Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Έρχονται οι Depeche Mode στις 10 Μαΐου

Έρχονται στην Ελλάδα στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους...

Μία εβδομάδα απέμεινε για το μουσικό γεγονός της χρονιάς και την επιστροφή του θρυλικού συγκροτήματος των Depeche Mode, στις 10 Μαΐου στη χώρα μας και συγκεκριμένα, το Terra Vibe Park στη Μαλακάσα. 
Οι Depeche Mode στην Αθήνα στις 10 Μαϊου
Οι υπεύθυνοι της διοργανώτριας εταιρείας (Didi Music & Big Star Promotion), έχουν ήδη ανακοινώσει την εξάντληση των vip εισιτηρίων και vip packages, όπως επίσης και την προπώληση περισσότερων από 20.000 εισιτηρίων.

Οι Depeche Mode το συγκρότημα που επαναπροσδιόρισε τον ήχο της ηλεκτρονικής μουσικής, έρχονται στην Ελλάδα στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους για να καλύψουν το κενό των επτά χρόνων από την τελευταία τους εμφάνιση στη χώρα.

Και μπορεί πριν από τέσσερα χρόνια το αθηναϊκό κοινό να απογοητεύτηκε, καθώς η τότε προγραμματισμένη συναυλία τους ακυρώθηκε- λόγω προβλήματος υγείας του τραγουδιστή Dave Gahan- αυτή τη φορά τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε αυτή την ιστορική μουσική συναυλία.

Οι διαχρονικά αγαπημένοι του κοινού Depeche Mode, θα δώσουν 34 συναυλίες σε 25 ευρωπαϊκές χώρες και σε πάνω από 1,5 εκατομμύρια θαυμαστές, πριν συνεχίσουν την περιοδεία τους στην Βόρεια Αμερική.

Αυτές θα είναι οι πρώτες ζωντανές εμφανίσεις του συγκροτήματος μετά την επιτυχημένη περιοδεία τους «Tour of the Universe» το 2009/2010, όπου πραγματοποίησαν 142 εμφανίσεις, σημειώνοντας ρεκόρ πωλήσεων με περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια εισιτήρια.

Το support group των Depeche Mode είναι οι F.O.X., μία νεοσύστατη ηλεκτροπόπ μπάντα από το Essex, που ήδη έχει κερδίσει το κοινό της μετά από μια μικρή περιοδεία στις Ηνωμένες Πολιτείες και την εμφάνιση τους στο SXSW. Θα περιοδεύσουν μαζί με τους Depeche Mode για 5 εμφανίσεις σε Γαλλία, Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία και Τουρκία.

Τη συναυλία της 10ης Μαϊου, θα ανοίξουν οι Έλληνες «Space Blanket» οι οποίοι θα εμφανιστούν στη σκηνή του Terra Vibe Park λίγο πριν βγουν οι Depeche Mode, με τις μουσικές τους επιρροές να προέρχονται από την ηλεκτρονική μουσική και τη Nu disco, ενώ συνδυάζουν τη μουσική με τις βίντεο-προβολές, διαμορφώνοντας έτσι ένα οπτικοακουστικό θέαμα.

Οι Depeche Mode θα βρεθούν επίσης στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου, το Stade De France στο Παρίσι, το Locomotive Stadium της Μόσχας και το Ολυμπιακό Στάδιο της Ρώμης. Το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας τελειώνει στις 29 Ιουλίου στο Μινσκ.

Γιορτάζοντας πάνω από τρεις δεκαετίες στην κορυφή του μουσικού χώρου, με πάνω από 100 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων, οι Depeche Mode έχουν περάσει μεγάλο μέρος της φετινής χρονιάς δουλεύοντας το πολυαναμενόμενο - μετά το ‘Sounds Of The Universe'- 13ο άλμπουμ τους με τίτλο "Delta Machine", που ήδη κυκλοφορεί στα δισκοπωλεία. «Είμαι ενθουσιασμένος με το νέο άλμπουμ» δήλωσε ο 49άχρονος Dave Gahan «και με το γεγονός ότι ξαναβγαίνουμε σε περιοδεία.»

Το βρετανικό συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1980 στο Basildon, Essex. Η αρχική σύνθεση του συγκροτήματος αποτελούνταν από τους Dave Gahan (κύρια φωνητικά), Martin Gore (πλήκτρα, κιθάρα, φωνητικά, στιχουργική μετά το 1981), Andy Fletcher (πλήκτρα) and Vince Clarke (πλήκτρα, στιχουργική 1980-81). Ο Vince Clarke εγκατέλειψε το συγκρότημα μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ το 1981,Speak & Spell,και αντικαταστάθηκε από τον Alan Wilder (πλήκτρα , drums)με τον Goreνα να αναλαμβάνει την στιχουργική. Ο Wilder εγκατέλειψε το συγκρότημα το 1995 και από τότε ο Gahan,ο Gore, και ο Fletcher έχουν συνεχίσει ως τρίο.

Οι Depeche Mode είχαν 48 τραγούδια στα Βρετανικά Singles Chart και δώδεκα στην κορυφαία δεκάδα άλμπουμ στα Βρετανικά charts, δύο από τα οποία έφτασαν στην θέση #1. Σύμφωνα με την EMI, οι Depeche Mode έχουν πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια άλμπουμ και singles παγκοσμίως, κανοντάς τους το πιο επιτυχημένο και μακροβιότερο συγκρότημα ηλεκτρονικής μουσικής στην ιστορία της μουσικής.

Το 2010 οι Depeche Mode ταξινομήθηκαν στην θέση 98 του VH1, την λίστα με τους 100 καλύτερους καλλιτέχνες όλων των εποχών.

Για αγορές μέσω διαδικτύου με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο, το κοινό ,μπορεί να απευθύνεται στο www.ticketpro.gr και στο tickethouse.gr
inews.grgrafida-sintikis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου