Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011

Θέκλα Παρασκευούδη: Kάλλιο αργά παρά ποτέ


Με αφορμή την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων για τη δημιουργία νέας κυβέρνησης έκτακτης ανάγκης, η υπεύθυνη περιφερειακών Μ.Μ.Ε. της Δημοκρατικής Συμμαχίας κ. Θέκλα Παρασκευούδη προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

”Η ευτυχής κατάληξη των διαπραγματεύσεων για τη δημιουργία κυβέρνησης έκτακτης ανάγκης με την ευρύτερη δυνατή αποδοχή, έστω και την ύστατη στιγμή, αποτελεί τη μοναδική σανίδα σωτηρίας για τη χώρα.
Η Δημοκρατική Συμμαχία και η πρόεδρός της κ. Ντόρα Μπακογιάννη, εδώ και αρκετό καιρό είχε καταστήσει σαφή τη θέση της πως οποιαδήποτε μονοκομματική κυβέρνηση θα αδυνατούσε να φέρει εις πέρας το δύσκολο φορτίο της μεταρρύθμισης της πατρίδας μας στο σύνολό της.
Kάλλιο αργά παρά ποτέ...  Εκτιμούμε ότι η νέα κυβέρνηση έχει όλα τα εχέγγυα για να τοποθετήσει τη χώρα στις ράγες σταθερότητας και να αποκαταστήσει την αξιοπιστία της στο εξωτερικό.
Αρκεί φυσικά να στηριχθεί ουσιαστικά και όχι απλά να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης. Το εθνικό συμφέρον πρέπει να είναι πάνω απ’ όλα και όχι για μία ακόμη φορά το κομματικό βόλεμα. Ελπίζω και εύχομαι η κυβέρνηση αυτή να στηριχθεί ουσιαστικά από τις πολιτικές δυνάμεις χωρίς καιροσκοπικές μικροπολιτικές για τις επόμενες εκλογές.
Έχουμε πληρώσει όλοι ακριβά την κρίση και έχουμε όλοι βάλει πλάτη… Ήρθε όμως η ώρα,  εφόσον πλέον έχουμε συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα της κατάστασης, να σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων. Η Ελλάδα μας χρειάζεται όλους.


Διαβάστε κι αυτά, είναι σχετικά:
Σχετικοί Δικτυακοί Τόποι:  


Από Chris Sintiki 

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!!  Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου