Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Νέα παρέμβαση του Σάκη Μπαντή για τη Σερραϊκή Περιφέρεια

Αθανασίου Μπαντή

"ΕΞΩ" ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΤΗΣ COSMOTE!!!
 

ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΕΣΠΟΛΙΤΙΚΟΙ?

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ OTE – COSMOTE ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
Ο ΟΤΕ και η COSMOTE, προκηρύσσουν δεκαπέντε (15) Υποτροφίες για πανεπιστημιακές σπουδές στην Ελλάδα. Οι Υποτροφίες ΟΤΕ - COSMOTE θα απονεμηθούν σε αποφοίτους Λυκείου του σχολικού έτους 2010-2011, που έχουν εισαχθεί σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Α.Ε.Ι.), Πανεπιστημιακού Τομέα, στην Ελλάδα ως πρωτοετείς φοιτητές.
Τη φετινή χρονιά, το πρόγραμμα Υποτροφιών, ενδυναμώνεται με τη συμμετοχή του ΟΤΕ και την παροχή πέντε (5) επιπλέον υποτροφιών. Συγκεκριμένα, για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012, o ΟΤΕ και η COSMOTE, θα απονείμουν δεκαπέντε (15) Υποτροφίες ύψους δεκαπέντε χιλιάδων διακοσίων ογδόντα ευρώ (15.280€)* η καθεμία, σε υποψηφίους που έχουν αποφοιτήσει κατά το τρέχον έτος 2011 από δημόσιο Λύκειο ενός εκ των νομών: Βοιωτίας, Δωδεκανήσων, Ηλείας, Καρδίτσας, Καστοριάς, Κεφαλληνίας, Λασιθίου, Μεσσηνίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Τρικάλων, Φλώρινας, Φωκίδας, Χίου. Πρωταρχικό κριτήριο για την αξιολόγηση και επιλογή των υποψηφίων Υποτρόφων, είναι η προσωπική και οικογενειακή τους κατάσταση (ΑμεΑ, πολύτεκνες οικογένειες, χαμηλό εισόδημα κλπ.).


O NOMOΣ ΣΕΡΡΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ?
Athanasios Bantis




Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!!  Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.