Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011

Κατέθεσε σήμερα ο Γ. Κοντογιάννης για το Ταμείο Μολυβιάτη


Ξεκινά η προανάκριση για το Ταμείο Μολυβιάτη
PΚατέθεσαν Γ. Κοντογιάννης και Π. Μολυβιάτης

Δελτίο Τύπου 16.11.2011


Στον 27ο προανακριτικό τμήμα του πταισματοδικείου Αθηνών κατέθεσε σήμερα Τετάρτη, ο Βουλευτής Ηλείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιώργος Κοντογιάννης σχετικά με την υπόθεση των χρημάτων του Ταμείου Μολυβιάτη, μετά τη μηνυτήρια αναφορά που ο ίδιος είχε καταθέσει πριν ένα μήνα.
Ο Γιώργος Κοντογιάννης παρέδωσε τα επί πλέον στοιχεία που έχουν προκύψει από το κοινοβουλευτικό έλεγχο από τις 14 Οκτωβρίου έως σήμερα. Επίσης, για άλλη μια φορά αναφέρθηκε στην έντονη κοινωνική αγανάκτηση που υπάρχει στις πυρόπληκτες περιοχές, καθώς οι πολίτες μετά από τέσσερα χρόνια βλέπουν πως τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από το υστέρημα του ελληνικού λαού  και  προσφορές ομογενών και φιλελλήνων του εξωτερικού δεν αξιοποιούνται για το σκοπό για τον οποίο συγκεντρώθηκαν, τη στιγμή που η στήριξη των τοπικών κοινωνιών και η υλοποίηση των αναγκαίων έργων αποκατάστασης των ζημιών από τις καταστροφικές πυρκαγιές και η δημιουργία έργων υποδομής είναι αναγκαία για την ανάπτυξη της περιοχής.
Ο πρώην Υφυπουργός Απασχόλησης ζήτησε να επισπευτούν οι διαδικασίες ώστε τα χρήματα να αποδοθούν άμεσα στις πληγείσες περιοχές και να αποδοθούν ευθύνες.
Σημειώνεται ότι χθες Τρίτη, κατέθεσε ο πρώην πρόεδρος του Ε.Τ.Α.Ε.Α Πέτρος Μολυβιάτης.

Γιώργος Κοντογιάννης
Πολιτικό γραφείο 
Διαβάστε κι αυτά, είναι σχετικά:
Σχετικοί Δικτυακοί Τόποι:

 Μηνυτήρια αναφορά του Γ. Κοντογιάννη για το Ταμείο Μολυβιάτη 14.10.11
από τον Θάρρος Τόλμη Αλήθεια, Παρασκευή, 14 Οκτώβριος 2011 στις 7:44 μ.μ.
http://www.facebook.com/note.php?note_id=146083828823058 
<<Μετά από τα παραπάνω ΜΗΝΥΩ κάθε υπεύθυνο που θα αποκαλύψει η ανάκριση των παρανόμων πράξεων και παραλείψεων και ζητάω την παραδειγματική τους τιμωρία>>.Μηνυτήρια αναφορά του Γ. Κοντογιάννη για το Ταμείο Μολυβιάτη 14.10.11 http://political-ethics-for-the-national-int.blogspot.com/2011/10/141011.htmlΤη Μηνυτήρια αναφορά μπορείτε να βρείτε εδώ  (επισυνάπτεται pdf στο τέλος του άρθρου).Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!!  Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.