Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Το νέο Toyota Yaris Van, απευθύνεται στους επαγγελματίες


Με μία ακόμα έκδοση εμπλουτίζεται η γκάμα του δημοφιλούς ιαπωνικού σουπερμίνι, του Toyota Yaris.
Το Yaris Van, όπως μαρτυρά και η ονομασία του, απευθύνεται σε επαγγελματίες που θέλουν ένα μεταφορικό μέσο που να συνδυάζει τις μαζεμένες εξωτερικές διαστάσεις (3,9 m μήκος) με τις παραδοσιακές αξίες της Toyota στις υπηρεσίες after sales .
 Νέο επαγγελματικό Toyota Yaris
Το Yaris Van διαθέτει χώρο φόρτωσης 1.100 λίτρων και προσφέρεται αποκλειστικά με τον τουρμποντίζελ 1.4 D-4D των 90 ίππων και των 20,9 kgm ροπής, που συνδυάζεται με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, η μέση κατανάλωση της έκδοσης είναι 4,2 lt/100 km και οι εκπομπές ρύπων 111 g/km CO2.
Ο εξοπλισμός είναι καλός για τον χαρακτήρα της έκδοσης, περιλαμβάνοντας μετωπικούς και πλευρικούς αερόσακους, κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους καθρέφτες, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο σε ύψος, υποβοηθούμενο τιμόνι ρυθμιζόμενο σε ύψος και απόσταση, χειριστήρια ηχοσύστηματος στο τιμόνι και ράδιο-CD με έξι ηχεία και θύρα USB και Aux-in.
Η εγγύηση για τα μηχανικά μέρη είναι 6ετής, ενώ από πλευράς προγραμματισμένης συντήρησης απαιτεί service λαδιών κάθε 15.000 km ή κάθε χρόνο και γενικό service κάθε 30.000 km ή κάθε δύο χρόνια. Ακόμα, το Yaris Van διαθέτει και δωρεάν οδική βοήθεια για τρία έτη.
Η τιμή της επαγγελματικής έκδοσης του Yaris έχει καθοριστεί στις €14.570, πάντα σε συνδυασμό με το όφελος απόσυρσης.
[ΠηγήToyota], drive.grgrafida-sintikis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου