Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2011

Η Πρόεδρος του ΕΟΠ Θέκλα Παρασκευούδη απαντά σε Μ. Χαρακόπουλο 9.9.11


Με αφορμή τα όσα συζητήθηκαν σήμερα στη βουλή για το πρόγραμμα «κοινωφελούς εργασίας», η κ. Θέκλα Παρασκευούδη προέβη στην εξής δήλωση:

«Τα όσα ακούστηκαν σήμερα το μεσημέρι στη βουλή εμπλέκοντας μεταξύ άλλων, δια στόματος του βουλευτή Λάρισας της Ν.Δ. Μάξιμου Χαρακόπουλου και το όνομά μου, δεν είναι καθόλου τυχαία. Όπως επίσης διόλου συμπτωματικό δεν είναι και το γεγονός ότι οι πρωταγωνιστές στη λεκτική αντιπαράθεση κατά τη συζήτηση της ερώτησης για το πρόγραμμα «κοινωφελούς εργασίας» κ.κ. Χαρακόπουλος από τη Ν.Δ. και Ροντούλης από το ΛΑΟΣ, είναι δύο βουλευτές που εκλέγονται στο νομό της Λάρισας.
Μήπως είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι αισθάνονται την αναπνοή ενός νέου ανθρώπου να τους απειλεί; Μήπως τελικά, ούτε καήκαν, ούτε κόπηκαν να φέρουν ανάπτυξη και απασχόληση στην περιοχή, αλλά κάνουν ότι είναι δυνατό να πλήξουν προσωπικότητες που επειδή προσφέρουν στον τόπο τους, τους δημιουργούν αμηχανία και ανησυχία για το ίδιο το πολιτικό τους μέλλον;
Στον ΕΟΠ υπάρχουν εκατοντάδες άνθρωποι που συμμετείχαν σε διάφορες πρωτοβουλίες και δραστηριότητες σύμφωνα με τις καταστατικές του αρχές. Δεν είναι προσωπικό μαγαζί κανενός.
Θα ήταν αστείο εξάλλου να πιστέψει κάποιος πως ο ΕΟΠ ιδρύθηκε δέκα χρόνια πριν για να γίνουν κάποιοι βουλευτές ή να κερδίσουν άλλες καρέκλες. Εξίσου κωμικό θα ήταν να πιστέψει κανείς και τις αιτιάσεις ορισμένων ότι δήθεν «δεν γνώριζαν» για τη συμμετοχή τους στη ΜΚΟ, όταν ένας μεγάλος αριθμός αξιόλογων ανθρώπων – μελών του ΕΟΠ μπορεί να το πιστοποιήσει.
Οι χιλιάδες άνθρωποι - μέλη της Νέας Δημοκρατίας και άλλων κομμάτων που συμμετέχουν σε ΜΚΟ εργάζονται με τα ιδανικά του εθελοντισμού, της συμμετοχής και της προσφοράς. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνούν όσοι παρουσιάζουν το άσπρο μαύρο, εξυπηρετώντας έτσι, μικροκομματικές σκοπιμότητες και πολιτικά συμφέροντα.
Δε ακολουθήσουμε την προσπάθειά τους που στόχο έχει να «κοντύνει» και τους υπόλοιπους στα μέτρα τους.
Ας σοβαρευτούμε λίγο και ασχοληθούμε με τα κρίσιμα ζητήματα των πολιτών και της χώρας».
 
Θέκλα - Ευαγγελία Παρασκευούδη
 Πρόεδρος ΔΣ ΕΟΠ

Υπεύθυνη Περιφερειακών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης
Δημοκρατικής Συμμαχίας
www.thekla.grwww.dimsim.gr


Βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ. Μάξιμου Χαρακόπουλου 
ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ
ΙΓ’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΣΥΝΟΔΟΣ Β’
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΘ’
Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γρηγόριος Νιώτης): Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, κηρύσσεται περαιωμένη η συζήτηση επί της υπ’ αριθ. 60/37/30.8.2011 επίκαιρης επερώτησης 10 Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας των κ.κ. Μ. Χαρακόπουλου, Κ. Τασούλα, Ν. Νικολόπουλου, Κ. Χατζηδάκη, Μ. Σαλμά, Α. Λυκουρέντζου, Ι. Βρούτση, Κ. Τζαβάρα, Κ. Καραγκούνη και Κ. Μαρκόπουλου προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, σχετικά με τη συμμετοχή Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) στα προγράμματα «κοινωφελούς εργασίας».
Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, δέχεστε στο σημείο αυτό να λύσουμε τη συνεδρίαση;
ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ: Μάλιστα, μάλιστα.
Με τη συναίνεση του Σώματος και ώρα 15.45’ λύεται η συνεδρίαση για την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 18.00΄, με αντικείμενο εργασιών του Σώματος α) κοινοβουλευτικό έλεγχο συζήτηση επικαίρων ερωτήσεων. 
Διαβάστε κι αυτά, είναι σχετικά:

Σχετικοί Δικτυακοί Τόποι: 

«Ανησυχεί για το πολιτικό του μέλλον» απαντά η Θέκλα σε Χαρακόπουλο

από τον Θάρρος Τόλμη Αλήθεια, Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 10:45 μ.μ.
http://www.facebook.com/note.php?saved&&note_id=131542246943883

Απάντηση στο δημοσίευμα του Ελευθέρου Τύπου από Θέκλα Παρασκευούδη http://political-ethics-for-the-national-int.blogspot.com/2011/08/blog-post_10.html

Με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος ( Δευτέρα 08 Αύγουστου 2011, σελ. 1 και 12), η κ. Θέκλα Παρασκευούδη προέβη στην ακόλουθη δήλωση: 

Συνέντευξη Πρόεδρου ΕΟΠ Θέκλας Παρασκευούδη 9.8.2011
 http://youtu.be/jKy1JpIs6Gw Η Θέκλα Παρασκευούδη απαντά σε όσα τις προσδίδουν για το θέμα του Ελληνικού Οργανισμού Περιβάλλοντος και το πρόγραμμα εθελοντικής εργασίας.

Δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Απόστολο Ράιδο και στην εκπομπή "πρωινή ατζέντα" του ASTRA.
 
Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!!  Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.


Σας παρακαλώ γράψτε αν θέλετε το σχόλιο σας;