Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Πολυτιμότερος παίκτης της Ευρωλίγκας ο Βασίλης Σπανούλης

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού παρέλαβε το σχετικό βραβείο σε ειδική τελετή στο Λονδίνο
Ο Βασίλης Σπανούλης αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της Ευρωλίγκας για την περίοδο 2012-13 και παρέλαβε το σχετικό βραβείο σε ειδική τελετή που έγινε σήμερα στο Λονδίνο, μία ημέρα πριν την έναρξη του φάιναλ-φορ της διοργάνωσης. 

Πολυτιμότερος παίκτης της Ευρωλίγκας ο Βασίλης Σπανούλης

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού ήταν τέταρτος σκόρερ της διοργάνωσης με 14.7 πόντους μέσο όρο, τρίτος στις ασίστ (5.59) και πρώτος στα κερδισμένα φάουλ (5.41), οδηγώντας τους «ερυθρόλευκους» ως την τελική φάση, όπου θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν τον τίτλο που κατέκτησαν πέρυσι στην Κωνσταντινούπολη.

Στην τελετή τιμήθηκαν επίσης τα μέλη της καλύτερης πεντάδας της φετινής σεζόν, η οποία ανακοινώθηκε την περασμένη Δευτέρα και στην οποία, εκτός του Σπανούλη, περιλαμβάνονται επίσης οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Ρούντι Φερνάντεθ, Νέναντ Κρστιτς και Αντε Τόμιτς. Βραβεύθηκε επίσης ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος αναδείχθηκε ως ο καλύτερος ανερχόμενος παίκτης (rising star), ενώ ο Μπόμπι Μπράουν της Σιένα παρέλαβε το βραβείο του πρώτου σκόρερ, το οποίο φέρει το όνομα του αείμνηστου Αλφόνσο Φορντ.

ΠΗΓΗ newsbeast.gr, grafida-sintikis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου