Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Οι μάσκες έπεσαν! ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ‘’ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ’’

Με αφορμή τη συζήτηση στο σημερινό Δ.Σ. του θέματος «Απολογισμός της Ταμειακής Διαχείρισης Δ.Θ. Οικονομικού Έτους 2010» ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση:
Β.Παπαγεωργοπουλος: «Είναι γνωστό ότι την αλήθεια μπορείς να την κρύψεις για κάποιο χρονικό διάστημα, όχι όμως για πάντα.
Έτσι λοιπόν στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο αποκαλύφθηκε πλήρως η αλήθεια σχετικά με την οικονομική διαχείριση του Δ.Θ. και μέσα από συγκεκριμένα στοιχεία που αναγκαστικά παρουσίασε η σημερινή Διοίκηση αποδείχθηκε περίτρανα ποιοι μέχρι χθες διαστρέβλωναν  την πραγματικότητα και ποιοι διαχειρίσθηκαν με απόλυτη διαφάνεια, νοικοκυροσύνη και διορατικότητα τα οικονομικά του Δ.Θ.
Οι αριθμοί, που είναι αμείλικτοι και πάντα λένε την αλήθεια, οι οποίοι κατετέθηκαν στο Δ.Σ. κατά την συζήτηση του «Απολογισμού της Ταμειακής Διαχείρισης Δ.Θ. Οικονομικού Έτους 2010», με τον πλέον επίσημο τρόπο λένε:
  1. Το σύνολο των εσόδων του Δ.Θ. ήταν 242.480.508,84€
  2. Το σύνολο των εξόδων του Δ.Θ. ήταν 217.939.093,53€
  3. Το χρηματικό υπόλοιπο ήταν                  24.541.415,31€
Η «Διοίκηση Παπαγεωργόπουλου» δηλαδή ενώ το 2010 εισέπραξε περί τα 242 εκ. € ξόδεψε μόνο 217 εκ.€ και έτσι στο τέλος του χρόνου δημιουργήθηκε ένα ταμειακό υπόλοιπο ύψους 24.5 εκ. €, με στοιχεία μάλιστα της σημερινής Διοίκησης!
Δεν υπάρχει ασφαλώς παρόμοιο προηγούμενο σε άλλο Δήμο της χώρας!
Δεν υπάρχει άλλο προηγούμενο τέτοιας αποτελεσματικής διαχείρισης στον Δ.Θ.
Οι μάσκες λοιπόν έπεσαν.
Όλοι πλέον έχουν αντιληφθεί ποιοι προσπάθησαν να ξεγελάσουν τους Θεσσαλονικείς και ποιοι διοίκησαν τον Δ.Θ. με απόλυτα νοικοκυρεμένο τρόπο, με διαφάνεια, με εντιμότητα και με το βλέμμα στο μέλλον.»

-- 
Vassilis Papageorgopoulos

Πολιτικό Γραφείο                                .
Βασίλη Παπαγεωργόπουλου             .
Μητροπόλεως 55 54623 Θεσσαλονίκη  .
τηλ. 2310234836 fax.2310244223        .

Συνέντευξη Νίκης Αραμπατζής στο THE DAY AFTER στο κανάλι 10 21.9.2011


Ο Λουκάς Γεωργιάδης δίνει τον σφυγμό της επικαιρότητας, αλλά και της επόμενης μέρας στην οικονομία, στην πολιτική και τις επιχειρήσεις. Συζητεί με την Νίκη Αραμπατζή Δικηγόρος και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου & Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της Δημοκρατικής Συμμαχίας, τον Βουλευτή του Λάος Ηλία Πολατίδη, και τον Βουλευτή της ΝΔ Γ. Βαγιωνα τα φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας και φωτίζουν τις άγνωστες πτυχές της.




Νίκη Αραμπατζή Δικηγόρος και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου
Συμβουλίου & Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της Δημοκρατικής Συμμαχίας  σχολιάζει την επικαιρότητα στο στούντιο του THE DAY AFTER ΚΑΝΑΛΙ 10 (21.9.11)
Μια Σύμμαχος της νέας γενιάς των πολιτικών, η Νίκη Αραμπατζή. Μια τοποθέτηση ενός νέου ανθρώπου που ασχολείται με τα κοινά που δείχνει ότι υπάρχει ακόμα ελπίδα στη νέα γενιά πολιτικών.




Δείτε τη συνέντευξη μέλους του Πολίτικου Συμβουλίου & Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Νίκη Αραμπατζή, τη Τετάρτη (21/9) στο THE DAY AFTER στο κανάλι 10, με τον Λουκά Γεωργιάδη




Δείτε παρακάτω όλα τα βίντεο από τον σχολιασμό από τις 21.9.2011 στο THE DAY AFTER στο κανάλι 10, με τον Λουκά Γεωργιάδη και τους καλεσμένους στο πάνελ Γ. Βαγενά, Ηλία Πολατίδη, Νίκη Αραμπατζή …

 

Συνέντευξη Νίκης Αραμπατζής στο THE DAY AFTER Α ΜΕΡΟΣ 21/9/11 http://youtu.be/J1eCjN-wI3E




 

 

Συνέντευξη Νίκης Αραμπατζής στο THE DAY AFTER Β ΜΕΡΟΣ 21/9/11 http://youtu.be/Pl1C_9gnATY




 


Συνέντευξη Νίκης Αραμπατζής στο THE DAY AFTER Γ ΜΕΡΟΣ 21/9/11 http://youtu.be/9CayKor9ISM




 


 Συνέντευξη Νίκης Αραμπατζής στο THE DAY AFTER Δ ΜΕΡΟΣ 21/9/11 http://youtu.be/PLG2Ek9JLdM




 


Συνέντευξη Νίκης Αραμπατζής στο THE DAY AFTER Ε ΜΕΡΟΣ 21/9/11 http://youtu.be/ftoONN-8it8




 

 









Διαβάστε κι αυτά, είναι σχετικά:
Σχετικοί Δικτυακοί Τόποι: 


Από Χρήστος Α. Κατσαρός · Τετάρτη, 21 Σεπτέμβριος 2011
Δείτε τη συνέντευξη μέλους του Πολίτικου Συμβουλίου & Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Νίκη Αραμπατζή, τη Τετάρτη (21/9) στοTHE DAY AFTER στο κανάλι 10, με τον Λουκά Γεωργιάδη

Από Χρήστος Α. Κατσαρός · Τετάρτη, 21 Σεπτέμβριος 2011


Πατήστε τον σύνδεσμο οδηγεί στην σημείωση στο face book
Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

 Ζητώ την κατανόηση σας!!!  Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Σας παρακαλώ γράψτε αν θέλετε το σχόλιο σας;