Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Στη μεγάλη οθόνη η "Grumpy Cat"

Η Grumpy Cat, η σιαμέζα γάτα που είναι μονίμως μουτρωμένη κι έγινε διάσημη στο Διαδίκτυο, θα πάει στο... Χόλιγουντ για να πρωταγωνιστήσει σε ταινία, όπως ανακοίνωσε ο μάνατζέρ της Ben Lashes. 
Η γάτα, που το πραγματικό της όνομα είναι "Tarder Sauce" (σος ταρτάρ), έγινε γνωστή πριν από ένα χρόνο όταν ο αδελφός της ιδιοκτήτριάς της Tabatha Bundesen ανέβασε μία φωτογραφία της στο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης Reddit. 

Η ταινία θα είναι παραγωγής της Broken Road Productions, η οποία έχει υπογράψει μεταξύ άλλων την κωμωδία του 2011 με πρωταγωνιστή τον Adam Sandler "Jack and Jill". 

Η μόνιμα "θυμωμένη" έκφραση της διάσημης γάτας ενέπνευσε μία σειρά από σχόλια, αστείες ατάκες και φωτογραφίες επεξεργασμένες στο Photoshop που αναρτώνται σε σελίδες των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης. 



Η σελίδα της στο Facebook έχει σχεδόν 900.000 likes, στο Twitter έχει πάνω από 89 χιλιάδες followers και τα βίντεο στο λογαριασμό της στο YouTube έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 20 εκατομμύρια επισκέπτες. 

Η Grumpy Cat είναι ήδη εξοικειωμένη με τις κάμερες, αφού έχει εμφανιστεί στην πρωινή εκπομπή της αμερικανικής τηλεόρασης "Good Morning America" και στο τοκ σόου του Anderson Cooper στο CNN, "Anderson Live." 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου