και στα όνειρα που κάνετε. Να είστε όλοι καλά.

Αγγελική Μήκα
Δημοτική Σύμβουλος Βισαλτίας
Δημοτική Ανανεωτική Κίνηση




ΠΗΓΗ: Δημοτική Ανανεωτική Κίνηση - Αγγελική Μήκα
http://aggelikimika.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=51:eyxes&catid=1:2010-08-22-08-54-43&Itemid=7 Πέμπτη, 22 Δεκέμβριος 2011 10:23
 Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.


Ζητώ την κατανόηση σας!!!  Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Στο «στόχαστρο» ... τοπικών συμφερόντων έχει μπει ο υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ Μ. Μπόλαρης.


Αρνούνται τον... έλεγχο

Στο «στόχαστρο» ... τοπικών συμφερόντων έχει μπει ο υφυπουργός Υγείας και βουλευτής Σερρών του ΠΑΣΟΚ Μ. Μπόλαρης. Οι ενέργειές του, για την εξυγίανση της διενέργειας εράνων δε βρίσκει σύμφωνους όλους τους φορείς -διοργανωτές ακόμη και από την περιοχή του. Κάποιοι έσπευσαν να αποδώσουν τον έλεγχο που τους ζητήθηκε σε πολιτική «κόντρα» για να «δικαιολογήσουν» έτσι την άρνησή τους να αποστείλουν τα απαραίτητα στοιχεία. Ακόμη, όμως, κι εάν ευσταθούν οι ισχυρισμοί τους, σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να δικαιολογήσουν το «αντάρτικο» απέναντι σε μια προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία.
Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.


Ζητώ την κατανόηση σας!!!  Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.