Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Η Τομεάρχης Α.Α.ΔΗΣΥ Νίκη Αραμπατζή συναντήθηκε με τον Υπουργό Κώστα Σκανδαλίδη για το σχέδιο της νέας Κ.Α.Π. (Κοινή Αγροτική Πολιτική) 2014-2020


Η “Κοινή Αγροτική Πολιτική: Προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής – Διαμόρφωση ελληνικών θέσεων”  ήταν το αντικείμενο της χθεσινής σύσκεψης που συγκάλεσε η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με εκπροσώπους των αγροτικών ενώσεων και κομμάτων.

Ανακοίνωση τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης

Από τον Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης του κινήματος εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Στη συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστα Σκανδαλίδη για το σχέδιο της νέας Κ.Α.Π. (Κοινή Αγροτική Πολιτική) 2014-2020, η υπεύθυνη του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης της Δημοκρατικής Συμμαχίας Νίκη Αραμπατζή, κατέθεσε τις προτάσεις του κινήματος για τις ρυθμίσεις που αφορούν το μέλλον της πρωτογενούς παραγωγής.
Εξέφρασε την αντίθεση της Δημοκρατικής Συμμαχίας στην πρόβλεψη σύμφωνα με την οποία αναγνωρίζεται ως αγρότης αυτός ο οποίος έχει 5% εισόδημα από αγροτικές εργασίες και εξομοιώνεται με τον αμιγώς κατ' επάγγελμα αγρότη. Δεν μπορούν οι έχοντες και κατέχοντες από άλλους πόρους να νέμονται τα δικαιώματα των κατ' επάγγελμα αγροτών. Αυτή η ρύθμιση θα πλήξει τα δικαιώματα του ενεργού και πραγματικού αγροτικού πληθυσμού.
Επίσης η υπεύθυνη του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης Νίκη Αραμπατζή επεσήμανε στον αρμόδιο υπουργό ότι με την πολιτική της κυβέρνησης πλήττεται το εισόδημα του αγροτικού κόσμου ολοένα και περισσότερο, τονίζοντας ότι ενώ «εμείς σχολιάζουμε νούμερα γενικώς και αορίστως, οι παραγωγοί δίνουν τη συγκομιδή τους στην αγορά χωρίς να είναι εξασφαλισμένες οι ελάχιστες τιμές στο βαμβάκι, το ρύζι και τον αραβόσιτο».



Νίκη Αραμπατζή Δικηγόρος και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου &Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της Δημοκρατικής Συμμαχίας


Νίκη Αραμπατζή








Διαβάστε κι αυτά, είναι σχετικά:

Σχετικοί Δικτυακοί Τόποι: 




10/10/2011
Δηλώσεις του Υπουργού Κώστα Σκανδαλίδη για  κοινή Αγροτική Πολιτική.  http://www.minagric.gr/greek/press/2011/10/greek101011.shtml














 

 
Σε συνάντηση για την ΚΑΠ μετά το 2013 συμμετείχε η ΠΑΣΕΓΕΣ


Σε συνάντηση για την ΚΑΠ μετά το 2013 συμμετείχε η ΠΑΣΕΓΕΣ
http://www.paseges.gr/portal/cl/co/fdb462a9-4026-4066-aebf-90271038b358



Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!!  Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές. 

Σας παρακαλώ γράψτε αν θέλετε το σχόλιο σας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου