Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η πρώτη γιορτή λουλουδιών στο Γύθειο

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η πρώτη γιορτή λουλουδιών στο Γύθειο, που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Δημαρχείου, τις προηγούμενες ημέρες, με τη συμμετοχή του συνόλου σχεδόν των ανθοπωλών, αγροτών, παραγωγών και φυτωριούχων που δραστηριοποιούνται στη Λακωνία και την επισκέφθηκε ένα πολυάριθμο κοινό από την ευρύτερη περιοχή.


Την έκθεση οργάνωσε και πραγματοποίησε το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του δήμου Ανατολικής Μάνης, προβάλλοντας μία ακόμα πτυχή τής παραγωγικής δραστηριότητας της περιοχής και η επιτυχία της φαίνεται ότι δημιούργησε έναν νέο θεσμό στην πόλη. Οι επισκέπτες της έκθεσης γνώρισαν πραγματικά τον κόσμο των φυτών και λουλουδιών, όπου κυριάρχησαν οι τριανταφυλλιές, οι γαρδένιες, το γιασεμί, ο βασιλικός, οι ελιές, αλλά και το κουμ- κουάτ.
Στην επιτυχία της έκθεσης συνέβαλαν και οι επαγγελματίες εστίασης και café του Γυθείου, που στήριξαν τη γιορτή λουλουδιών και προσέφεραν έκπτωση 10% στους επισκέπτες, αποδεικνύοντας ότι η προβολή και προώθηση της υπεραξίας ενός τόπου είναι συλλογική προσπάθεια.
Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ, inews.grgrafida-sintikis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου