Σάββατο, 18 Μαΐου 2013

"Νικητής" ο Αντ. Σαμαράς, λέει η Bild


Bild: Ο Σαμαράς είναι νικητής - «Από πρωθυπουργός της χρεοκοπίας σε φορέα ελπίδας»

Bild: Ο Σαμαράς είναι νικητής - «Από πρωθυπουργός της χρεοκοπίας σε φορέα ελπίδας»

Συνεχίστε έτσι μας λένε οι γερμανοί

«Νικητή» χαρακτηρίζει η γερμανική εφημερίδα Bild τον Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και αναφέρεται τόσο στην αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας από τον Οίκο Fitch, όσο και στον χαρακτηρισμό «διασώστης» που χρησιμοποίησε η αμερικανική εφημερίδα Washington Post.

Η γερμανική εφημερίδα φιλοξενεί καθημερινά στο πρωτοσέλιδό της την στήλη «Νικητές και Ηττημένοι», στην οποία παρουσιάζονται προσωπικότητες απ' όλο τον κόσμο και όλους τους τομείς.
Στο κείμενο που συνοδεύει την αναφορά στον κ. Σαμαρά, η Bild σήμερα γράφει: «Από πρωθυπουργός της χρεοκοπίας σε φορέα ελπίδας. Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αντώνης Σαμαράς, μπορεί έπειτα από ένα χρόνο στο αξίωμα να επιδείξει επιτυχίες. Ο οίκος αξιολόγησης Fitch αναβάθμισε τώρα την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας του, επειδή "υπάρχει σαφής πρόοδος". Η Washington Post τιμά τον Σαμαρά ως "διασώστη". Η άποψη της Bild: Συνεχίστε έτσι!».​

Στην τελική ευθεία για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ


Με τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, το Σάββατο και την Κυριακή, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπαίνει στην τελική ευθεία για το συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί 10-14 Ιουλίου.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης θα συζητηθούν, ο κανονισμός προσυνεδριακών διαδικασιών, οι θέσεις της Κεντρικής Επιτροπής για τον προσυνεδριακό διάλογο και το Σχέδιο καταστατικού .
Τις εργασίες θα ανοίξει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Λύθηκε το μυστήριο: Δεν φώναξε Χάιλ Χίτλερ. Το έγραψε!

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος επιδεικνύει με υπερηφάνεια το ναζιστικό τατού στο χέρι του...

Φωτογραφία από παλαιότερη "αιμοδοσία μόνο για Έλληνες" του νεοναζιστικού κόμματος. Το τατού του Ηλιόπουλου γράφει «Sieg Heil» σύνθημα των ναζί (κάλεσμα νίκης) που ακουγόταν σε συγκεντρώσεις του κόμματος του Χίτλερ. 

http://tvxs.gr/news, ksipnistere.blogspot.grgrafida-sintikis.blogspot.gr

Μήνυμα Επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης Δ. Σ. Σιντικής για Πανελλαδικές εξετάσεις

Μήνυμα Φώτη Δομουχτσίδη για Πανελλαδικές εξετάσεις
Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων, ο Επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης Δ. Σ. Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης, στέλνει στους υποψηφίους που διεκδικούν μια θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το εξής μήνυμα << Καλή επιτυχία σε όλη την νεολαία μας που αυτή την στιγμή καλείται με την απόδοση της στις Πανελλήνιες να καθορίσει το μέλλον της.
Ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά να έχουν την υγεία και την ψυχική δύναμη ώστε όλη η προετοιμασία που έκαναν τόσο καιρό να αποδώσει καρπούς.

Καλή επιτυχία και πάλι!!! >>


Από
Σιντική Νέα Εποχή - Φώτιος Δομουχτσίδης
Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Σιντικής
 Επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης Δ. Σ. Σιντικής

ΠΗΓΗ sintiki-nea-epochi.webnode.gr , sintiki-nea-epoxi.blogspot.grgrafida-sintikis.blogspot.gr