Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Razer Blade: Πάχος μόλις 16,8 χιλιοστά για το πιο λεπτό notebook

Το Razer Blade διαθέτει επεξεργαστή τέταρτης γενιάς Intel Core και μνήμη 8 GB.

Την κυκλοφορία του λεπτότερου notebook της αγοράς («Ultrabook») πάχους μόλις 16,8 χιλιοστών και βάρους 1,87 κιλών ανακοίνωσε η εταιρεία Razer. 

Η παρουσίαση του νέου υπολογιστή έγινε στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνιας στις ΗΠΑ. Το νέο notebook είναι 0,2 χιλιοστά πιο λεπτό από το Macbook Air της Apple.

Το όνομα του νέου υπολογιστή είναι Razer Blade, ενώ στην αγορά παραμένει και το υπάρχον μεγαλύτερο σε διαστάσεις και επιδόσεις μοντέλο, που μετονομάζεται σε Razer Blade Pro με πάχος 22,4 χιλιοστά και οθόνη high definition 17 ιντσών.

Όπως ανακοίνωσε η κατασκευάστρια εταιρεία, οι υπολογιστές είναι σχεδιασμένες ειδικά για τους λάτρεις ηλεκτρονικών παιχνιδιών, και από τις πρώτες εντυπώσεις, πράγματι ακόμη και τα πλέον απαιτητικά ψηφιακά παιχνίδια όπως το Metro: 
Last Light, και το Crysis 3 δουλεύουν καλά με ενεργοποιημένα πολλά από τα «καλούδια» των γραφικών. 

Το Razer Blade διαθέτει λειτουργικό σύστημα Windows 8, επεξεργαστή τέταρτης γενιάς Intel Core, οθόνη 14 ιντσών με ανάλυση 16000Χ900 και μνήμη 8 GB και κάρτα γραφικών Nvidia GTX 765M. Το νέο μοντέλο θα έχει τιμές (στις ΗΠΑ) που θα ξεκινούν από τα 1.800 δολάρια και η διάθεσή του θα αρχίσει από την προσεχή Δευτέρα. 


ΠΗΓΗ skai.gr, grafida-sintikis.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου