Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Να τροφοδοτείται με ελληνικά προϊόντα ο ελληνικός στρατός και όχι με κινέζικα


Αναφορά βουλευτή Γιώργου Κοντογιάννη
Δελτίο Τύπου 25-10-2011

Την χρησιμοποίηση ελληνικών προϊόντων για την τροφοδοσία του ελληνικού στρατού, ώστε να ενισχυθεί η εγχώρια αγροτική οικονομία, ζητεί με Αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή προς τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Εθνικής Άμυνας, ο Βουλευτής Ηλείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιώργος Κοντογιάννης.
Με αφορμή δημοσιεύματα στον Τύπο που ανέφεραν ότι τον περασμένο Μάιο υπεγράφη η τελευταία συμφωνία για προμήθεια του ελληνικού στρατού με 73 τόνους φασόλια από την Κίνα, ο πρώην Υφυπουργός Απασχόλησης ζήτησε να ενημερωθεί για τον αριθμό και το ύψος των συμβάσεων που έχουν υπογραφεί για εισαγωγή τροφίμων και στρατιωτικού ιματισμού από το εξωτερικό καθώς και για λόγο για τον οποίο η ηγεσία του Υπ. Άμυνας κατέφυγε στις εισαγωγές.
Τέλος ο Γιώργος Κοντογιάννης τόνισε πως είναι απαράδεκτο τη στιγμή που η ελληνική οικονομία στενάζει και οι αγρότες βρίσκονται στα όρια της οικονομικής εξαθλίωσης να μην στηρίζεται η εγχώρια παραγωγή από την ίδια την Κυβέρνηση, γεγονός που αποτελεί άλλη μια αστοχία και αποδεικνύει πως δεν υπάρχει κανένα συνολικό σχέδιο για την στήριξη της ελληνικής οικονομίας.
Γιώργος Κοντογιάννης
Πολιτικό γραφείο

Διαβάστε κι αυτά, είναι σχετικά:
Σχετικοί Δικτυακοί Τόποι: 

Να τροφοδοτείται με ελληνικά προϊόντα ο ελληνικός στρατός και όχι με κινέζικα

από τον Χρήστος Α. Κατσαρός, Τρίτη, 25 Οκτώβριος 2011 στις 6:27 μ.μ. https://www.facebook.com/note.php?note_id=283068468390071

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!!  Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.
 Σας παρακαλώ γράψτε αν θέλετε το σχόλιο σας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου