Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011

Ν. Μπακογιάννη: "Η χώρα χρειάζεται ισχυρό Πρωθυπουργό".


09.11.11 Δήλωση της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρας Μπακογιάννη, έξω από τη Βουλή. "Η χώρα χρειάζεται ισχυρό Πρωθυπουργό"


Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων την Τετάρτη (9/11) στη Βουλή, δήλωσε τα ακόλουθα:

Ν. Μπακογιάννη:Η χώρα χρειάζεται ισχυρό Πρωθυπουργό 9/11 http://youtu.be/L-13lM6oPgI


Ντόρα Μπακογιάννη: Οι δύο πολιτικοί αρχηγοί αντί να σώσουν τη χώρα την οδηγούν στην καταστροφή. Η χώρα σήμερα χρειάζεται έναν ισχυρό πρωθυπουργό. Έναν πρωθυπουργό με κύρος στο εσωτερικό, με αναγνώριση στο εξωτερικό. Έναν άνθρωπο ο οποίος μπορεί για λογαριασμό της χώρας να ξανακερδίσει τη χαμένη αξιοπιστία της. Κομματικά ή προσωπικά παιχνίδια εντός των κομμάτων είναι απαράδεκτα. Η ώρα έφτασε. Χρόνος δεν υπάρχει. Εάν σήμερα το απόγευμα μέχρι τις 5:00μ.μ. δεν έχει υπάρξει ένας τέτοιος πρωθυπουργός, την ευθύνη θα την έχουν πραγματικά εκείνοι οι οποίοι είτε δια της αδράνειας τους είτε δια των σκοπιμοτήτων τους, τινάζουν τη χώρα στον αέρα.
Δημοσιογράφος: Πολιτικό πρόσωπο να είναι;
Ντόρα Μπακογιάννη: Ένας άνθρωπος τον οποίο σαφώς περιέγραψα. Ένας άνθρωπος διεθνούς κύρους, τεχνοκράτης, ένας άνθρωπος ο οποίος επιτέλους πρέπει να αντιληφθούμε ότι δεν μπορεί να είναι αχυράνθρωπος. Έχω πει πάρα πολλές φορές ότι αν τα κόμματα θέλουν άνθρωπο μαριονέτα, αυτός είναι άχρηστος για την Ελλάδα. Εάν θέλουν έναν άνθρωπο με κύρος, αυτός θα πάρει την ευθύνη της χώρας επάνω του.
Δημοσιογράφος: Ο κ. Παπαδήμος έχει αυτά τα κριτήρια;
Ντόρα Μπακογιάννη: Βεβαίως τα έχει ο κ. Παπαδήμος και όλο αυτό το παιχνίδι το οποίο παίζεται είναι θέατρο σκιών. Και είναι ντροπή. Είναι ντροπή για το πολιτικό σύστημα της χώρας. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι πρέπει να κοιτάξουμε τα παιδιά μας και αύριο το πρωί ολόκληρο το λαό να μπορούμε να τον κοιτάζουμε στα μάτια. Έτσι όπως κινούνται δεν θα μπορούν να κοιτάξουν κανέναν στα μάτια. Και όποιος πιστεύει σε σκοπιμότητες, σε πιθανά κέρδη ή σε οτιδήποτε άλλο, είναι βαθιά νυχτωμένος.


Διαβάστε κι αυτά, είναι σχετικά:
Σχετικοί Δικτυακοί Τόποι:  

Από Chris Sintiki ·


Η χώρα χρειάζεται ισχυρό Πρωθυπουργό: Δήλωση Ντόρας Μπακογιάννη έξω από τη Βουλή (9/11/2011).

από τον Chris Sintiki, Τετάρτη, 9 Νοέμβριος 2011 στις 8:44 μ.μ.

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!!  Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου