Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Γ. Κοντογιάννης: Η γέννηση του Θεανθρώπου μήνυμα ελπίδας και δύναμης

Γραφείο Τύπου Γ. Κοντογιάννη 23.12.2011

Η γέννηση του Θεανθρώπου μήνυμα ελπίδας και δύναμης
             Ο εορτασμός των εφετινών Χριστουγέννων γίνεται στη χειρότερη συγκυρία των τελευταίων ετών για τη χώρα μας. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ως λαός και ο καθένας μας ξεχωριστά είναι πολλές και δυσβάστακτες. Και δυστυχώς κανείς μας δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πότε θα βγούμε από το τούνελ της οικονομικής κρίσης, αφού υπάρχουν πολιτικές ηγεσίες που εξακολουθούν να θέτουν τα κομματικά συμφέροντα υπεράνω των συμφερόντων της πατρίδας και του λαού.
Μέσα σε αυτό το κλίμα, που δεν θυμίζει σε τίποτα αυτό των προηγούμενων ετών, το μήνυμα των Χριστουγέννων παραμένει πάντα ισχυρό και ικανό να αναζωογονήσει την ελπίδα μέσα μας. Η Γέννηση του Χριστού αποτελεί διαχρονικά το πλέον ελπιδοφόρο μήνυμα στην ιστορία της ανθρωπότητας και τον πιο φωτεινό φάρο στις δυσκολίες και τις αγωνίες όλων μας.
Τις Άγιες αυτές ημέρες ας αντλήσουμε δύναμη και κουράγιο από το μήνυμα της Θείας Γέννησης. Η αγάπη και η ελπίδα ας αποτελέσουν τα στηρίγματα που όλοι αναζητούμε για να μπορέσουμε να πορευτούμε αυτό τον δύσκολο δρόμο και ας κάνουμε πράξη το χριστιανικό μήνυμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν.
Εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και αγάπη.

Γιώργος Κοντογιάννης
Πολιτικό γραφείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου