Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Επιβεβαιώνει ο ΠΑΟΚ για Λούκοβιτς! (vds)

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Το φλερτ του ΠΑΟΚ με τον Αλεξάνταρ Λούκοβιτς παίρνει σάρκα και οστά! Κύκλοι της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ επιβεβαιώνουν ότι ο Σέρβος διεθνής αμυντικός βρίσκεται στο στόχαστρο του Χουμπ Στέφενς, ωστόσο, δεν επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ σημερινής εφημερίδας που αναφέρει ότι ο 30χρονος αριστερός μπακ έρχεται στην Ελλάδα για εξετάσεις και υπογραφές.
Επιβεβαιώνει ο ΠΑΟΚ για Λούκοβιτς! (vds)
Ωστόσο, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά και δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα να υπάρξουν εξελίξεις. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της «Sportday», ο «δικέφαλος» έχει συμφωνήσει με τον Σέρβο άσο για τριετές μάλιστα συμβόλαιο και μέσα στην ημέρα αναμένεται στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας για να περάσει από ιατρικές κι εργομετρικές εξετάσεις και κατόπιν να υπογράψει.

Αν ο Σαββίδης καταφέρει και κλείσει αυτή τη μεταγραφή, τότε ο «δικέφαλος» θα βάλει ένα πολύ καλό όπλο στην φαρέτρα του, καθώς ο Λούκοβιτς παίζει με την ίδια ευχέρεια τόσο ως κεντρικός αμυντικός, όσο και ως αριστερό μπακ.

Τον χαρακτηρίζει η πολύ καλή τεχνική του κατάρτιση, ενώ είναι καλός και στα «στημένα». Το συμβόλαιό του με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης έληγε το καλοκαίρι του 2014, ωστόσο, βρέθηκε η φόρμουλα ώστε να μείνει ελεύθερος και να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.


ΠΗΓΗ sentragoal.gr
Επιμέλεια: Συντακτική Ομάδα Η ΓΡΑΦΙΔΑ ΤΗΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ
grafida-sintikis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου