Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Συνάντηση Α. Σαμαρά με το προεδρείο Εταιρειών Πληροφορικής και Επικοινωνίας


Συνάντηση με το προεδρείο του Συνδέσμου Εταιρειών Πληροφορικής και Επικοινωνίας συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη και του υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Μανούσου Βολουδάκη.
Συνάντηση Αντ. Σαμαρά με Σύνδεσμο Εταιρειών Πληροφορικής και Επικοινωνίας
Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Τάσος Τσίκας ζήτησε από τον πρωθυπουργό να στηριχθεί το έργο αυτών των επιχειρήσεων ώστε να αναδειχτούν ως βασικός μοχλός ανάπτυξης καθώς, όπως είπε, στις εταιρείες αυτές πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει ο άνθρωπος.
Ο κ. Χατζηδάκης τόνισε πως οι εταιρείες πληροφορικής και επικοινωνίας κατάφεραν να επιβιώσουν μέσα στην κρίση και έκανε λόγο για αισιόδοξα μηνύματα, καθώς, συνέχισε, έχουν ξεκινήσει προσλήψεις στον συγκεκριμένο κλάδο.
Από την πλευρά του ο κ. Βολουδάκης τόνισε πως η συνεργασία των εταιρειών αυτών μπορεί να συμβάλει στον εκσυγχρονισμό του ελληνικού κράτους και να παταχθεί η γραφειοκρατία.

1 σχόλιο:

  1. Καλά άρθρα, Έχετε ακούσει τον κ. Benjamin, Email: 247officedept@gmail.com --WhatsApp Contact: + 1-9893943740 - που εργάζονται με χρηματοδοτική υπηρεσία μου δίνουν δάνειο 95.000,00 $ για να ξεκινήσω την επιχείρησή μου και τα πληρώνω ετησίως. για δύο χρόνια τώρα και έχω ακόμα 2 χρόνια, αν και μου αρέσει να δουλεύω μαζί τους γιατί είναι γνήσιος δανειστής δανείου που μπορεί να σας δώσει οποιοδήποτε είδος δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή