Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Θέκλα Παρασκευούδη: Kάλλιο αργά παρά ποτέ


Με αφορμή την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων για τη δημιουργία νέας κυβέρνησης έκτακτης ανάγκης, η υπεύθυνη περιφερειακών Μ.Μ.Ε. της Δημοκρατικής Συμμαχίας κ. Θέκλα Παρασκευούδη προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

”Η ευτυχής κατάληξη των διαπραγματεύσεων για τη δημιουργία κυβέρνησης έκτακτης ανάγκης με την ευρύτερη δυνατή αποδοχή, έστω και την ύστατη στιγμή, αποτελεί τη μοναδική σανίδα σωτηρίας για τη χώρα.
Η Δημοκρατική Συμμαχία και η πρόεδρός της κ. Ντόρα Μπακογιάννη, εδώ και αρκετό καιρό είχε καταστήσει σαφή τη θέση της πως οποιαδήποτε μονοκομματική κυβέρνηση θα αδυνατούσε να φέρει εις πέρας το δύσκολο φορτίο της μεταρρύθμισης της πατρίδας μας στο σύνολό της.
Kάλλιο αργά παρά ποτέ...  Εκτιμούμε ότι η νέα κυβέρνηση έχει όλα τα εχέγγυα για να τοποθετήσει τη χώρα στις ράγες σταθερότητας και να αποκαταστήσει την αξιοπιστία της στο εξωτερικό.
Αρκεί φυσικά να στηριχθεί ουσιαστικά και όχι απλά να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης. Το εθνικό συμφέρον πρέπει να είναι πάνω απ’ όλα και όχι για μία ακόμη φορά το κομματικό βόλεμα. Ελπίζω και εύχομαι η κυβέρνηση αυτή να στηριχθεί ουσιαστικά από τις πολιτικές δυνάμεις χωρίς καιροσκοπικές μικροπολιτικές για τις επόμενες εκλογές.
Έχουμε πληρώσει όλοι ακριβά την κρίση και έχουμε όλοι βάλει πλάτη… Ήρθε όμως η ώρα,  εφόσον πλέον έχουμε συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα της κατάστασης, να σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων. Η Ελλάδα μας χρειάζεται όλους.


Διαβάστε κι αυτά, είναι σχετικά:
Σχετικοί Δικτυακοί Τόποι:  


Από Chris Sintiki 

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!!  Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Β. Παπαγεωργόπουλος! ΣΕ ΑΛΛΕΣ 9 ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ!


Μετά την συμφωνία για Πρωθυπουργό κοινής αποδοχής ο Β.Παπαγεωργόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση:
ΣΕ ΑΛΛΕΣ 9 ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ!

«Μετά από 10 ολόκληρες ημέρες ταλαιπωρίας βρήκαμε επιτέλους Πρωθυπουργό «κοινής αποδοχής», αφού προηγουμένως παρακολουθήσαμε ένα απίστευτο θέατρο σκιών και με τον Λαό στην γωνία.
          Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι σε άλλες 9 ημέρες θα μπορούσαμε να είχαμε Πρωθυπουργό εκλεγμένο από τον Λαό, αν απλά είχαμε εφαρμόσει το άρθρο 41 του Συντάγματος το οποίο ορίζει ότι «μέσα σε τριάντα ημέρες» διεξάγονται εκλογές!...
          Κατά το παρελθόν όλοι θυμόμαστε ότι ο  κ.Σημίτης είχε κάνει εκλογές εντός 20 ημερών…
          Το ίδιο θα μπορούσε να γίνει και τώρα, αν πράγματι ορισμένοι ειλικρινά πίστευαν στη Λαϊκή κυριαρχία.
Την άλλη δηλαδή Κυριακή (20.11.2011) θα μπορούσαμε να είχαμε Πρωθυπουργό εκλεγμένο από τον Λαό!...
Εν πάσει περιπτώσει αφού δεν έγιναν δεκτές οι προτάσεις προς τον κ.Γ.Παπανδρέου για άμεση προσφυγή στις κάλπες «Καλή Επιτυχία Κύριε Παπαδήμο» - που κάποιοι μέσα από τον δικό σας πολιτικό χώρο σας υπέσκαψαν από την πρώτη στιγμή με τους υποτιθέμενους «όρους» που δήθεν βάλατε - για το καλό της Πατρίδας μας
-- 
Vassilis Papageorgopoulos

Πολιτικό Γραφείο                                .
Βασίλη Παπαγεωργόπουλου             .
Μητροπόλεως 55 54623 Θεσσαλονίκη  .
τηλ.             2310234836       fax.2310244223        .

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!!  Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.