Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Με καλό καιρό η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα

Από τη Δευτέρα ξεκινά σταδιακά η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα στα αστικά κέντρα. Με σύμμαχο τον καλό καιρό, πολλοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν φέτος να περάσουν τις ημέρες του Πάσχα εκτός αστικών κέντρων.



Η επιστροφή αναμένεται να ξεκινήσει τη Δευτέρα και να συνεχιστεί και την Τρίτη, λόγω της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς, ενώ θα συνεχιστεί καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, μέχρι και την Κυριακή του Θωμά.

Η Τροχαία στις δύο εθνικές οδούς βρίσκεται επί ποδός με σειρά έκτακτων μέτρων, ενώ σε ισχύ παραμένει η απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου (15:00-22:00) και την Τρίτη (11:00-21:00).

Η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά αυξήθηκε εφέτος κατά 25% σε σχέση με την περυσινή έξοδο του Πάσχα, ενώ έκτακτα δρομολόγια έχουν προγραμματιστεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.


ΠΗΓΗ news.in.gr, grafida-sintikis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου