Τρίτη, 21 Μαΐου 2013

Β.Παπαγεωργόπουλος: ΘΥΜΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»!

Τελικά ενώ βρίσκομαι- τελείως άδικα όπως σύντομα θα αντιληφθεί και ο τελευταίος Έλληνας-  στην φυλακή, φαίνεται ότι κάποιοι ακόμη με φοβούνται!
vassilis papageorgopoulos
Αλλιώς δεν μπορεί να εξηγηθεί το  χθεσινό πρωτοσέλιδο ( 20-5-13) της καλής εφημερίδας που τελείως ψευδώς έλεγε: « ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ» (!), εν συνεχεία στην σελίδα 11 επεξηγούσε «σήμερα οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης που αφορούν σε απαλλοτριώσεις ανέρχονται στο ύψος των 38.939.542,64 €» και στην αμέσως επόμενη παράγραφο ανέφερε ένα παράδειγμα του ….1989, δηλ. 10 ολόκληρα χρόνια πριν με εκλέξουν οι Θεσσαλονικείς Δήμαρχό τους!

Θέλω:

Να αποταθώ στους Θεσσαλονικείς και να τους πω ότι από τα 38.939.542,64 € που αναφέρονται στο δημοσίευμα ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ  ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΜΟΥ!
Να καλέσω την σημερινή Διοίκηση του Δήμου να δώσει άμεσα στην δημοσιότητα τους αριθμούς των αποφάσεων για απαλλοτριώσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης για να αντιληφθούν οι πάντες τι σημαίνει «ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ» !
Να καλέσω την «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» να διεξαγάγει έρευνα για το συγκεκριμένο θέμα και εάν πράγματι από τα 38.939.542,64  € ούτε ένα ευρώ δεν οφείλεται στις Διοικήσεις μου, να το αναφέρει στην πρώτη σελίδα με τα ίδια στοιχεία στο φύλλο της ερχόμενης Δευτέρας!
Να εκφράσω την η απορία μου: Γιατί τόσος φόβος;

ΠΗΓΗ papageorgopoulos.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου