Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Β.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ: “Ο πόλεμος της λάσπης συνεχίζεται με όχημα αυτή την φορά τις δαπάνες της Δημοτικής Παράταξης «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»”





Β.Παπαγεωργόπουλος: Ο πόλεμος της λάσπης συνεχίζεται με όχημα αυτή την φορά τις δαπάνες της Δημοτικής Παράταξης «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» για τις εκλογές του 1998, του 2002 και του 2006 και την 12ετή λειτουργία της.

Η λάσπη δεν μας ακουμπάει. Η πλεκτάνη αποκαλύφθηκε με την εμφάνιση του «Πορίσματος»  όπου η προεκλογικές δαπάνες της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και η δαπάνες λειτουργίας της εμφανίζονται ως Έσοδα του ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ!

Αυτό και άλλα πολλά θα αποκαλύψω στην συνέντευξη που θα δώσω την Τετάρτη (28/12) στις 12.00 το μεσημέρι.

Η σκευωρία κατέρρευσε !
--
Vassilis Papageorgopoulos
Πολιτικό Γραφείο                                .
Βασίλη Παπαγεωργόπουλου             .
Μητροπόλεως 55 54623 Θεσσαλονίκη  .
τηλ.             2310234836       fax.2310244223        .



Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.


Ζητώ την κατανόηση σας!!!  Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.


"ΑΤΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΒΑΣΗΣ ΠΕΖΩΝ"


ΚΟΤΡΩΝΗ , ΤΗΝ "ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ" ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΠΡΑΣ


Γι αυτό αφήστε τα "κορκοδείλια δάκρυα" και τους λαϊκισμούς
όλοι εσεις εκει στην "ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΕΖΩΝ", πολύ μα πολύ πεζοί αποδειχθήκατε

 Σας το είπα και το επαναλαμβάνω, η απόφαση του Υπουργού θα αναιρεθεί,. η μεθόδευση και η αλητεία του βαθέος κράτους του ΠΑΣΟΚ θα αποκαλυφθούν, η Δημοτική Αγορά θα κριθεί μνημείο και Μουσταφάς με την κλίκα του θα πληρώσουν τις ζημίες που προξένησαν στο κτήριο

IAKXOS speak now

iakxos

ΚΟΤΡΩΝΗ , ΤΗΝ "ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ" ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΠΡΑΣ




Γ. Κοντογιάννης: Η γέννηση του Θεανθρώπου μήνυμα ελπίδας και δύναμης

Γραφείο Τύπου Γ. Κοντογιάννη 23.12.2011

Η γέννηση του Θεανθρώπου μήνυμα ελπίδας και δύναμης
             Ο εορτασμός των εφετινών Χριστουγέννων γίνεται στη χειρότερη συγκυρία των τελευταίων ετών για τη χώρα μας. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ως λαός και ο καθένας μας ξεχωριστά είναι πολλές και δυσβάστακτες. Και δυστυχώς κανείς μας δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πότε θα βγούμε από το τούνελ της οικονομικής κρίσης, αφού υπάρχουν πολιτικές ηγεσίες που εξακολουθούν να θέτουν τα κομματικά συμφέροντα υπεράνω των συμφερόντων της πατρίδας και του λαού.
Μέσα σε αυτό το κλίμα, που δεν θυμίζει σε τίποτα αυτό των προηγούμενων ετών, το μήνυμα των Χριστουγέννων παραμένει πάντα ισχυρό και ικανό να αναζωογονήσει την ελπίδα μέσα μας. Η Γέννηση του Χριστού αποτελεί διαχρονικά το πλέον ελπιδοφόρο μήνυμα στην ιστορία της ανθρωπότητας και τον πιο φωτεινό φάρο στις δυσκολίες και τις αγωνίες όλων μας.
Τις Άγιες αυτές ημέρες ας αντλήσουμε δύναμη και κουράγιο από το μήνυμα της Θείας Γέννησης. Η αγάπη και η ελπίδα ας αποτελέσουν τα στηρίγματα που όλοι αναζητούμε για να μπορέσουμε να πορευτούμε αυτό τον δύσκολο δρόμο και ας κάνουμε πράξη το χριστιανικό μήνυμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν.
Εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και αγάπη.

Γιώργος Κοντογιάννης
Πολιτικό γραφείο