Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Συνέντευξη Γιώργου Κοντογιάννη στο ΣΚΑΪ Τώρα 5 Νοεμβρίου 2011




05.11.11 Συνέντευξη του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Γιώργου Κοντογιάννη, στην εκπομπή "ΣΚΑΪ Τώρα" με την Πόπη Τσαπανίδου.
Δείτε τη συνέντευξη του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Γιώργου Κοντογιάννη, στην εκπομπή "ΣΚΑΪ Τώρα" με την Πόπη Τσαπανίδου (5/11).

Συνέντευξη Γιώργου Κοντογιάννη στο ΣΚΑΪ Τώρα-5/11/2011 http://youtu.be/nVD9zLGO1Kc



  


Διαβάστε κι αυτά, είναι σχετικά:
Σχετικοί Δικτυακοί Τόποι:  


 Συνέντευξη Γιώργου Κοντογιάννη στο ΣΚΑΪ Τώρα 5 Νοεμβρίου 2011

από τον Christos A. Katsaros, Κυριακή, 6 Νοέμβριος 2011 στις 11:02 μ.μ.

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!!  Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.
 

Η Χρυσή ευκαιρία της ΔΗ.ΣΥ για εκλογή βουλευτή στο νόμο Λάρισας έφτασε!.


Δημοσίευμα στην εφημερίδα Ελευθερία 5 Νοεμβρίου 2011 


Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών, έχουν ενισχύσει ακόμα περισσότερο, την εικόνα της πολιτικής ρευστότητας και αστάθειας, που επικρατεί ούτως ή άλλως, εδώ και αρκετούς μήνες, στην πολιτική ζωή της χώρας, με το ενδεχόμενο της προκήρυξης πρόωρων εκλογών να είναι πιο κοντά από ποτέ.
Την ίδια ώρα, τα ισχυρά πλήγματα που έχει δεχθεί εδώ και δυο χρόνια το πολιτικό σύστημα και το τοπίο που παρουσιάζεται από τις δημοσκοπήσεις, οδηγούν σε εκτιμήσεις ότι η επόμενη Βουλή, όποτε αυτή προκύψει, θα είναι ίσως η πιο πλουραλιστική από τη μεταπολίτευση και μετά. Σύμφωνα πάντα με τα ευρήματα των δημοσκόπων, δεν αποκλείεται στα έδρανα του Κοινοβουλίου, να βρίσκονται εκπρόσωποι του λαού, εκλεγμένοι ακόμα και από οκτώ διαφορετικά κόμματα. Υπό αυτές τις συνθήκες, εύλογα, οι επόμενες εθνικές εκλογές, παρουσιάζονται ως η «χρυσή ευκαιρία» των λεγόμενων «μικρότερων» κομμάτων, εννοώντας ως τέτοια, τα κόμματα που δεν εκπροσωπούνται στη σημερινή Βουλή.
Επιπροσθέτως, αν αποδειχθούν βάσιμα τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων και οι εκλογείς προσέλθουν στις κάλπες με τη διάθεση να ενισχύσουν τα μικρά κόμματα, τότε θεωρείται πολύ πιθανό, κάποια από τα μικρά κόμματα που θα καταφέρουν, τελικά, να περάσουν το πολυπόθητο 3% , εκλέγοντας 10 βουλευτές, να πάρουν έδρα στο νομό Λάρισας.
Δηλαδή, δεν είναι καθόλου απίθανο, από το νομό να εκλεγούν, υπό προϋποθέσεις, βουλευτές που θα προέρχονται από έξι, εφτά ή ακόμα και από οκτώ διαφορετικά κόμματα, αν και το τελευταίο σενάριο θεωρείται ακραίο και ανίσχυρο.....

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Η «Δημοκρατική Συμμαχία» της κ. Ντόρας Μπακογιάννη, φαίνεται ότι σύμφωνα πάντα με τις δημοσκοπήσεις, βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά για την είσοδο στη Βουλή. Η ηγεσία και τα στελέχη του κόμματος, πιστεύουν ότι τελικώς θα καταφέρουν να κόψουν το νήμα του 3%. Σε τοπικό επίπεδο, το κύριο βάρος της εκπροσώπησης του κόμματος έχει σηκώσει η κ. Θέκλα Παρασκευούδη και με την ιδιότητα της υπευθύνου του κόμματος για τα περιφερειακά ΜΜΕ. Σημειώνεται επίσης ότι μόλις πριν από λίγες ημέρες, συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος. Επίσης, το επόμενο διάστημα αναμένεται να ανακοινωθούν από τα κεντρικά του κόμματος λίστες πολιτικών στελεχών ανά νομό. Τα ονόματα που θα περιλαμβάνονται στη λίστα θα πρέπει να θεωρούνται ως εν δυνάμει υποψήφιοι βουλευτές της ΔΗΣΥ.

Απόσπασμα από το ρεπορτάζ της εφημερίδας Ελευθερία στις 04 Νοεμβρίου 2011, σελ. 9 http://www.eleftheria.gr/index.asp?cat=7&aid=33787


Πηγή: http://thekla.gr/  Δημοσίευμα στην εφημερίδα Ελευθερία Σάββατο, 05 Νοέμβριος 2011 12:57
 http://thekla.gr/index.php/component/k2/item/410-dimosieima-stin-efimerida-eleitheria.html

Διαβάστε κι αυτά, είναι σχετικά:
Σχετικοί Δικτυακοί Τόποι:  
Η Χρυσή ευκαιρία της ΔΗΣΥ για εκλογή βουλευτή στο νόμο Λάρισας έφτασε!.

Η Χρυσή ευκαιρία της ΔΗΣΥ για εκλογή βουλευτή στο νόμο Λάρισας έφτασε!
από τον Χρήστος Α. Κατσαρός, Κυριακή, 6 Νοέμβριος 2011 στις 4:53 μ.μ. https://www.facebook.com/note.php?saved&&note_id=288384654525119


Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια. 

Ζητώ την κατανόηση σας!!!  Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.