Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Π. Καμμένος: Η ευχή μας είναι η Κύπρος να μην μπει στη διαδικασία του εκβιασμού

Την πεποίθησή του ότι η Κύπρος θα μπορέσει εν τέλει να μην εμπλακεί στη λογική των μνημονίων, εξέφρασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.
 Π. Καμμένος: Ευχή μας η Κύπρος να μη μπει στη διαδικασία εκβιασμού των μνημονίων. Στην Κύπρο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη
 «Μεταφέρουμε τη στήριξη του ελληνικού λαού, που επί τρία χρόνια ζει μέσα στην απειλή των μνημονίων, στην ξένη κατοχή της τρόικας, στην πολιτική της κ. Μέρκελ που έχει φέρει τον ελληνικό λαό σε πλήρη εξαθλίωση, την οικονομία σε ύφεση», σημείωσε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε ότι αυτή η πολιτική έχει καταφέρει να δημιουργήσει 1.800.000 ανέργους στην Ελλάδα, 4.500 αυτοκτονίες, επιχειρήσεις που κλείνουν. Στο σημείο αυτό ευχήθηκε να μην συμβούν τα ίδια στην Κύπρο.
«Η ευχή μας είναι η Κύπρος να μην μπει σε αυτή τη διαδικασία του εκβιασμού. Με το καλημέρα της ανάληψης των καθηκόντων από τον πρόεδρο ξεκίνησαν με απειλές και με εκβιασμούς», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δήλωσε τέλος πως «ο ελληνισμός και της μητροπολιτικής Ελλάδος θα είναι δίπλα στην προσπάθεια της απεμπλοκής της Κύπρου από αυτό τον εκβιασμό».
«Είναι άδικο να σχεδιάζουν κάποια κέντρα αποφάσεων με ψεύτικα στοιχεία [...] και στοχοποιώντας δύο τράπεζες να προσπαθήσουν να εγκλωβίσουν έναν ολόκληρο λαό», συνέχισε και κατέληξε σημειώνοντας: «Είμαι βέβαιος ότι θα βρεθεί η λύση της απεμπλοκής και το μήνυμα θα είναι ο ελληνισμός ενωμένος να καταφέρει να φύγει και από αυτή την ξένη κατοχή, τη γερμανική κατοχή».
inews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου