Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Τρινκιέρι: «Είμαστε έτοιμοι για το ταξίδι στη Σλοβενία»

Αναχώρησε την Κυριακή η αποστολή της εθνικής ομάδας μπάσκετ των ανδρών από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με τελικό προορισμό το Κόπερ της Σλοβενίας, όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες του Δ΄ ομίλου του Ευρωμπάσκετ, στον οποίο μετέχει και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
Με δηλώσεις του πριν από την αναχώρηση ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αντρέα Τρινκιέρι, κράτησε χαμηλούς τόνους, τονίζοντας ότι η «γαλανόλευκη» δεν είναι έτοιμη για ένα μετάλλιο, ωστόσο υπογράμμισε πως είναι έτοιμη για το ταξίδι στη Σλοβενία:
«Δεν είμαστε έτοιμοι για το μετάλλιο. Είμαστε έτοιμοι για το ταξίδι στη Σλοβενία. Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα. Έχουμε λίγες μέρες ακόμη. Κάναμε καλή προετοιμασία, οι παίκτες μου είναι καλύτεροι και τώρα χρειαζόμαστε ένα …κλικ. Δεν πρέπει να περιμένουμε ότι από την πρώτη μέρα θα βρεθούμε στην ιδανική κατάσταση. Θα ήταν λάθος. Θα ξεκινήσουμε σταδιακά, θα ανεβάζουμε το επίπεδο. Αυτός είναι ο στόχος μας: Κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι και να βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Είμαι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος. Είναι η μεγάλη ώρα. Έχουμε παίκτες που είναι νικητές, έχουν πρωταθλήματα, μετάλλια».
ΠΗΓΗ pathfinder.gr
Επιμέλεια: Συντακτική Ομάδα Η ΓΡΑΦΙΔΑ ΤΗΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου