Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Ολοκληρώθηκε το Πολιτικό Συμβούλιο της Δημοκρατικής Συμμαχίας 12.10.11


Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου της Δημοκρατικής Συμμαχίας που έλαβε χώρα σήμερα δευτέρα 12 Οκτώβριου 2011 και ώρα 19:00 στα κεντρικά γραφεία του κινήματος στην Αθήνα. 

Βασικό θέμα ήταν η ενημέρωση της Πρόεδρου για τις εξελίξεις στις Βρυξέλες σε σχέση με το ελληνικό πρόβλημα. Εξήγησε την πρωτοβουλία της για τη συγκρότηση κυβέρνηση εκτάκτου ανάγκης που παρουσίασε στη συνέντευξη της Κυριακής στη Real news. Προανήγγειλε πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση.

Έγιναν επίσης παρά πολύ θετικές ενημερώσεις  για την σύγχρονη πολιτική πραγματικότητα και γενικά για το πώς θα πρέπει να κινηθεί η Δημοκρατική Συμμαχία στο πρόσεχες μέλλον με συντονισμένη προώθηση των θέσεων και των ιδεών από τους κ. Λευτέρη Αυγενάκη, Γ. Παπαγεωργίου, Νίκη Αραμπατζή, Χρήστο Μαρκογιαννάκη και άλλους.

Έγινε επίσης ουσιαστική ενημέρωση από τον κ. Δαμιανό για τις επιμελητηριακές εκλογές που θα γίνουν τον Δεκέμβριο και μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για τα θέματα στρατηγικής και πολιτικού λόγου έτσι ώστε να βελτιωθεί η παρέμβαση της ΔΗΣΥ.

Με λίγα λόγια πήγε πολύ καλά.

Χρήστος Α. Κατσαρός (Chris Sintiki) 

Διαβάστε κι αυτά, είναι σχετικά:
Σχετικοί Δικτυακοί Τόποι: 
 Ολοκληρώθηκε το Πολιτικό Συμβούλιο της Δημοκρατικής Συμμαχίας 12.10.2011
από τον Χρήστος Α. Κατσαρός, Τετάρτη, 12 Οκτώβριος 2011 στις 11:08 μ.μ.



Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!!  Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

1 σχόλιο:

  1. Το 15μελες Πολίτικο Συμβούλιο της Δημοκρατικής Συμμαχίας κατά την προσωπική μου άποψη έχει κύριο στόχο την συσπείρωση των ελλήνων με συμμετοχή προτάσεων ιδεών και θέσεων που θα βοηθήσουν τη χώρα να βγει από το αδιέξοδο, που μας οδηγούν τα δυο μεγάλα κόμματα με τον λαϊκισμό και τα ψέματα στον ελληνικό λαό, που αντί να συμφωνήσουν και να συνεργαστούν μας οδηγούν με απλά μαθηματικά σε ότι χειρότερο θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε ως έθνος. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αγαπητοί μου φίλοι είναι όλες οι υγιείς δυνάμεις της χώρας να συμπράξουν στο δύσκολο έργο της συνένωσης των ελλήνων με μια κυβέρνηση προσωπικοτήτων, να αφήσουμε μακριά όσα μας χωρίζουν τόσα χρόνια στην πολιτική, και να επικεντρωθούμε μόνο σε αυτά που μας ενώνουν για σωτηρία της Ελλάδος! Ήρθε η ώρα επιτέλους να δείξουμε στους έτερους μας αλλά και σε όλο τον πλανήτη ότι ναι η χώρα που γέννησε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μπορεί να σμίξει τα δάκτυλα γροθιά και να τους δήξουμε την αξία μας!
    Με τιμή και εκτίμηση Χρήστος Α. Κατσαρός ( Chris Sintiki ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή