Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Χαρά Κεφαλίδου :Ζητεί Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας και όχι δημοψήφισμα




Επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο με την οποία εκφράζει την αντίθεση της στη διεξαγωγή δημοψηφίσματος και προτείνει τη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας με κοινοβουλευτικά και μη μέλη, απέστειλε η βουλευτής του
 ΠΑΣΟΚ Χαρά Κεφαλίδου.
Επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο με την οποία εκφράζει την αντίθεση της στη διεξαγωγή δημοψηφίσματος και προτείνει τη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας με κοινοβουλευτικά και μη μέλη, απέστειλε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χαρά Κεφαλίδου.
«Η χθεσινή αιφνιδιαστική και αψυχολόγητη αναγγελία του δημοψηφίσματος με έχει κάνει να αμφιβάλω για κάτι που μέχρι χθες θεωρούσα βέβαιο ότι είμαι μέλος μιας ομάδας που πασχίζει να σώσει την πατρίδα από τη χρεοκοπία», επισημαίνει μεταξύ άλλων η βουλευτής Δράμας.
Όπως τονίζει η κ. Κεφαλίδου, η αναστάτωση που προκάλεσε η ενέργεια αυτή στην Ευρώπη και στον κόσμο «είναι απόδειξη ότι αναγγείλαμε ένα λάθος», το οποίο θα αποδειχθεί «μοιραίο» αν δεν σταματήσει αμέσως.
«Μέχρι χθες πίστευα ότι ξέρουμε πού πάμε και τι θα κάνουμε. Θεωρούσα δεδομένο ότι σκοπεύουμε να τιμήσουμε το λόγο μας και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Ζητώντας δημοψήφισμα τώρα, αρνούμαστε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και επιτείνουμε το πρόβλημα αξιοπιστίας της χώρας μας», συμπληρώνει.
Διαμηνύει τέλος ότι δεν προτίθεται να στηρίξει μια επιλογή δημοψηφίσματος «ως υπεκφυγή μιας κυβέρνησης που δείχνει απρόθυμη να κυβερνήσει και να αναλάβει την ευθύνη για την πορεία της χώρας από εδώ και στο εξής».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
naftemporiki
Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!!  Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου